Κίτρινος συναγερμός από τη Μετεωρολογική

Κίτρινη Προειδοποίηση για έντονα καιρικά φαινόμενα εξέδωσε η Μετεωρολογική Υπηρεσία.
 
Σύμφωνα με την Μετεωρολογική ο συναγερμός ισχύει από τις 11 το πρωί σήμερα για 24 ώρες.
 
Σύμφωνα με την πρόγνωση ισχυρές καταιγίδες αναμένεται να επηρεάσουν τοπικά την περιοχή με την ένταση της βροχόπτωσης να ξεπερνά τα 35 χιλιοστά ανά ώρα.
 
Σύμφωνα με νεώτερη ανακοίνωση της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας Κύπρου, το απόγευµα ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα κυρίως συννεφιασµένος και αναµένονται βροχές και τοπικές καταιγίδες. Σε καταιγίδα δυνατό να πέσει χαλάζι. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νότιοι ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και τοπικά ή σε καταιγίδα µέχρι ισχυροί, 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος και αναµένονται βροχές και τοπικές καταιγίδες. Τοπικά τα φαινόµενα, ενδέχεται να είναι έντονα, ενώ πιθανό να σηµειωθεί και χαλαζόπτωση. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους δεν αποκλείεται να πέσει χιονόνερο ή χιόνι. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί ως νότιοι, µέτριοι, 4 µποφόρ και τοπικά ή σε καταιγίδα, µέχρι ισχυροί, 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 9 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 13 στα παράλια και στους 4 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος και αναµένονται τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Σε καταιγίδα ενδέχεται να πέσει χαλάζι. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και τοπικά στα προσήνεµα ή σε καταιγίδα, µέχρι ισχυροί, 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 19 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 20 στα παράλια και στους 9 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέµπτη, ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος και αναµένονται τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Σε καταιγίδα ενδέχεται να πέσει χαλάζι.

Την Παρασκευή, τοπικά αυξηµένες νεφώσεις, ενδέχεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές η και καταιγίδα, κυρίως το πρωί και το µεσηµέρι. Το Σάββατο, ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και κατά διαστήµατα κυρίως συννεφιασµένος και ενδέχεται να σηµειωθούν µεµονωµένες βροχές ή και καταιγίδα.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά µικρή πτώση, για να κυµανθεί λίγο κάτω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Η θεομηνία μέσα από 50 κλικ-Έσπασαν τα τηλέφωνα της Πυροσβεστικής (pics&vid)

Δειτε Επισης

Εγκρίθηκε από τη Βουλή σχέδιο ψηφίσματος για δικαίωμα στο καθαρό περιβάλλον
Πράσινο Βουλής για νέες κατηγορίες δανείων από τον Κεντρικό Φορέα Ισότιμης Κατανομής Βαρών
Εγκρίθηκαν τροποποιητικοί νόμοι για ρυθμίσεις στην καταβολή διαφόρων επιδομάτων
Ψηφίστηκε πρόταση νόμου για δημοσίευση έκθεσης ελέγχων αγοράς από Υπ. Ενέργειας
Πέρασαν από την Ολομέλεια οι νέοι κανονισμοί των Δημοτικών-Ικανοποίηση ΥΠΑΝ, όσα αλλάζουν
Πράσινο Βουλής για χρονική παράταση χρηματοδότησης ελλειμμάτων ΟΚΥπΥ
Θλίψη Υφ. Πολιτισμού για τον θάνατο του Πέτρου Στυλιανού
Θετική η Επ. Υγείας για επέκταση κρατικής χορηγίας ΟΚΥπΥ
Υπεψηφίστηκε ομόφωνα ο προϋπολογισμός του ΤΕΠΑΚ-Δυσφορία Βουλής για καθυστέρηση
Δέσμευση Βουλής για εξεύρεση βιώσιμων πολιτικών για καλύτερες συνθήκες εργασίας