Ιδιώτες γιατροί εξύβρισαν τον υπ. Υγείας-Αποχώρησε από ημερίδα για το ΓΕΣΥ

Αντιμέτωποι με την επιθετική και άκρως απαράδεκτη-προκλητική συμπεριφορά μερίδας των ιδιωτών ιατρών βρέθηκαν χθες ο υπουργός Υγείας Κωνσταντίνος Ιωάννου και ο πρόεδρος του Δ.Σ. του Οργανισμού Ασφάλισης Υγείας(ΟΑΥ) Θωμάς Αντωνίου, στο πλαίσιο ενημερωτικής ημερίδας για το Γενικό Σχέδιο Υγείας(ΓΕΣΥ), που πραγματοποιήθηκε σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο της Λεμεσού.
 
Συγκεκριμένα, ο υπουργός Υγείας και ο πρόεδρος του ΟΑΥ παρευρέθηκαν σε ενημερωτική ημερίδα για το ΓΕΣΥ που είχε ως συνδιοργανωτές τον Οργανισμό Ασφάλισης Υγείας, τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Ιδιωτικών Νοσηλευτηρίων(ΠΑΣΙΝ) και την Ομοσπονδία Εργοδοτών και Βιομηχάνων(ΟΕΒ), στην πολυκλινική «Υγεία» στη Λεμεσό.
 
Έπειτα από την ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΙΝ και διευθυντή της ιδιωτικής πολυκλινικής δρ. Μάρκου Αγαθαγγέλου, ο υπουργός Υγείας δέχθηκε-βάσει του προγράμματος-ερωτήσεις από τους παρευρισκόμενους γιατρούς, πριν από την παρουσίαση που θα γινόταν από τον ΟΑΥ.
 
Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της συζήτησης, γιατρός του ιδιωτικού νοσηλευτηρίου στο οποίο πραγματοποιείτο η ημερίδα, συνεπικουρούμενος από συναδέλφους του, άρχισε να εξυβρίζει ασύστολα τον υπουργό Υγείας και το πρόεδρο του ΟΑΥ, εκτοξεύοντας σε βάρος τους πρωτοφανείς και απίστευτους χαρακτηρισμούς, που μόνο τιμή δεν περιποιούν στον ιατρικό κόσμο.
 
Αποτέλεσμα της απαράδεκτης αυτής συμπεριφοράς των γιατρών ήταν ο υπουργός Υγείας, αφού πρώτα σε έντονο ύφος τους υπέδειξε πως, τόσο ο ίδιος όσο και πρόεδρος του Δ.Σ. του ΟΑΥ, δεν πήγαν στην ημερίδα για να τους βρίζουν αλλά για να τους ενημερώσουν, ν' αποχωρήσει από την αίθουσα.
 
Αξίζει να σημειωθεί πως μετά το συμβάν, και αντί τουλάχιστον να υπάρξει έστω και μια απολογία για την απαράδεκτη συμπεριφορά τους, οι ιδιώτες γιατροί, όπως πληροφορείται ο REPORTER, διαδίδουν και «περηφανεύονται» σε συναδέλφους τους -και όχι μόνο-, πως κατσάδιασαν τον υπουργό Υγείας και ότι αναγκάστηκε να φύγει, όπως διαδίδουν, από την…πίσω πόρτα.   
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Νέα πρόσκληση υπουργού Υγείας σε ΠΙΣ για διαβούλευση για το ΓΕΣΥ
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Έτοιμος να εξαντλήσει κάθε περιθώριο διαλόγου με τους γιατρούς για το ΓΕΣΥ ο ΟΑΥ
 

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Έντονα καιρικά φαινόμενα και διακοπές ρεύματος σε Λευκωσία και Λεμεσό
Συστάσεις Πολιτικής Άμυνας προς το κοινό λόγω της κακοκαιρίας
Στον πλήρη τερματισμό του πολέμου σκαλώνουν οι διαπραγματεύσεις στο Κάιρο για νέα εκεχειρία
Έντονη βροχόπτωση και χαλάζι στον αυτοκινητόδρομο
Επίθεση 70 ατόμων εναντίον οικίας 73χρονου στη Λάρνακα-Έβαλαν φωτιά στην αυλή, έσπασαν τζάμια
Μολότοφ, πέτρες και φωτιές από περίπου 100 κουκουλοφόρους στη Λεμεσό-Επιτέθηκαν σε αστυνομικούς (pic)
Το φοιτητικό κίνημα εναντίον του πολέμου Ισραήλ-Χαμάς εξαπλώνεται παγκόσμια
Εντατικοποιημένες συνομιλίες για μια πιθανή εκεχειρία στη Γάζα-Στο Κάιρο και η CIA
Σε ισχύ κίτρινη προειδοποίηση-Η πρόγνωση του καιρού μέχρι και την Τετάρτη
Ζωντανεύουν τα ορεινά χωριά-Αναβιώνουν τα πασχαλινά ήθη και έθιμα μέσα από εκδηλώσεις