Διαδρομή Αγάπης 2019 από το Σύνδεσμο «Ένα Όνειρο Μια Ευχή»

Συμπληρώθηκε σήμερα η τρίτη ημέρα της «Διαδρομής Αγάπης 2019» που διοργανώνει  ο Παγκύπριος Σύνδεσμος για παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις «Ένα Όνειρο Μια Ευχή». Η εκκίνηση σήμερα το πρωί δόθηκε από τα κεντρικά γραφεία της CNP Cypria Life στη Λευκωσία. 

Η επίσημη εκκίνηση της Διαδρομής Αγάπης θα δοθεί από τον Αρχηγό Αστυνομίας Ζαχαρία Χρυσοστόμου αύριο Σάββατο, 16 Μαρτίου, στις 8.30 το πρωί, από το Δημοτικό Χώρο Στάθμευσης, στην Τάφρο Ντ’ Αβίλα, στη Λευκωσία.
 
Ανακοίνωση του Συνδέσμου αναφέρει ότι ο στόχος της πενθήμερης  πορείας μοτοσικλετιστών, που λήγει την Κυριακή, είναι διπλός: η ευαισθητοποίηση του κοινού γύρω από τα πολλαπλά προβλήματα του παιδικού καρκίνου και η οικονομική ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου του «Ένα Όνειρο Μια Ευχή». Παράλληλα οι εθελοντές μοτοσικλετιστές θέλουν να περάσουν το δικό τους μήνυμα: αγάπη για το σωστό μοτοσικλετισμό και αγάπη για τον πάσχοντα συνάνθρωπο.          
 
Την Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή, η πορεία  κάλυψε σχολεία και νηπιαγωγεία ενώ το Σάββατο και την Κυριακή, 16 και 17 Μαρτίου, θα καλύψει Δήμους και κοινότητες σε όλες τις επαρχίες. Η πορεία διεξάγεται με τη συνεργασία δικυκλιστών της Ομάδας «Ζ» της Αστυνομίας.
 
Κατά τη διάρκεια της «Διαδρομής Αγάπης» οι μοτοσικλετιστές, οργανωμένοι σε 12 διαφορετικές λέσχες,  και οι εθελοντές του «Ένα Όνειρο Μια Ευχή» θα σταθμεύουν σε πόλεις και χωριά, όπου εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, της Εκκλησίας, συνεργατικών ιδρυμάτων, σωματείων, εταιρειών καθώς και άτομα, θα μπορούν να κάνουν τις εισφορές τους σε εντεταλμένα μέλη του Συνδέσμου.   
 
Όλοι μαζί μπορούμε να φέρουμε το χαμόγελο στα πονεμένα πρόσωπα των μικρών μας συνανθρώπων που υποφέρουν. Κανένα όνειρό τους να μην είναι άπιαστο, αναφέρει ο Σύνδεσμος.
 
Πηγή:ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

«Η Άσσια βίωσε το μίσος των κατακτητών»-Σύντομα παραδίδεται το μνημείο Πεσόντων
Ενισχυτικά μαθήματα εκμάθησης Ελληνικών χρειάζονται 1100 παιδιά στην εκπαίδευση
Αρχές του 2025 η ψηφιοποίηση των αιτήσεων φοιτητικής μέριμνας-Το χρονοδιάγραμμα του ΥΠΟΙΚ
Επανέρχεται με επιστολή προς Υφ. Πρόνοιας για το Πασχαλινό Επίδομα η ΕΚΥΣΥ
Βαφεάδης: Δεν έχει ληφθεί η εγγυητική για Λιμάνι και Μαρίνα Λάρνακας
Αισιοδοξία Κουμή για αντίστοιχες επιδόσεις στις τουριστικές αφίξεις με το 2023 παρά τις προκλήσεις
Ζητά από υποψήφιους δέσμευση για προώθηση των αιτημάτων της ΟΠΑΚ
Τροποποίηση κανονισμού ΕΕ για προστασία καταναλωτών, ζητά ο ΓΔ του Υπ. Ενέργειας
Μισοάδειο βλέπουν το ποτήρι μονογονιοί, πολύτεκνοι και συνταξιούχοι-Θέτουν σειρά αιτημάτων στο τραπέζι
Μιχαηλίδου: Έμφαση στην προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα των παιδιών