Πραγματοποιείται στις 19 και 20 Νοεμβρίου ο Ραδιομαραθώνιος

Πραγματοποιείται στις 19 και 20 Νοεμβρίου η πορεία αγάπης του Ραδιομαραθώνιου για τα παιδιά με αναπηρία.
 
Ο Ραδιομαραθώνιος άρχισε πριν από τριάντα χρόνια και μέσα από τον ιερό αυτό θεσμό υπήρξε μεγάλη οικονομική βοήθεια, αλλά κυρίως αποδοχή των ατόμων με αναπηρία. Σκοπός των εθελοντών πεζοπόρων είναι να ευαισθητοποιήσουν ακόμη περισσότερο κόσμο και να τον ενημερώσουν για τις ανάγκες αυτών των αγγέλων. 
 
Αυτούσια η ανακοίνωση:
 
Σας προσκαλούμε στις 19-20 Νοέμβριου στη πορεία αγάπης του Ραδιομαραθωνίου για τα παιδιά με αναπηρία (ΑμεΑ).

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι εκτός από την καθιερωμένη πορεία των εθελοντών πεζοπόρων ραδιομαραθωνίου, οι υπόλοιπες εκδηλώσεις που γίνονται αυτές τις μέρες θα πάρουν μια μικρή παράταση και θα γίνουν πιο μετά. 

Η πορεία θα πραγματοποιηθεί κανονικά παρά το γεγονός ότι ο ραδιομαραθώνιος σαν θεσμός παίρνει μια μικρή αναβολή λόγω των δυσκολιών μετά το κλείσιμο του συνεργατισμού, που ήταν ένας εκ των μεγάλων διοργανωτών τα τελευταία χρόνια. 

Ένας από τους κύριους λόγους που θέλουμε να κρατήσουμε ζωντανό τον θεσμό του ραδιομαραθωνιου είναι για να δείξουμε στους ενδιαφερόμενους συνεχιστές ότι είναι περισσότερο από επιτακτική η ανάγκη να αναλάβουν και να συνεχίσουν αυτόν τον δρόμο που χαράχτηκε 30 χρόνια πριν. Μέσα από αυτό τον ιερό θεσμό κερδίσαμε πολλά περισσότερα από οικονομική βοήθεια, κυρίως την αποδοχή των ατόμων με αναπηρία (ΑμεΑ), την ίση μεταχείριση, την ένταξη τους στην κοινωνία και στο εργασιακό περιβάλλον και ωθήσαμε τις οικογένειες αυτών των ατόμων να καταλάβουν ότι είναι προνόμιο να έχεις ένα τέτοιον άγγελο στο οικογενειακό-φιλικό σου περιβάλλον. 

Σκοπός των εθελοντών πεζοπόρων είναι να ευαισθητοποιήσουμε ακόμη περισσότερο κόσμο και να τον ενημερώσουμε για τις ανάγκες αυτών των αγγέλων. Θέλουμε όλος ο κόσμος να καταλάβει ότι αυτά τα άτομα είναι αποδεκτά και ίσα μελή στην κοινωνία μας, αφού δεν διαφέρουν σε τίποτα από τον υπόλοιπο κόσμο

Εδώ και χρόνια ανταποκρινόμαστε σε κάθε κάλεσμα φιλανθρωπικής οργάνωσης και είμαστε έτοιμοι να βοηθήσουμε με όποιο τρόπο μπορούμε, όπου μας χρειαστούν και οποιαδήποτε βοήθεια μπορούμε να δώσουμε σε οικογένειες.


«..ΠΕΡΠΑΤΑΜΕ ΤΡΑΓΟΥΔΑΜΕ ΔΙΠΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ..»

Η πορεία θα αρχίσει από τη Λεμεσό και θα καταλήξει στη Λευκωσία . Κατά τη διάρκεια της πορείας θα υπάρχουν διάφορες στάσεις καθώς και διανυκτέρευση στο χωριό Κοφίνου. Θα υπάρχει συνοδεία από λεωφορεία για όσους κουραστούν καθώς και από περιπολικά και ασθενοφόρο.

Ελάτε να περπατήσουμε μαζί και να χαρίσουμε σε αυτά τα ξεχωριστά παιδιά ένα όμορφο διήμερο αφιερωμένο μόνο σε αυτά όπως τους αξίζει.

Θα θέλαμε να καλέσουμε όλα τα ειδικά σχολεία, όλες τις οικογένειες ατόμων με αναπηρία (ΑμεΑ) να γίνουν συνοδοιπόροι μας και να περπατήσουν μαζί μας με απώτερο σκοπό να δώσουμε τα μηνύματα που πρέπει και ταυτόχρονα να γνωρίσουν αυτοί οι άγγελοι ότι υπάρχει μια ομάδα εθελοντών που μπορούν να τους νοιώσουν σαν φίλους, σαν οικογένεια.

«..ΠΕΡΠΑΤΩ ΚΑΙ ΑΝΤΕΧΩ ΣΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΣΑΣ ΕΧΩ..»

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλες τις εταιρείες, οργανισμούς και φίλους που είναι συνοδοιπόροι μας και μας βοηθούν για την διεξαγωγή αυτής της πορείας αγάπης.

ΓΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ : 97714271 – Γιώργος Τόμμης Χρυσοστόμου.

Όσοι επιθυμείτε να λάβετε μέρος στην πορεία μπορείτε να συμμετάσχετε χωρίς να είστε απαραίτητα μέλη και χωρίς να καταβάλετε οποιοδήποτε χρηματικό ποσό.

Αφετηρία Λεμεσός :Γυμνάσιο Λινόπετρας Δευτέρα 19/11/2017 ώρα - 9:00/9:30
( Ώρα συνάντησης 8:00. Θα διεξαχθεί εκδήλωση από τους μαθητές του σχολείου 8:00 / 8:30)

Τερματισμός Λευκωσία :ΡΙΚ Τρίτη 20/11/2017 ώρα – 15:30-16:00 

Ώρα αναχώρησης λεωφορείου από Λευκωσία για Λεμεσό Δευτέρα 19/11/2017 - 6:00 από ΡΙΚ

Μετά το τέλος της πορείας θα υπάρχει μικρό πανηγυράκι στους κήπους του Ραδιοφωνικόυ Ιδρύματος Κύπρου.

Επίσης θα υπάρχει λεωφορείο το οποίο θα μεταφέρει τους πεζοπόρους πίσω στη Λεμεσό.

«..ΔΙΝΩ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΜΟΥ, ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΣΥΜΠΟΡΕΥΟΜΑΙ, ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΟΥ, ΕΓΩ ΤΟΝ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ, ΙΔΙΑ ΑΞΙΑ ΕΧΕΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ, ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ..»

Δειτε Επισης

Τα πρώτα λόγια της 12χρονης μετά την ενοχή του Μίχου-«Η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου»
Περιμένει απαντήσεις ΥΠΑΝ για τους αντικαταστάτες και αποφασίζει για λήψη μέτρων η ΠΟΕΔ
Περίπου 250 νοσηλευτές με απόσπαση στον ΟΚΥπΥ δεν εκτελούν νοσηλευτικά καθήκοντα
«Συνελήφθη» επικριτής της διαφθοράς στα κατεχόμενα
Συνελήφθησαν εννέα άτομα στο Τατζικιστάν ως ύποπτα για την πολύνεκρη επίθεση στη Μόσχα
Ζητά μόνιμες λύσεις στα προβλήματά των συνταξιούχων η ΕΚΥΣΥ
Ζητούν ακύρωση της διαδικασίας για τη Μονή Αββακούμ οι μοναχοί-Το υπόμνημα στην Ιερά Σύνοδο
Στελέχωση των σχολείων με επιμελητές συζήτησαν ΑΣΔΥΚ και Υπουργείο Παιδείας
Κρούει τον κώδωνα του κινδύνου η Πνευμονολογική Εταιρεία-«Κίνδυνος για ευάλωτες ομάδες η σκόνη»
Οι Υπηρεσίες Εφημερίας Προσωπικού Ιατρού κατά τα Σαββατοκύριακα