Νεκρός άνδρας που παρασύρθηκε από τις πλημμύρες στην Κερύνεια

 
Η σορός ενός άνδρα που φέρεται να επέβαινε σε αυτοκίνητο που παρασύρθηκε από τα νερά που προκάλεσε χθες βράδυ η έντονη βροχόπτωση στην περιοχή της Κερύνειας, εντοπίστηκε νωρίς το πρωί σε γκρεμό στο σημείο Κύκλος, στον κύριο δρόμο Λευκωσίας Κερύνειας.
 

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, σύμφωνα με ανακοίνωση της «αστυνομίας» η σορός του άνδρα εντοπίστηκε από ομάδες της «πυροσβεστικής» και την οποία η «πολιτική άμυνα» προσπαθεί να ανασύρει από το γκρεμό, όπως και το αυτοκίνητο.
 
Στο όχημα πιστεύεται ότι βρισκόταν άλλα 3 άτομα και η ομάδα 25 ατόμων της «πυροσβεστικής» και της «πολιτικής άμυνας» συνεχίζει τις έρευνες στην περιοχή για τον εντοπισμό τους.  
 
 
Αναφέρεται δε ότι η ομάδα διάσωσης προσπάθησε και χθες στη μία μετά τα μεσάνυχτα να ανασύρει το αυτοκίνητο που είχε παρασυρθεί από τα νερά αλλά δεν κατέστη δυνατό λόγω της βροχόπτωσης.

Πριν από λίγο έγινε γνωστό ότι η σημερινή προγραμματισμένη συνάντηση του Τ/κ ηγέτη, Μουσταφά Ακιντζί με τους αρχηγούς των "συγκυβερνώντων" κομμάτων αναβλήθηκε λόγω των κακών καιρικών συνθηκών και της έκτακτης κατάστασης που έχει διαμορφωθεί με τον εντοπισμό και ενός νεκρού.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας προβλήματα δημιουργήθηκαν από την βροχή στο δρόμο Μόρφου – Λευκωσίας, όπως και στο δρόμο που οδηγεί στο Δίκωμο.
 
Η Χαμπέρ Κίπρις γράφει ότι οι μεγαλύτερες καταστροφές από την βραδινή καταιγίδα σημειώθηκαν στις περιοχές Κερύνειας, Καραβά και Λαπήθου και δημοσιεύει φωτογραφίες που ανήρτησαν το πρωί κάτοικοι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στην Λάπηθο αυτοκίνητο τύπου βαν φαίνεται πως έχει βουλιάξει σε χώμα και πέτρες, στο σημείο όπου ήταν σταθμευμένο, δίπλα από ασφαλτοστρωμένο δρόμο ενώ σε άλλο σημείο δρόμο φαίνεται πως έχει υποστεί καθίζηση ή ζημιές από κατολισθήσεις βράχων και χώματος.

Στο Νέο Χωριό, κοντά στο Τραχώνι, το ταβάνι ενός σχολείου κατέρρευσε από τα νερά και το κτίριο έχει υποστεί σοβαρές ζημιές.

Στο μεταξύ εξαιτίας των κακών καιρικών συνθηκών σήμερα δεν λειτουργούν στα κατεχόμενα τα σχολεία στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση, όπως και κάποια «πανεπιστήμια», το ανατολικής Μεσογείου, το αμερικανικό «πανεπιστήμιο» Κερύνειας και το «πανεπιστήμιο» κοινωνικών επιστημών.
 
Πηγή ΚΥΠΕ
 

Δειτε Επισης

Οριζόντια αλλά και στοχευμένα μέτρα προανήγγειλε ο ΠτΔ πριν το Υπουργικό-Αιχμές στην αντιπολίτευση
Μη παραδοχή απάντησε σε όλες τις κατηγορίες ο 44χρονος που κατηγορείται για το τετραπλό θανατηφόρο
Εικόνες από την φωτιά στο οίκημα της Ομόνοιας-Δείχνει «άσπονδους φίλους» ο πρόεδρος του Σωματείου
Φωτιά στο σωματείο της Ομόνοιας στην Παπανικολή-Έρευνες από τις Αρχές
Στους 143 ο αριθμός των θυμάτων από την τρομοκρατική επίθεση στη Μόσχα
Ανασύρθηκαν τα πτώματα δύο εργατών από την κατάρρευση της γέφυρας στη Βαλτιμόρη
Στους 27 βαθμούς η θερμοκρασία-Σκόνη στην ατμόσφαιρα κατά διαστήματα
Εντοπίστηκε από την οικιακή βοηθό η γυναίκα στην Ερήμη-Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
Συνέρχεται εκτάκτως το Υπουργικό-Εξετάζει μέτρα κατά της ακρίβειας, εκτός συζήτησης η μείωση φόρου στα καύσιμα
Κακός δαίμονας τα αδιάκοπα φλας των καμερών-Στα... κάγκελα οι οδηγοί, ψάχνουν τη φόρμουλα στη Βουλή