Ενδιαφέρον των γιατρών για τα σεμινάρια του ΟΑΥ-Τη Δευτέρα ανοίγουν οι εγγραφές στο ΓΕΣΥ

Ως σημαντική ημέρα χαρακτηρίζουν τα στελέχη του Οργανισμού Ασφάλισης Υγείας ΟΑΥ την Δευτέρα αφού θα αρχίσει η διαδικασία υποβολής ενδιαφέροντος από τους γιατρούς για ένταξη τους στο ΓΕΣΥ. 

Ήδη στον ΟΑΥ τρέχουν οι διαδικασίες ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται και η διαδικασία ενημέρωσης των γιατρών με τα σεμινάρια που διοργανώνει ο Οργανισμός. 

Ήδη στο πρώτο σεμινάριο που διεξήχθη την περασμένη Πέμπτη έδωσαν το παρόν τους 80 γιατροί, αριθμός που άφησε ικανοποιημένο τον ΟΑΥ. 

Το δεύτερο σεμινάριο διεξάγεται σήμερα στα γραφεία Οργανισμού Ασφάλισης Υγείας στη Λευκωσία ενώ στις 24 του μήνα είναι προγραμματισμένο το σεμινάριο για τους γιατρούς στη Λεμεσό, στις 26 στη Λάρνακα και στις 2 Φεβρουαρίου στην Πάφο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: «Καμία έκπτωση στο χρονοδιάγραμμα εφαρμογής του ΓΕΣΥ»

Τα σεμινάρια έχουν τίτλο «Διαδικασία υποβολής αίτησης εγγραφής ως Προσωπικός Ιατρός στο ΓεΣΥ» και απευθύνονται σε ιατρούς που ενδιαφέρονται να εγγραφούν ως προσωπικοί ιατροί για παιδιά και ενήλικες ή εκπροσώπους τους.

Η διάρκεια των σεμιναρίων είναι δύο ώρες και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποτείνονται στο Κέντρο Εξυπηρέτησης για το ΓεΣΥ στο τηλέφωνο 17000 (δωρεάν κλήση) ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση info@gesy.org.cy.

Η εγγραφή των δικαιούχων στους καταλόγους των προσωπικών ιατρών θα ακολουθήσει της εγγραφής των γιατρών στον ΟΑΥ και η ημερομηνία έναρξης της διαδικασίας για τους πολίτες θα ανακοινωθεί στις αρχές Φεβρουαρίου. 

Ενδιαφέρον από το εξωτερικό

Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες τις τελευταίες ημέρες Ελλαδίτες γιατροί, αλλά και Κύπριοι που εργάζονται στον εξωτερικό απευθύνθηκαν στο ΟΑΥ και ζήτησαν πληροφορίες για την ένταξη τους στο ΓΕΣΥ.

Μέχρι στιγμής το ενδιαφέρον των γιατρών είναι ανεπίσημο ενώ αναμένεται πως τις επόμενες ημέρες οι κρούσεις των Ελλαδιτών γιατρών να αυξηθούν. 

Δειτε Επισης

Παράπονα στην Eπ. Προστασίας για τη νομιμότητα λειτουργείας κλειστών κυκλωμάτων σε ιδιωτικά νηπιαγωγεία
Διαβεβαιώσεις Αρχής Ηλεκτρονικής Υγεία-«Εντατική εργασία για Α’ φάση Εθνικού Σημείου Επαφής»
Σκαρφαλώνει στους 37 βαθμούς η θερμοκρασία-Δεν υποχωρεί η σκόνη
Πώς τοποθετούνται οι συνταξιούχοι για το πασχαλινό επίδομα-«Ούτε οι μισοί δεν θα το πάρουν»
Δίνει μάχη με το χρόνο το ΥΠΑΝ για αντιμετώπιση της παραβατικότητας στα σχολεία-Οι δύο δράσεις στα σκαριά
Ο Μητροπολίτης Πάφου δώρισε λάδι και πουργούρι για πολύτεκνες οικογένειες για το Πάσχα
Η ΕΚΥΣΥ ζητεί τα κριτήρια που ίσχυαν πριν την τραπεζική κρίση για πασχαλινό επίδομα
Τις προκλήσεις για Κύπρο ως μικρή αγορά για φάρμακα εξήγησε στις Βρυξέλλες ο Δαμιανός
Τις πανευρωπαϊκές κάρτες αναπηρίας και στάθμευσης ενέκρινε το ΕΚ
Άρον-άρον στην Ολομέλεια ο προϋπολογισμός του ΤΕΠΑΚ-«Παράνομα οι πληρωμές Μαρτίου»