Παρασκευή 24 Μαϊ, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

Δεν φωτογράφιζε τον Δ. Δημητρίου ότι δεν πάει έφεδρος ο Οδυσσέας-«Δεν ήταν καν στα ευρήματα μας»

  10/02/2019 13:22
Δεν φωτογράφιζε τον Δ. Δημητρίου ότι δεν πάει έφεδρος ο Οδυσσέας-«Δεν ήταν καν στα ευρήματα μας»

Δεν φωτογράφιζε τον Δ. Δημητρίου ότι δεν πάει έφεδρος ο Οδυσσέας-«Δεν ήταν καν στα ευρήματα μας»

  10/02/2019 13:22
Δεν λένε να κοπάσουν οι φωτιές που άναψε η δημοσιοποίηση της Ειδικής Έκθεσης της Ελεγκτικής Υπηρεσίας, αναφορικά με την εφεδρεία και την πρακτική μη παρουσίασης στις τάξεις της εφεδρείας από μερίδα πολιτών, μεταξύ των οποίων και σημαίνοντα πρόσωπα της πολιτικής και πολιτειακής ζωής του τόπου.
 
Μετά την παραδοχή του εκπροσώπου Τύπου του ΔΗΣΥ, ότι αυτόν εννούσε ο Γενικός Ελεγκτής, όλοι πίστεψαν πως η καταγγελία αφορούσε αυτόν και πως το θέμα θεωρείται λήξαν. Ωστόσο σήμερα σε απαντητικό του σχόλιο ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης, μέσω του twitter, αποκάλυψε πως εννοούσε άλλον εκπρόσωπου Τύπου, άλλου κόμματος και όχι του ΔΗΣΥ. 
Την ίδια ώρα, σήμερα, η εφημερίδα «Πολίτης» δημοσιεύει παραπολιτικό σχόλιο στο οποίο επικαλείται δηλώσεις του ιδίου του Γενικού Ελεγκτή στο κρατικό ραδιόφωνο, σύμφωνα με τις οποίες, ο  Οδυσσέας Μιχαηλίδης, δεν παρουσιάζεται στην εφεδρεία.
 
 
Συγκεκριμένα γράφει ο «Πολίτης»: Πάντως υπάρχει ακόμα ένα θέμα που πρέπει να δούμε με τον Οδυσσέα. Γενικός Ελεγκτής μιλώντας στην Πόλα Σπόντα στο ΡΙΚ ανέφερε πως ο ίδιος δεν πηγαίνει έφεδρος μετά τον διορισμό του . Ρωτήθηκε αν αυτό προβλέπεται από τον νόμο αι είπε πως αυτή είναι η πρακτική, αλλά τώρα ούτως ή άλλως πέρασε τα 50 αι να αλλάξει η πρακτική δεν προβλέπεται να κληθεί στην εφεδρεία. Για όλους τους άλλους επικαλείται τον νόμο αλλά για τον εαυτό του την πρακτική για την οποία δεν κάνει καμία εισήγηση να αλλάξει».
 
Ο Γενικός Ελεγκτής απάντησε με ανάρτηση του στο twitter στο σχόλιο του Πολίτη.
 
«Γνωστή η λάσπη του Πολίτη. Τώρα θυμήθηκαν ότι φταίω επειδή, όταν στα 46 μου έγινα Γενικός Ελεγκτής, το ΓΕΕΦ έκρινε σκόπιμο να μην με καλεί σε εφεδρεία. Όταν μάλιστα,  μόλις άρχισε ο έλεγχος μας, ήμουν ήδη 49, διαμήνυσαν ότι θα με καλέσουν,  είπα "ευχαρίστως". Τελικά δεν το έκαναν
Σημειωτέων ότι στα 29 μου γύρισα από τις σπουδές και αυτοβούλως δήλωσα την επιστροφή μου και άρχισα να παρουσιάζομαι κανονικά ως έφεδρος, όπως επιβάλλει ο νόμος και η συνείδηση μου».
 
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας