Νέος πρόεδρος των ιδιωτικών νοσηλευτηρίων ο Δρ. Σάββας Καδής

Η Γενική Συνέλευση του ΠΑΣΙΝ, που έλαβε χώρα στις 7 Φεβρουαρίου 2019, εξέλεξε ομόφωνα χωρίς ανθυποψήφιο τον Δρ. Σάββα Καδή ως νέο Πρόεδρο του Παγκύπριου Συνδέσμου Ιδιωτικών Νοσηλευτηρίων. Αντιπρόεδρος εξελέγη ο Δρ. Γιάννης Ιωάννου και Εκτελεστικός Γραμματέας ο κ. Μάρκος Χριστοδουλίδης. Εκπρόσωπος Τύπου παραμένει ο Δρ. Μαρίνος Σωτηρίου.
 
Ο Δρ. Καδής σε ομιλία του ανέφερε μεταξύ άλλων και τα ακόλουθα:
 
«Εκ της θέσεως μας οφείλουμε να είμαστε πάντα ανοικτοί στον διάλογο με τους θεσμικούς φορείς και την Πολιτεία. Όμως με μία πολύ σημαντική προϋπόθεση. Ο διάλογος αυτός να έχει ουσία και να οδηγεί σε χειροπιαστά αποτελέσματα. Να μην γίνεται μόνο για επικοινωνιακούς λόγους που προκαλούν σύγχυση στην κοινωνία, αλλά να δίνει διέξοδο στα αδιέξοδα που έχουν δημιουργηθεί στον τομέα της υγείας.
 
Στο πλαίσιο αυτό, είναι άνευ νοήματος να συζητούμε ατέρμονα με τον ΟΑΥ, χωρίς επί της ουσίας να δίνεται κάποια λύση. Ο διάλογος αυτός δυστυχώς, είναι διάλογος υποκρισίας και δεν γίνεται αποδεκτός από εμάς.
 
Τις τελευταίες δεκαετίες, τα Ιδιωτικά Νοσηλευτήρια, σε αυτό το απομακρυσμένο κομμάτι γης, πετύχαμε εξαιρετικά υψηλό επίπεδο υπηρεσιών. Κρατήσαμε κοντά μας γιατρούς που είχαν τεράστιες προοπτικές στις πιο ανεπτυγμένες ιατρικά χώρες του πλανήτη.
 
Σε εποχές δύσκολες, κάναμε επενδύσεις σε κορυφαίο εξοπλισμό και παράλληλα δίνουμε εργασία σε χιλιάδες οικογένειες. Απ’ ότι πετύχαμε τίποτα δεν είναι τυχαίο. Και δεν θα αφήσουμε τίποτα στην τύχη. Το οφείλουμε στην κοινωνία, το οφείλουμε στους εαυτούς μας, στα μέλη μας, να αγωνιστούμε και να πετύχουμε το καλύτερο. Άλλωστε αυτό, είναι κάτι που ξέρουμε να κάνουμε καλά κάθε μέρα, δίπλα στους ασθενείς μας».
 
 

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Άνοιξαν οι ουρανοί σε όλη την Κύπρο-Άσπρισαν οι δρόμοι στη Λευκωσία
Βγήκαν στην ύπαιθρο οι Κύπριοι-Πέταξαν χαρταετό και τίμησαν τα έθιμα της Καθαράς Δευτέρας
Τιμούν το έθιμο και βγαίνουν στα βουνά και τη φύση οι Κύπριοι για να κόψουν τη μούττη
Με κίτρινη προειδοποίηση κόβει τη μούττη της Σαρακοστής η Κύπρος-Σε ισχύ μέχρι το απόγευμα
Το Mall με τις αντίκες που πηγαίνει από γενιά σε γενιά από το 1978 και κρατά ζωντανή την ιστορία
Αυτοί είναι οι μαγικοί αριθμοί του Τζόκερ που μοιράζουν πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ
ΒΙΝΤΕΟ: Σε ρυθμούς salsa και mambo χόρεψε η Κύπρος-Ολοκληρώθηκαν οι καρναβαλίστικες παρελάσεις
Ικανοποίηση περιβαλλοντικών οργανώσεων για διορθωτικά μέτρα στον Ακάμα
Παράνομες οι… κρατήσεις τραπεζιών για την Καθαρά Δευτέρα-Τα παρατράγουδα, το πρόστιμο και οι συστάσεις
Με σύνθημα «η όμορφη Ρωσία του μέλλοντος» προσήλθαν στις κάλπες οι Ρώσοι της Λευκωσίας