Με κακοκαιρία θα υποδεχθούμε το 2019-Κίτρινη προειδοποίηση από τη Μετεωρολογική Υπηρεσία

Κίτρινη προειδοποίηση εξέδωσε η Μετεωρολογική Υπηρεσία η οποία τίθεται σε ισχύ από σήμερα στις 23:00 το βράδυ μέχρι και την πρώτη ημέρα του χρόνου στις 23:00.
 
 

Το μενού του καιρού με τις πρώτες μέρες του 2019 περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, έντονες βροχοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους, καθώς και χιονόπτωση στα ορεινά, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω πτώση.  

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές ενώ σταδιακά αναμένονται και μεμονωμένες καταιγίδες. Στα ψηλότερα ορεινά θα πέσει χιόνι. Τα φαινόμενα τοπικά δυνατό να είναι έντονα ή παρατεταμένα. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και παροδικά στα προσήνεμα παράλια, μέχρι ισχυροί 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 7 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 10 στα παράλια και στους 2 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα σχηματιστεί παγετός.
 
Αύριο ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, ενώ στα ψηλότερα ορεινά κατά διαστήματα θα πέφτει χιόνι ή χιονόνερο. Τα φαινόμενα τοπικά δυνατό να είναι έντονα. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 14 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 6 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος με τοπικές βροχές ή και καταιγίδα, ενώ στα ψηλότερα ορεινά κατά διαστήματα θα πέφτει χιόνι ή χιονόνερο. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.
 
Την Τετάρτη, την Πέμπτη και την Παρασκευή ο καιρός θα εξακολουθήσει να είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες ενώ στα ψηλότερα ορεινά κατά διαστήματα θα πέφτει χιόνι ή χιονόνερο. Τα φαινόμενα τοπικά δυνατό να είναι έντονα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση την Τετάρτη και άνοδο από την Πέμπτη για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Δειτε Επισης

Αναμένει υλοποίηση έργων και προειδοποιεί η Συντ. Γονέων Σχολείων του Ύψωνα
Ξεδίπλωσε το πλάνο του για τα πρόστιμα ο Βαφεάδης-Στο τραπέζι η μείωση κατά 50% του εξώδικου υπό προϋποθέσεις
Μη διενέργεια ελέγχου σε όλες τις περιπτώσεις εσόδων της ΓΔ Ανάπτυξης διαπιστώνει η Ελεγκτική
BINTEO: Μαθητής συγκινεί... Ξυρίζει το κεφάλι του για να συμπαρασταθεί σε καρκινοπαθή καθηγήτρια
Αναμένει ανακοινώσεις από Υπουργεία για τα ενοίκια σε βιοτεχνικές ζώνες η Επ. Εσωτερικών
Aύξηση κατά 5,5% των υπό κυπριακή σημαία πλοίων ανακοίνωσε η Υφ. Ναυτιλίας
Ζήτησαν άμεσες λύσεις στη νοσηλεία και φροντίδα ασθενών με μεταμόσχευση ήπατος στην Επ. Υγείας
Παρεμβαίνει το Υπουργείο Οικονομικών για να πληρωθούν οι υπάλληλοι του ΡΙΚ
Αυτά είναι τα πέντε μέτρα της Κυβέρνησης για την ακρίβεια-Οριζόντια επιδότηση για ρεύμα, εφάπαξ για καύσιμα
Απαντά στα περί ξηλώματος των δημοσίων νοσοκομείων το Υπ. Υγείας-«Προωθούμε την αναβάθμιση τους»