Πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές η θερμοκρασία-Ο καιρός μέχρι την Τετάρτη

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Το ύψος του χιονιού, κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου, στην πλατεία Τροόδους, ήταν 58 εκατοστά.

Σήμερα ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα συννεφιασμένος, ενώ αναμένεται να σημειωθούν τοπικά ελαφρές βροχές. Στα ψηλότερα ορεινά πιθανό να πέσουν λίγα χιόνια. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 17 βαθμούς στο εσωτερικό και τα νοτιοανατολικά παράλια, γύρω στους 16 στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 18 βαθμούς στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 6 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα συννεφιασμένος, ενώ πιθανό να πέσουν μεμονωμένες ελαφρές βροχές. Στα ψηλότερα ορεινά πιθανό να σημειωθεί παροδική ελαφρά χιονόπτωση. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς και τοπικά μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 7 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 10 στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 9 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στον 1 βαθμό στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.

Τη Δευτέρα, την Τρίτη και την Τετάρτη ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα συννεφιασμένος, ενώ αναμένονται μεμονωμένες βροχές και στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους λίγα χιόνια.
Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή το τριήμερο, για να κυμανθεί λίγο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές, τουλάχιστον στο εσωτερικό και τα ορεινά.

Δειτε Επισης

Η εκπαίδευση Νοσηλευτών επίκεντρο επιστολής προς υπ. Υγείας από αρμόδιους Συνδέσμους
Η θέση ΥΠΑΝ για τις καταγγελίες για σχολεία-«Μεμονωμένα περιστατικά, κοινωνικό φαινόμενο η βία»
Αλματώδης αύξηση της τιμής του πετρελαίου λόγω των εντάσεων στη Μέση Ανατολή
Στους 26 βαθμούς η θερμοκρασία με σκόνη στην ατμόσφαιρα
Έσπασαν το φράγμα των 7.000 τα παράπονα για τους δρόμους-Αποπερατώθηκε ένα στα τέσσερα προβλήματα
Οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης του Τζόκερ
Δωρεάν μαθήματα σε ενήλικες προσφέρει η Σχολή Χαρακτικής Χαμπή
Πρόοδο στην προσπάθεια εμβάθυνσης της αγοράς κεφαλαιαγορών βλέπει ο Μισέλ
Υπ. Γεωργίας στην Σύνοδο Κοινοπολιτείας-«Συλλογική ευθύνη η προστασία ωκεανών»
Δήμος Λάρνακας: Σύντομα ο σχεδιασμός για Σχολή Θαλάσσιων Επιστημών ΤΕΠΑΚ