Τετάρτη 15 Ιουλ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Νέα κίτρινη προειδοποίηση μέχρι το απόγευμα από την Μετεωρολογική Υπηρεσία

  07/12/2018 11:45
Νέα κίτρινη προειδοποίηση μέχρι το απόγευμα από την Μετεωρολογική Υπηρεσία

Νέα κίτρινη προειδοποίηση μέχρι το απόγευμα από την Μετεωρολογική Υπηρεσία

  07/12/2018 11:45
Νέα κίτρινη προειδοποίηση εξέδωσε η Μετεωρολογική Υπηρεσία Κύπρου η οποία τέθηκε σε ισχύ μέχρι και τις τέσσερεις σήμερα το απόγευμα.
 

Σύμφωνα με την Μετεωρολογική, το βαροµετρικό χαµηλό που επηρεάζει την περιοχή υποχωρεί. Σχετικά ψηλή πίεση αρχίζει να εγκαθίσταται το Σαββατοκύριακο στην περιοχή.
 
Σήµερα ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως συννεφιασµένος µε τοπικές βροχές ή και µεµονωµένη καταιγίδα ενώ σταδιακά µέχρι τις απογευµατινές ώρες θα καταστεί µερικώς συννεφιασµένος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βόρειοι ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, και τοπικά µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 17 βαθµούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 5 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Απόψε θα εµφανίζονται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 µποφόρ, και η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 9 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 12 στα παράλια και στους 3 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Το Σαββατοκύριακο περίοδοι µε κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται µε συννεφιά ενώ τοπικά πιθανό να πέσουν µεµονωµένες βροχές, κυρίως στα ορεινά. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά µικρή άνοδο για να κυµανθεί γύρω στις µέσες κλιµατολογικές τιµές.
 
Τη ∆ευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος και αναµένεται να σηµειωθούν τοπικές βροχές ή και µεµονωµένες καταιγίδες. Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή για να κυµανθεί γύρω στις µέσες κλιµατολογικές τιµές.
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας