Η Αγία Νάπα τίμησε τους πρώτους τακτικούς επισκέπτες για το 2019

Έντεκα τουρίστες από τη Νορβηγία, ανακηρύχθηκαν σε πρέσβεις του τουρισμού της Αγίας Νάπας για τις συχνές τους επισκέψεις.

Πρόκειται για  τους Toril Elisabeth Werner Gudbrandsen (80 επισκέψεις),  Geraldine Esther Loose (55 επισκέψεις), Lillian Marie Lande (30 επισκέψεις), Kollbjørn Bogen (30 επισκέψεις), Per Aslak και Kari Adland (30 επισκέψεις), Arne Kristoffer και Tove Marion Sollid (28 επισκέψεις), Jan Agnar και Signy Marie Kletteng (21 επισκέψεις) και Oddny Karoline Andreassen (20 επισκέψεις).
 
Την απονομή πραγματοποίησε χθες ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας Γιάννης Καρούσος, στο πλαίσιο μιας σεμνής τελετή στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, στην είσοδο του Δημοτικού Μεγάρου.

Καλωσορίζοντας τους Νορβηγούς περιηγητές ο τους εξήγησε αρχικά τους λόγους της βράβευσης τους, για τη θέσπιση του θεσμού του «Πρέσβη του Τουρισμού» από το Δημοτικό Συμβούλιο όπως επίσης και για το ηλεκτρονικό δίπλωμα το οποίο θα τους αποστέλλεται στο ηλεκτρονικό τους ταχυδρομείο, τους επισήμανε ότι οι τακτικοί επισκέπτες  αποτελούν υψίστης σημασίας για την Τοπική Αρχή αφού πρεσβεύουν με τον πιο έμπρακτο και πειστικό τρόπο την Αγία Νάπα στις χώρες τους.

Τους ανέφερε επίσης ότι ανήκουν επίσημα πλέον στην μεγάλη οικογένεια της Αγίας Νάπας και τους εξέφρασε τις εγκάρδιες ευχαριστίες του που η Αγία Νάπα παρέμεινε για μεγάλο χρονικό διάστημα  ο τακτικός και μόνιμος προορισμός για τις διακοπές τους.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο. κ. Καρούσος, ανέφερε πως ο τίτλος «Πρέσβη Τουρισμού» αποτελεί την ανώτατη διάκριση του Δήμου. «Το σκεπτικό της απόφασης» εξήγησε ο κ. Καρούσος, «έγκειται στο γεγονός ότι οι επαναλαμβανόμενοι τουρίστες πρεσβεύουν και διαφημίζουν με τον καλύτερο και πειστικότερο τρόπο την πόλη στο εξωτερικό».

Παράλληλα, ανέφερε, με την τιμητική πλακέτα, η οποία δίνεται στους ξένους περιηγητές που έρχονται στην Αγία Νάπα περισσότερο από 20 φορές, οι επισκέπτες  παρασημοφορούνται με ειδικό σήμα, το οποίο τους ανακηρύσσει σε «Πρέσβη του Τουρισμού της Αγίας Νάπας».
 

Δειτε Επισης

Βροχή και καταιγίδα στο μενού του καιρού-Στους 26 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία
Ενισχυτικά μαθήματα εκμάθησης Ελληνικών χρειάζονται 1100 παιδιά στην εκπαίδευση
Αρχές του 2025 η ψηφιοποίηση των αιτήσεων φοιτητικής μέριμνας-Το χρονοδιάγραμμα του ΥΠΟΙΚ
Επανέρχεται με επιστολή προς Υφ. Πρόνοιας για το Πασχαλινό Επίδομα η ΕΚΥΣΥ
Βαφεάδης: Δεν έχει ληφθεί η εγγυητική για Λιμάνι και Μαρίνα Λάρνακας
Αισιοδοξία Κουμή για αντίστοιχες επιδόσεις στις τουριστικές αφίξεις με το 2023 παρά τις προκλήσεις
Ζητά από υποψήφιους δέσμευση για προώθηση των αιτημάτων της ΟΠΑΚ
Τροποποίηση κανονισμού ΕΕ για προστασία καταναλωτών, ζητά ο ΓΔ του Υπ. Ενέργειας
Μισοάδειο βλέπουν το ποτήρι μονογονιοί, πολύτεκνοι και συνταξιούχοι-Θέτουν σειρά αιτημάτων στο τραπέζι
Μιχαηλίδου: Έμφαση στην προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα των παιδιών