The CySEC Conference Dinner 2019

Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου διοργανώνει το πρώτο CySEC Conference Dinner στις 8 Απριλίου 2019, στις 19:00, στο ξενοδοχείο Hilton Park στη Λευκωσία. Πρόκειται για μια μοναδική βραδιά που αναμένεται να εντυπωσιάσει!
 
Οι παρευρισκόμενοι  θα έχουν την ευκαιρία να εμπνευστούν από αξιόλογους ομιλητές και να γίνουν μέρος μιας μοναδικής πλατφόρμας για ουσιαστική ανταλλαγή απόψεων και ιδεών σε καινοτόμες στρατηγικές εξελίξεις σε Κύπρο και Ευρώπη.
 
Πάνω από 600 υψηλού επιπέδου στελέχη (C-suite), ηγέτες επιχειρήσεων και κυβερνητικοί αξιωματούχοι θα δώσουν το παρόν τους σε αυτή την αποκλειστική εκδήλωση, οπού θα απολαύσουν επίσης ένα εξαιρετικό δείπνο, ωραία ποτά και μοναδικό  πρόγραμμα ψυχαγωγίας.
Χαιρετισμούς θα αποδώσουν η κα Δήμητρα Καλογήρου, Πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Κύπρου και ακολούθως ο Εξοχότατος Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης.
 
Βασικός ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο κ. Steven Maijoor, πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Αρχής Αξιών και Αγορών (ESMA), ο οποίος θα μοιραστεί τις εμπειρίες και γνώσεις του σχετικά με τον χρηματοπιστωτικό τομέα στην Ευρώπη.
 
Κρατήστε την θέση σας τώρα για να ζήσετε μια εξαιρετική βραδιά. Τραπέζια των 10 θα είναι διαθέσιμα για κρατήσεις ξεκινώντας από €2000 + ΦΠΑ, και ατομικές θέσεις θα είναι διαθέσιμες για € 250 + ΦΠΑ.
 
Το CySEC Conference Dinner απευθύνεται επίσης σε μετόχους, μέλη Διοικητικών Συμβουλίων, Διευθύνοντες Σύμβουλους, Διευθύνοντες Οικονομικούς Σύμβουλους, Προέδρους και άλλα ανώτερα διευθυντικά στελέχη όλων των ρυθμιζόμενων οργανισμών της Κύπρου.
 
Μπορείτε να κάνετε την κράτησή σας ΕΔΩ
 
Για πληροφορίες σε σχετικά με τις κρατήσεις, επικοινωνήστε με την IMH στο  +357 22505628 (κα Εύη Σταύρου)  & 22505633 (κα Λένα Κάκκουρα) ή μέσω email στο evi.stavrou@imhbusiness.com, lena.kakkoura@imhbusiness.com.
 
Για περισσότερες πληροφορίες και ερωτήσεις επικοινωνήστε:
 
Τηλ: +357 22505555,
email: events@imhbusiness.com
Οργανωτής: Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου,
Χορηγοί Επικοινωνίας: INBusiness, GOLD,
Συντονιστής: IMH
 

Δειτε Επισης

Σκαρφαλώνει στους 37 βαθμούς η θερμοκρασία-Δεν υποχωρεί η σκόνη
Πώς τοποθετούνται οι συνταξιούχοι για το πασχαλινό επίδομα-«Ούτε οι μισοί δεν θα το πάρουν»
Δίνει μάχη με το χρόνο το ΥΠΑΝ για αντιμετώπιση της παραβατικότητας στα σχολεία-Οι δύο δράσεις στα σκαριά
Ο Μητροπολίτης Πάφου δώρισε λάδι και πουργούρι για πολύτεκνες οικογένειες για το Πάσχα
Η ΕΚΥΣΥ ζητεί τα κριτήρια που ίσχυαν πριν την τραπεζική κρίση για πασχαλινό επίδομα
Τις προκλήσεις για Κύπρο ως μικρή αγορά για φάρμακα εξήγησε στις Βρυξέλλες ο Δαμιανός
Τις πανευρωπαϊκές κάρτες αναπηρίας και στάθμευσης ενέκρινε το ΕΚ
Άρον-άρον στην Ολομέλεια ο προϋπολογισμός του ΤΕΠΑΚ-«Παράνομα οι πληρωμές Μαρτίου»
Ανάθεση βελτίωσης οδού Τσερίου ύψους €9,8 εκ. από Δήμο Στροβόλου
Την Πολιτιστική Πρωτεύουσα Ευρώπης 2023 διεκδικεί ο νέος Δήμος Κουρίου