Η αλήθεια του Μητροπολίτη Λεμεσού για τη στάθμευση του οχήματος του σε χώρο αναπήρων (pic)

Με καθυστέρηση κάποιων χρόνων και με αφορμή την εκ νέου κοινοποίηση της φωτογραφίας του οχήματος του Μητροπολίτη Λεμεσού Αθανάσιου να είναι σταθμευμένο σε χώρο στάθμευσης αναπήρων ξενοδοχείου,  η Μητρόπολη εξέδωσε ανακοίνωση για να δώσει εξηγήσεις για την εν λόγω φωτογραφία.
 
Σημειώνεται πως για την φωτογραφία υπήρξαν αναρίθμητα αρνητικά σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα οποία η μητρόπολη άφηνε για χρόνια αναπάντητα.
Ωστόσο με την ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα ρίχνει φως στα γεγονότα της υπόθεσης που απασχόλησαν τους πολίτες.
 
Στην ανακοίνωση καταρχάς  σημειώνεται πως ο Λεμεσού Αθανάσιος δεν γνωρίζει να οδηγεί και στις μετακινήσεις του μεταφέρεται εθελοντικά από ιερείς της Μητρόπολης.
 
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Μητρόπολης τα γεγονότα έχουν ως εξής: (αυτούσια η ανακοίνωση)
 
Πριν χρόνια, ο Μητροπολίτης Λεμεσού ήταν επίσημος προσκεκλημένος σε ακόμη ένα συνέδριο σε γνωστό μεγάλο ξενοδοχείο της Λεμεσού. Κατά την άφιξη του στο χώρο, κατέβηκε από το αυτοκίνητο και εισήλθε στο ξενοδοχείο για το συνέδριο. Έπειτα ο υπάλληλος του ξενοδοχείου είπε στον ιερέα που οδηγούσε το αυτοκίνητο να το αφήσει στον ίδιο για να το σταθμεύσει ώστε να συνοδεύσει τον Μητροπολίτη στην αίθουσα. Έτσι και έγινε. Ο ιερέας συνόδευσε τον μητροπολίτη στο συνέδριο και άφησε τα κλειδιά του αυτοκινήτου του στον υπεύθυνο του ξενοδοχείου για να σταθμεύσει ο ίδιος το μητροπολιτικό αυτοκίνητο στον χώρο στάθμευσης.
 
Δυστυχώς ο κατά τα άλλα ευγενέστατος και πρόθυμος υπάλληλος έκρινε σωστό να σταθμεύσει το αυτοκίνητο στον χώρο αναπήρων για δικούς του λόγους. Μετά το τέλος του συνεδρίου όταν βγήκε έξω ο Μητροπολίτης μαζί με τον ιερέα το αυτοκίνητο βρισκόταν στην είσοδο του ξενοδοχείου για να είναι έτοιμο για την επιβίβαση του μητροπολίτη.
 
Ακολούθως η φωτογραφία του αυτοκινήτου διαδόθηκε στα ΜΚΔ. Το ξενοδοχείο μας πληροφόρησε για την αλήθεια του γεγονότος. Οι υπεύθυνοι λυπήθηκαν πολύ για την εξέλιξη αυτή και απολογήθηκαν για το λάθος.
 
Ο μητροπολίτης δεν ήθελε να δοθεί συνέχεια στο θέμα για να μην εκθέσει τον κατά τα άλλα σπουδαίο αυτό ξενοδοχείο της πόλης μας, αλλά προ πάντων για να μην έχει συνέπειες ο νεαρός υπάλληλος του ξενοδοχείου στην εργασία του. Προτίμησε να διασυρθεί ο ίδιος παρά να βλαφθούν άλλοι άνθρωποι.
 
Αισθανόμαστε ότι αυτή η εξήγηση είναι αναγκαία γιατί συνεχίζουν να σκανδαλίζονται πολλοί άνθρωποι βλέποντας την πραγματικά απαράδεκτη εικόνα στάθμευσης του μητροπολιτικού αυτοκινήτου στον χώρο στάθμευσης αναπήρων.
 
Μετά από τόσα χρόνια είμαστε βέβαιοι ότι δεν θα κινδυνεύσει κανένας από τη δημοσίευση της αλήθειας αυτής.
 
Ζητούμε συγχώρεση από όλους τους σκανδαλισθέντες αδελφούς μας αλλά έπρεπε να περάσουν κάποια χρόνια για να αποκαλύψουμε την αλήθεια για να βλάφθη άλλος άνθρωπος.  
 

Δειτε Επισης

Ξεδίπλωσε το πλάνο του για τα πρόστιμα ο Βαφεάδης-Στο τραπέζι η μείωση κατά 50% του εξώδικου υπό προϋποθέσεις
Μη διενέργεια ελέγχου σε όλες τις περιπτώσεις εσόδων της ΓΔ Ανάπτυξης διαπιστώνει η Ελεγκτική
BINTEO: Μαθητής συγκινεί... Ξυρίζει το κεφάλι του για να συμπαρασταθεί σε καρκινοπαθή καθηγήτρια
Αναμένει ανακοινώσεις από Υπουργεία για τα ενοίκια σε βιοτεχνικές ζώνες η Επ. Εσωτερικών
Aύξηση κατά 5,5% των υπό κυπριακή σημαία πλοίων ανακοίνωσε η Υφ. Ναυτιλίας
Ζήτησαν άμεσες λύσεις στη νοσηλεία και φροντίδα ασθενών με μεταμόσχευση ήπατος στην Επ. Υγείας
Παρεμβαίνει το Υπουργείο Οικονομικών για να πληρωθούν οι υπάλληλοι του ΡΙΚ
Αυτά είναι τα πέντε μέτρα της Κυβέρνησης για την ακρίβεια-Οριζόντια επιδότηση για ρεύμα, εφάπαξ για καύσιμα
Απαντά στα περί ξηλώματος των δημοσίων νοσοκομείων το Υπ. Υγείας-«Προωθούμε την αναβάθμιση τους»
Με τη συμμετοχή 400 ποδηαλτών/τριών αρχίζει την Παρασκευή το Cyprus Gran Fondo