Αντιπαράθεση στα κατεχόμενα για τη διαχείριση του ξενοδοχείου Dome

Κορυφώνεται η αντιπαράθεση στα κατεχόμενα για την διαχείριση του ξενοδοχείου Ντομ στην Κερύνεια, με τα κόμματα ΚΕΕ και ΚΑ να ζητούν ανοικτό διαγωνισμό και τον «πρωθυπουργό» Ερχιουρμάν να δηλώνει ότι η διαχείριση θα πρέπει να διατηρηθεί ως έχει.
 
Τον περασμένο Μάιο έληξε το δεκαετές συμβόλαιο της εταιρείες που διαχειρίζεται σήμερα το ξενοδοχείο όπου μέτοχοι ήταν η συντεχνία των ξενοδοχοϋπαλλήλων και οι εργαζόμενοι σε αυτό. Από τότε μέχρι πρόσφατα η «κυβέρνηση» δεν είχε τοποθετηθεί για το ζήτημα.
 
Χθες ο «βουλευτής» του κόμματος Αναγέννησης (των εποίκων), Μπερτάν Ζάρογλου κατέθεσε αίτημα προς το «τμήμα βακουβίων» για ενοικίαση του ξενοδοχείου προς 2 εκ ΤΛ ετησίως. Σύμφωνα με την Αφρίκα, το γεγονός αυτό έφερε αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με ορισμένους να βγαίνουν φωτογραφία κρατώντας κόλλες χαρτιού που αναγράφουν το ποσό που αυτοί δίνουν για την ενοικίαση του γνωστού ξενοδοχείου, τρολάροντας με αυτόν τον τρόπο τον Ζάρογλου.
 
Στο σχόλιό της η Αφρίκα γράφει ότι ο Ζάρογλου σήκωσε τον πήχη και ζήτησε το Ντομ να το κάνει τάχα μου κοινωνικές κατοικίες. «Θα διοργανώσεις τελετή υπογραφής όπως την μπόμπα ή θα ρίχνεις πέτρες εναντίον σε εφημερίδα; Το Ντομ είναι το ξενοδοχείου του Κατσελλή. Μάλλον νόμισες ότι το Ντομ είναι οι σφαίρες ντομ ντομ».
 
Αύριο στις 15.30 το κόμμα Εθνικής Ενότητας πραγματοποιεί εκδήλωση διαμαρτυρίας στο ξενοδοχείο όπου θα παραστεί και ο πρόεδρος του κόμματος, Ερσίν Τατάρ. Το αίτημα του ΚΕΕ είναι να προκηρυχθούν προσφορές για το εν λόγω ξενοδοχείο, ακολουθώντας τις εκθέσεις της «ελεγκτικής υπηρεσίας» και της «γενικής εισαγγελίας».
 
Σήμερα με ανάρτησή του στο Facebook o «πρωθυπουργός» Τουφάν Ερχιουρμάν και πρόεδρος του ΡΤΚ, Τουφάν Ερχιουρμάν έγραψε ότι κάποιοι για να τεντώσουν το σκοινί και να ηλεκτρίσουν την ατμόσφαιρα, μη αναγνωρίζοντας νομοθεσίες, δίκαιο και μη έχοντας κανένα όριο, κάνουν ότι περνά από το χέρι τους. «Εμείς ήρεμα και κόσμια θα συνεχίσουμε να κάνουμε και να εξηγούμε τί είναι σωστό και δίκαιο», πρόσθεσε. Η ανάρτηση σχολιάστηκε και ως έμμεση απάντηση στα όσα διαδραματίζονται σχετικά με το Ντομ.

Δειτε Επισης

Χειροπέδες σε 31χρονο για τη βομβιστική επίθεση σε γνωστό μπαρ στον Πρωταρά
ΒΙΝΤΕΟ: Παγκόσμιος συναγερμός-Προχώρησε σε αντίποινα το Ισραήλ, πύραυλοι έπληξαν εγκατάσταση στο Ιράν
Έσπασαν το φράγμα των 7.000 τα παράπονα για τους δρόμους-Αποπερατώθηκε ένα στα τέσσερα προβλήματα
Σπέρνει στην Ευρώπη για να θερίσει στο Κυπριακό ο Χριστοδουλίδης
Εμπρηστές και αστυνόμοι: Πώς εξελίσσεται το παιχνίδι...
Παίρνει τις λιμουζίνες, δίνει μικρότερα ηλεκτρικά οχήματα στους αξιωματούχους η Κυβέρνηση-1.6 εκ. ευρώ το κόστος
Οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης του Τζόκερ
Ισραηλινά ΜΜΕ: Μέσω Κύπρου μεταφέρθηκαν αμερικανικοί πύραυλοι από το Κατάρ στο Ισραήλ
Δωρεάν μαθήματα σε ενήλικες προσφέρει η Σχολή Χαρακτικής Χαμπή
Αυξημένη τροχαία κίνηση στον αυτοκινητόδρομο λόγω τροχαίου