Νέος πρόεδρος των ιδιωτικών νοσηλευτηρίων ο Δρ. Σάββας Καδής

Η Γενική Συνέλευση του ΠΑΣΙΝ, που έλαβε χώρα στις 7 Φεβρουαρίου 2019, εξέλεξε ομόφωνα χωρίς ανθυποψήφιο τον Δρ. Σάββα Καδή ως νέο Πρόεδρο του Παγκύπριου Συνδέσμου Ιδιωτικών Νοσηλευτηρίων. Αντιπρόεδρος εξελέγη ο Δρ. Γιάννης Ιωάννου και Εκτελεστικός Γραμματέας ο κ. Μάρκος Χριστοδουλίδης. Εκπρόσωπος Τύπου παραμένει ο Δρ. Μαρίνος Σωτηρίου.
 
Ο Δρ. Καδής σε ομιλία του ανέφερε μεταξύ άλλων και τα ακόλουθα:
 
«Εκ της θέσεως μας οφείλουμε να είμαστε πάντα ανοικτοί στον διάλογο με τους θεσμικούς φορείς και την Πολιτεία. Όμως με μία πολύ σημαντική προϋπόθεση. Ο διάλογος αυτός να έχει ουσία και να οδηγεί σε χειροπιαστά αποτελέσματα. Να μην γίνεται μόνο για επικοινωνιακούς λόγους που προκαλούν σύγχυση στην κοινωνία, αλλά να δίνει διέξοδο στα αδιέξοδα που έχουν δημιουργηθεί στον τομέα της υγείας.
 
Στο πλαίσιο αυτό, είναι άνευ νοήματος να συζητούμε ατέρμονα με τον ΟΑΥ, χωρίς επί της ουσίας να δίνεται κάποια λύση. Ο διάλογος αυτός δυστυχώς, είναι διάλογος υποκρισίας και δεν γίνεται αποδεκτός από εμάς.
 
Τις τελευταίες δεκαετίες, τα Ιδιωτικά Νοσηλευτήρια, σε αυτό το απομακρυσμένο κομμάτι γης, πετύχαμε εξαιρετικά υψηλό επίπεδο υπηρεσιών. Κρατήσαμε κοντά μας γιατρούς που είχαν τεράστιες προοπτικές στις πιο ανεπτυγμένες ιατρικά χώρες του πλανήτη.
 
Σε εποχές δύσκολες, κάναμε επενδύσεις σε κορυφαίο εξοπλισμό και παράλληλα δίνουμε εργασία σε χιλιάδες οικογένειες. Απ’ ότι πετύχαμε τίποτα δεν είναι τυχαίο. Και δεν θα αφήσουμε τίποτα στην τύχη. Το οφείλουμε στην κοινωνία, το οφείλουμε στους εαυτούς μας, στα μέλη μας, να αγωνιστούμε και να πετύχουμε το καλύτερο. Άλλωστε αυτό, είναι κάτι που ξέρουμε να κάνουμε καλά κάθε μέρα, δίπλα στους ασθενείς μας».
 
 

Δειτε Επισης

Βροχή και καταιγίδα στο μενού του καιρού-Στους 26 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία
Ενισχυτικά μαθήματα εκμάθησης Ελληνικών χρειάζονται 1100 παιδιά στην εκπαίδευση
Αρχές του 2025 η ψηφιοποίηση των αιτήσεων φοιτητικής μέριμνας-Το χρονοδιάγραμμα του ΥΠΟΙΚ
Επανέρχεται με επιστολή προς Υφ. Πρόνοιας για το Πασχαλινό Επίδομα η ΕΚΥΣΥ
Βαφεάδης: Δεν έχει ληφθεί η εγγυητική για Λιμάνι και Μαρίνα Λάρνακας
Αισιοδοξία Κουμή για αντίστοιχες επιδόσεις στις τουριστικές αφίξεις με το 2023 παρά τις προκλήσεις
Ζητά από υποψήφιους δέσμευση για προώθηση των αιτημάτων της ΟΠΑΚ
Τροποποίηση κανονισμού ΕΕ για προστασία καταναλωτών, ζητά ο ΓΔ του Υπ. Ενέργειας
Μισοάδειο βλέπουν το ποτήρι μονογονιοί, πολύτεκνοι και συνταξιούχοι-Θέτουν σειρά αιτημάτων στο τραπέζι
Μιχαηλίδου: Έμφαση στην προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα των παιδιών