Κυριακή 21 Ιουλ, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

2ος Διαγωνισμός «Στις Ευρωεκλογές ψηφίζω»

  09/11/2018 12:21
2ος Διαγωνισμός «Στις Ευρωεκλογές ψηφίζω»

2ος Διαγωνισμός «Στις Ευρωεκλογές ψηφίζω»

  09/11/2018 12:21
Υπογράφηκαν σήμερα μνημόνια συνεργασίας μεταξύ του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών (ΓΤΠ) και επτά ανώτατων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων της Κύπρου σχετικά με τον 2ο Διαγωνισμό Δημιουργικής Επικοινωνίας, με θέμα «Στις Ευρωεκλογές ψηφίζω», σύμφωνα με ανακοίνωση του ΓΤΠ.
 
Όπως αναφέρεται, στον διαγωνισμό θα συμμετέχουν πτυχιακοί και μεταπτυχιακοί φοιτητές και φοιτήτριες Καλών και Εφαρμοσμένων Τεχνών του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου, του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου, του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, του Πανεπιστημίου Frederick, του UCLan Cyprus και του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου.
 
Ο Διαγωνισμός Δημιουργικής Επικοινωνίας διοργανώνεται από το ΓΤΠ και τελεί υπό την αιγίδα της Πρώτης Κυρίας της Δημοκρατίας Άντρης Αναστασιάδη και φέτος, επίσημος ομιλητής θα είναι ο Μαργαρίτης Σχοινάς, Επικεφαλής Εκπρόσωπος Τύπου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της Γενικής Διεύθυνσης Επικοινωνίας της Επιτροπής, ο οποίος θα απονείμει και τα βραβεία του 2ου Διαγωνισμού Δημιουργικής Επικοινωνίας.
 
Σύμφωνα με το ΓΤΠ, ο 2ος Διαγωνισμός Δημιουργικής Επικοινωνίας «εστιάζει στις Ευρωεκλογές και στόχος είναι να πεισθούν οι Κύπριοι ότι οι Ευρωεκλογές είναι το πιο αποτελεσματικό βήμα, μέσω του οποίου μπορούν να επιλέξουν εκείνους που θα τους εκπροσωπούν στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, οι αποφάσεις του οποίου επηρεάζουν την καθημερινότητά τους σε πολλούς και ποικίλους τομείς».
 
Τα μέλη της κριτικής επιτροπής θα αξιολογήσουν βάσει της πρωτοτυπίας και του βαθμού πειστικότητας στη μετάδοση του μηνύματος του κάθε έργου.
 
Η επιτροπή αποτελείται από την Σόφη Μιχαηλίδου, Διευθύντρια του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών, τον Ανδρέα Κεττή, Επικεφαλής του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Κύπρο, τον Νίκο Κουρούσιη, εικαστικό, τον Μάριο Μιχαηλίδη, Προϊστάμενο της Κυπριακής Ακαδημίας Δημόσιας Διοίκησης, τον Σταύρο Κυριακίδη, Αντιπρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Θεατρικού Οργανισμού Κύπρου, την Πατρίσια Χατζησωτηρίου, Ανώτερη Λειτουργό του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών, και τον Χρίστο Αβρααμίδη, Ανώτερο Φωτογράφο του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών.
 
Χρηματικά βραβεία ύψους €1.000, €750 και €500 θα απονεμηθούν στις τρεις καλύτερες συμμετοχές (ατομικές ή ομαδικές), ενώ όλοι οι βραβευθέντες δημιουργοί θα συμμετάσχουν σε τριήμερο ταξίδι στις Βρυξέλλες, καταλήγει η ανακοίνωση.
 
Πηγή ΚΥΠΕ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας