Θάλασσα καρναβαλιστών στο ξέφρενο γλέντι της Λεμεσού-Άρχισε η μεγάλη παρέλαση

Άρχισε η μεγαλύτερη καρναβαλίστικη παρέλαση της Κύπρου, στη λεωφόρο Μακαρίου στη Λεμεσο, με τη συμμετοχή αρμάτων, ομάδων, ατόμων και κανταδόρων.
 
Η Παρέλαση των Κανταδόρων άρχισε στις 13:00, ενώ η Μεγάλη Παρέλαση περίπου δεκαπέντε λεπτά αργότερα, με τη διαδρομή να ξεκινά από τη Λεωφόρο Μακαρίου Γ΄ μέχρι τα φώτα τροχαίας Πολεμιδιών.
Παράλληλα με τη μεγάλη παρέλαση πραγματοποιείται και η αναβληθείσα Παιδική Καρναβαλίστικη Παρέλαση η οποία ακυρώθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο λόγω έντονων καιρικών φαινομένων που παρουσιάστηκαν στην πόλη της Λεμεσού.
 
Οι ομάδες που λαμβάνουν μέρος μόνο στη Μικρή Καρναβαλίστικη Παρέλαση, προπορεύονται της Μεγάλης Παρέλασης.
Δείτε Live τη μεγάλη παρέλαση εδώ
 
 
 
Οι τροχαίες διευθετήσεις για την παρέλαση:
Λόγω της μεγάλης Καρναβαλίστικης Παρέλασης που θα πραγματοποιηθεί στη Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’, στη Λεμεσό, αύριο Κυριακή 10 Μαρτίου, 2019 και ώρα 13:00, με τη συμμετοχή αρμάτων και πεζοπόρων τμημάτων, θα γίνουν οι ακόλουθες τροχαίες διευθετήσεις:
 
*Από τα φώτα τροχαίας «Εναερίου» μέχρι τον κυκλικό κυκλοφοριακό κόμβο Αγίου Νικολάου, ο δρόμος θα παραμείνει κλειστός από τις 08:00 λόγω της συγκέντρωσης των αρμάτων.
 
*Η παρέλαση θα ακολουθήσει τη λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄ μέχρι τη διασταύρωση των φώτων τροχαίας Πολεμιδιών (FAIRWAYS). Για λόγους οδικής ασφάλειας η λεωφόρος Μακαρίου Γ΄ θα παραμείνει κλειστή μέχρι τη διασταύρωση των φώτων τροχαίας με τη συμβολή της με τη λεωφόρο Αποστόλου Βαρνάβα.
 
*Η λεωφόρος Μακαρίου Γ΄ αναμένεται να κλείσει από τις 12:00 και να δοθεί στην κυκλοφορία γύρω στις 21:00. Για λόγους οδικής ασφάλειας, ο δρόμος θα παραμείνει κλειστός από τα φώτα Τροχαίας «Εναερίου» μέχρι τη διασταύρωση των φώτων τροχαίας της Λεωφόρου Μακαρίου Γ΄ με τη συμβολή της με τη λεωφόρο Αποστόλου Βαρνάβα.
 
*Επίσης κλειστοί θα παραμείνουν όλοι οι δρόμοι Βόρεια και Νότια της Λεωφόρου Μακαρίου Γ΄ από τη συμβολή της με τη λεωφόρο 28ης Οκτωβρίου (Εναέριος) μέχρι και τη συμβολή με τη λεωφόρο Αποστόλου Βαρνάβα.
 
*Ως εκ τούτου, καλούνται οι οδηγοί να συμμορφώνονται με τις οδηγίες της Αστυνομίας και των επί καθήκοντι αστυνομικών και να χρησιμοποιούν όλους τους χώρους στάθμευσης του Δήμου Λεμεσού και ιδιωτικούς χώρους στάθμευσης.
 
Το Καρναβάλι θα κλείσει με πανηγυρικό τρόπο, με μεγάλο υπαίθριο καρναβαλίστικο χορό στην Πλατεία του Παλιού Λιμανιού η ώρα 21:00.
 

Δειτε Επισης

H ανακοίνωση του Τμήματος Επιθεώρησης Εργασίας για τις ψηλές συγκεντρώσεις σκόνης
Στους 30 βαθμούς η θερμοκρασία-Παραμένει η σκόνη στην ατμόσφαιρα
Αναμένουν να δουν στην πράξη την εργοδότηση αλλοδαπών οι επιχειρήσεις-«Μύθος» για φθηνή λύση
Ένα βήμα πριν το «record» στα σχολεία υψηλού κινδύνου-Σε επαγρύπνηση οι φρουροί για τις λαμπρατζιές
Εγκρίθηκε από τη Βουλή σχέδιο ψηφίσματος για δικαίωμα στο καθαρό περιβάλλον
Πράσινο Βουλής για νέες κατηγορίες δανείων από τον Κεντρικό Φορέα Ισότιμης Κατανομής Βαρών
Εγκρίθηκαν τροποποιητικοί νόμοι για ρυθμίσεις στην καταβολή διαφόρων επιδομάτων
Ψηφίστηκε πρόταση νόμου για δημοσίευση έκθεσης ελέγχων αγοράς από Υπ. Ενέργειας
Πέρασαν από την Ολομέλεια οι νέοι κανονισμοί των Δημοτικών-Ικανοποίηση ΥΠΑΝ, όσα αλλάζουν
Πράσινο Βουλής για χρονική παράταση χρηματοδότησης ελλειμμάτων ΟΚΥπΥ