Δευτέρα 23 Σεπ, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

Τρεις οι νεκροί στα κατεχόμενα από την κακοκαιρία

  06/12/2018 12:08
Τρεις οι νεκροί στα κατεχόμενα από την κακοκαιρία

Τρεις οι νεκροί στα κατεχόμενα από την κακοκαιρία

  06/12/2018 12:08
 
Ακόμα δύο σοροί, εντός άντρα και μιας γυναίκας, εντοπίστηκαν σε ποταμό στο κατεχόμενο χωριό Θέρμια, σύμφωνα με τα τ/κ ΜΜΕ. Όπως αναφέρεται, οι σοροί εντοπίστηκαν σε γκρεμό 200 μέτρων.
 
Συνολικά έχουν συνολικά εντοπιστεί τρεις νεκροί, δύο άντρες και μια γυναίκα, που επέβαιναν σε όχημα, το οποίο παρασύρθηκε από τα νερά που προκάλεσε χθες βράδυ η έντονη βροχόπτωση σε γκρεμό στο σημείο Κύκλος, στον κύριο δρόμο Λευκωσίας - Κερύνειας. Οι έρευνες στην περιοχή συνεχίζονται, αφού σύμφωνα με πληροφορίες στο όχημα επέβαιναν τέσσερα πρόσωπα.
Οι αρχές του ψευδοκράτους ανακοίνωσαν τα ονόματα των τριών θυμάτων των ακραίων καιρικών φαινομένων. Νεκροί είναι η Γκαγιέ Σογιουτόκ, 18 ετών, ο Τολγκά Μπεκτσί, 21 ετών ενώ για τον Αχμέτ Κιλίτς δεν ανακοινώθηκε η ηλικία του.

Τα τρία αυτά άτομα μαζί με το τέταρτο που αναζητείται, επέβαιναν σε όχημα που παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά στην περιοχή Κύκλος στο δρόμο Λευκωσίας – Κερύνειας.
 
Στις έρευνες για τον εντοπισμό του τέταρτου ατόμου συνδράμει και ελικόπτερο.
 
2


Στο μεταξύ ο λεγόμενος "πρωθυπουργός" Τουφάν Ερχιουρμάν εξέφρασε φόβους ότι ο αριθμός των νεκρών θα ανέλθει στους τέσσερις. Ο Ερχιουρμάν επισκέφθηκε επιτόπου το σημείο όπου ανεβρέθηκε το όχημα που παρασύρθηκε. 

Πηγή: ΚΥΠΕ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας