CAROB Awards, Βραβεία Κυπριακής Διαφήμισης

Τα CAROB Awards, τα βραβεία Κυπριακής Διαφήμισης, που ως στόχο τους έχουν να αναδείξουν τη δημιουργικότητα στη Διαφήμιση και να επιβραβεύσουν το ταλέντο των στελεχών που εργάζονται στο χώρο στην Κύπρο, διοργανώνονται για 1η φορά, από τον Σύνδεσμο Διαφήμισης-Επικοινωνίας Κύπρου (ΣΔΕΚ).
 
Οι ενότητες για τις οποίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν συμμετοχές, είναι: AD, Design, PR, Digital & Mobile και Integration.
 
Στην ενότητα Digital & Mobile, συμμετοχές γίνονται δεκτές από νομικά ή φυσικά πρόσωπα που εδρεύουν στην Κύπρο και τα οποία είχαν την ευθύνη για τη σύλληψη της ιδέας των projects. Στην Ενότητα αυτή υπάρχουν 11 κατηγορίες: Websites, Microsites, Display Advertising, Χρήση Κοινωνικών, Games, Viral Ενέργειες, Mobile Εφαρμογές, Best use of Mobile, Interactive tools/other innovative solutions, Online Video, Online Campaign.
 
Η ενότητα PR απευθύνεται σε νομικά πρόσωπα που εδρεύουν στην Κύπρο και είχαν την ευθύνη σύλληψης της ιδέας των projects, για τα οποία υποβάλλουν συμμετοχή. Η Ενότητα αυτή έχει 6 κατηγορίες: Corporate/Image PR and/or Change or Crisis Communication, Stakeholder/Community Relations, Business & Society, Marketing PR, Digital PR, Events.
 
Κάθε νομικό ή φυσικό πρόσωπο έχει δικαίωμα απεριόριστου αριθμού συμμετοχών ανά Ενότητα/Κατηγορία/Ομάδα. Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχουν έργα που παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά στην Κύπρο ή/και σε άλλες χώρες το διάστημα από 1.1.2016 έως και 31.12.2018. Συμμετοχές θα γίνονται δεκτές μέχρι την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019
 
Ο ΣΔΕΚ είναι ο επίσημος φορέας που εκπροσωπεί τον χώρο της Διαφήμισης και Επικοινωνίας στην Κύπρο από το 1982. Το 1990 εντάχθηκε στην European Association of Communications Agencies. Είναι ιδρυτικό μέλος της Επιτροπής Ελέγχου Έρευνας Τηλεθέασης που δημιουργήθηκε το 1999 και του Φορέα Ελέγχου Διαφήμισης που ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2012.
 
Ζητούμενο του ΣΔΕΚ είναι η εκπροσώπηση των μελών του Συνδέσμου και η προάσπιση του χώρου της διαφημιστικής επικοινωνίας προς όλες τις κατευθύνσεις. Στο πλαίσιο αυτό, επιδιώκει συνεργασίες κι επαφές με κρατικούς και άλλους δημόσιους φορείς, καθώς επίσης και με τον επιχειρηματικό κόσμο και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. 

Για περισσότερες πληροφορίες για τα Βραβεία και για υποβολή Συμμετοχών, κάντε κλικ εδώ: http://carobawards.com/
 
Διοργανωτής: Σύνδεσμος Διαφήμισης-Επικοινωνίας Κύπρου (ΣΔΕΚ)
Συντονιστής: ΙMH

Δειτε Επισης

Διερευνά τα παράπονα καταναλωτών για υψηλούς λογαριασμούς υδατοπρομήθειας ο Δήμος Πάφου
Θλίψη για την απώλεια της Ελένης Νικήτα εκφράζει το Υφυπουργείο Πολιτισμού
Πέραν των 18 χιλιάδων ατόμων εξυπηρετούν τα Επιμορφωτικά Κέντρα
Διακοπές ηλεκτροδότησης την Παρασκευή σε κοινότητες Λεμεσού και Λάρνακας
Ενέκρινε οδηγία για το δικαίωμα των καταναλωτών για επισκευή προϊόντων το Ευρωκοινοβούλιο
Άγγιξαν τα 155 εκατομμύρια οι διελεύσεις από το άνοιγμα των οδοφραγμάτων ισχυρίζονται στα κατεχόμενα
Τελευταία η Κύπρος στην ΕΕ σε διαδικτυακές αγορές έντυπων και ψηφιακών βιβλίων
Εντός του 2024 η νομοθετική ρύθμιση της πρακτικής εργασίας των φοιτητών
Ανακαλείται το Physiomer Baby Unidoses-Η ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας
Τα προβλήματα στον παραλιακό πεζόδρομο Λεμεσού συζητήθηκαν στην Επ. Εμπορίου