Καλεί τους γιατρούς να ενταχθούν στο ΓΕΣΥ ο Σύνδεσμος Φίλων και Ατόμων με Όγκους Εγκεφάλου

«Ναι» στο ΓεΣΥ δηλώνει ο Κυπριακός Σύνδεσμος Φίλων και Ατόμων με Όγκους Εγκεφάλου και αναμένει ότι το ίδιο θα κάνουν και όλοι οι γιατροί με τους οποίους συνεργάζεται. Ο σύνδεσμος και τα μέλη του, με ανακοίνωση τους, καλούν όλους τους γιατρούς όπως ενταχθούν στο ΓεΣΥ και βοηθήσουν στην επιτυχή εφαρμογή του.
 
Για την επιτυχή εφαρμογή του ΓεΣΥ, σημειώνεται, χρειάζεται να συμπορευθούν οι ασθενείς με τους  γιατρούς, ενώνοντας δυνάμεις. Οι ασθενείς μας από τη δική τους πλευρά, αναφέρεται, αναγνωρίζουν το σημαντικό έργο που επιτελεί ο κάθε γιατρός ξεχωριστά. Για την οργάνωση μας, η οποία εκπροσωπεί χιλιάδες ασθενείς είναι ιδιαίτερα σημαντικό να διασφαλίσουμε την απρόσκοπτη συνεργασία μας με τους γιατρούς και τους επαγγελματίες υγείας τους οποίους εκτιμούμε αφάνταστα, προστίθεται. 
 
«Ως Κυπριακός Σύνδεσμος Φίλων και Ατόμων με Όγκους Εγκεφάλου γνωρίζουμε ότι η εφαρμογή του ΓεΣΥ θα επιφέρει πλειάδα ωφελημάτων στους ασθενείς, στους πολίτες, τους πάροχους υγείας που συμμετέχουν στο ΓεΣΥ και στην κοινωνία γενικότερα. Γι’ αυτό και καλούμε τον κάθε γιατρό όπως ακούσει τη φωνή του ασθενή που τον καλεί να δηλώσει συμμετοχή στο ΓεΣΥ και να προσφέρει τις υπηρεσίες του εντός ΓεΣΥ, δείχνοντας ότι κατανοεί τα πελώρια προβλήματα στη δημόσια υγεία και ότι οι οικονομικές ανάγκες δεν επιτρέπουν πλέον στους ασθενείς να καταβάλλουν από την τσέπη χρήματα για υπηρεσίες υγείας τις οποίες θα πρέπει να απολαμβάνουν δωρεάν και ισότιμα», προστίθεται.
 
Ο Σύνδεσμος καλεί τους ασθενείς και όλους τους πολίτες όπως στηρίξουν την εφαρμογή του ΓεΣΥ και παροτρύνουν τους γιατρούς τους να συμβληθούν με το ΓεΣΥ αν θέλουν να συνεχίσουν να τους επισκέπτονται.
 
Πηγή:ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Ζητά επαναφορά των κριτηρίων του 2012 για τους χαμηλοσυνταξιούχους η ΕΚΥΣΥ
Στο 8% το ποσοστό αδήλωτης εργασίας με κόστος δέκα εκ.-Αποφασίστηκε σειρά μέτρων από την Κυβέρνηση
«Τιμούμε αυτούς που έμειναν στις επάλξεις και θυσιάστηκαν για να περισώσουν την εθνική αξιοπρέπεια»
Πάνω από μισό εκατομμύριο τα συμψηφισμένα έσοδα της Κυπριακής Δημοκρατίας
Δρ Παπαγρηγορίου: Εξατομικευμένες θεραπείες για Κύπριους θα φέρει το Cyprome
Αυτό είναι το ψηφοδέλτιο των Ευρωεκλογών-Το μέγεθος, το χρώμα και η σειρά των υποψηφίων (pics)
Αναβλήθηκε η διαδικασία της εξέτασης για ακύρωση δέσμευσης περιουσίας των μοναχών
Απορρίφθηκε κατά πλειοψηφία το αίτημα για αναστολή ποινής στον 82χρονο-Διαφώνησε ο πρόεδρος του Εφετείου
Ένοχος ο αστυνομικός για το θάνατο του 22χρονου Ιάσονα-Του επιβλήθηκε ποινή τριών ετών
Η πρώτη αντίδραση Οδυσσέα στο αίτημα για παύση-«Από σήμερα θα μιλούν οι μάρτυρες, τα στοιχεία και τα έγγραφα»