Υποχώρησαν για λίγο, αλλά επανέρχονται οι βροχές και οι καταιγίδες

Ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, ενώ κατά διαστήµατα θα παρατηρείται σκόνη στην ατµόσφαιρα.

Σήµερα ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, παρόλο που τοπικά θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις, αλλά από το µεσηµέρι θα καταστεί παροδικά συννεφιασµένος και αναµένονται τοπικά βροχές, χωρίς να αποκλείεται και καταιγίδα. Οι άνεµοι θα πνέουν το πρωί βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ και στα νοτιοδυτικά µέχρι πολύ ισχυροί, 5 µε 6 µποφόρ. Το απόγευµα θα καταστούν σταδιακά νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, µέτριοι και τοπικά ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγµένη και παροδικά στα προσήνεµα µέχρι κυµατώδης. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 19 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και γύρω στους 11 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και παροδικά συννεφιασµένος, µε τοπικές βροχές, ενώ αρχικά δεν αποκλείεται και καταιγίδα. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους πιθανό να πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και αρχικά στα προσήνεµα µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγµένη αλλά σταδιακά, στα ανατολικά και τοπικά στα νότια, θα καταστεί λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 6 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 10 στα παράλια και γύρω στο µηδέν στα ψηλότερα ορεινά. Τοπικά στα ορεινά θα σχηµατιστεί παγετός.Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, µε τοπικά αυξηµένες νεφώσεις κατά διαστήµατα. Η θερµοκρασία δεν αναµένεται να σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή, για να κυµανθεί λίγο πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ παροδικά αυξηµένες νεφώσεις, στα δυτικά και τα βόρεια, δυνατό να δώσουν µεµονωµένες ελαφρές βροχές. Η θερµοκρασία αναµένεται να σηµειώσει µικρή άνοδο, για να κυµανθεί πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές. Την Κυριακή ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και κατά διαστήµατα συννεφιασµένος, ενώ αναµένονται τοπικές βροχές ή και µεµονωµένες καταιγίδες, περισσότερο το απόγευµα και το βράδυ. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους θα πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει αισθητή πτώση, για να κυµανθεί κοντά στις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Το ύψος του χιονιού, κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου, ήταν 55 εκατοστά, στην Πλατεία Τροόδους.

Δειτε Επισης

Πράσινο φως για μαλλί άφρο και ράστα στους χώρους εργασίας ανάβει η Γαλλία
Απειλητικό μήνυμα Ισλαμικού Κράτους προς Δύση-«Να πλήξουμε τους σταυροφόρους στις ΗΠΑ, την Ευρώπη και το Ισραήλ»
Προτεραιότητα η επανέναρξη συνομιλιών για λύση Κυπριακού, λένε οι ΥΠΑΜ Ελλάδας-Κύπρου
Κάθειρξη 19 ετών ζήτησε ο εισαγγελέας στη Γαλλία για τον «βιαστή του Tinder»-«Είναι επικίνδυνος, κατέστρεψε 17 ζωές»
Συνελήφθη στα κατεχόμενα άτομο για «παραβίαση ιδιωτικής ζωής»
Οι Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν επαναφέρουν τον δημόσιο λιθοβολισμό των γυναικών
Μεγαλώνει ο κύκλος των συλλήψεων για τις πλαστές άδειες οδήγησης αλλά και διαμονής στην ΚΔ
Τα συγκλονιστικά ηχητικά μηνύματα Ρωσίδας στα social την ώρα της επίθεσης στη Μόσχα-«Σας αγαπώ, αντίο»
Υπουργός Υγείας: Προσδοκία στήριξης από διεθνή κοινότητα για λύση στο Κυπριακό
Kατάργηση φορολόγησης εισοδήματος στο φιλοδώρημα υπαλλήλων με σύμβαση στη Δημόσια Υπηρεσία