Το πλεονέκτημα της μεγάλης οικογένειας

Ο κόσμος που οι υπέρβαρες αποσκευές επιτρέπονται, η µεταφορά υγρών άνω των 100 ml επιβάλλεται και η κράτηση των εισιτηρίων είναι προαιρετική, δεν είναι ουτοπία. Βρίσκεται έξω από την πόρτα μας, στο γκαράζ μας. Μια εκδρομή εντός ή εκτός πόλης, με επιβάτες όλη την οικογένεια ή όλη την παρέα απαιτεί καλή διάθεση, σωστή προετοιμασία, χώρο, άνεση, οικονομία και σαφώς ασφάλεια.
 
Σε ποιον δεν αρέσει μια κυριακάτικη εξόρμηση στο βουνό ή μια βόλτα στο πάρκο της πόλης; Άρα, η καλή διάθεση υπάρχει, ενώ με κάποιες διαδικασίες γίνεται και η σωστή προετοιμασία. Τα υπόλοιπα, όμως, δεν είναι στο χέρι μας ή μάλλον μπορούν να είναι, αφού τα υπόλοιπα θα τα προσφέρει το όχημα που υπάρχει μέσα στο γκαράζ. Εκεί είναι που κερδίζεται και χάνεται το πλεονέκτημα και είναι από εκεί που ξεκινούν όλα: η καλή διάθεση, η σωστή προετοιμασία, η άνεση, η ασφάλεια.
 
Φαντάσου έναν οικογενειάρχη που θέλει να πάει ένα άνετο ταξίδι με την γυναίκα του και τρία παιδιά με ένα μίνι ή ένα σπορ αυτοκίνητο 2+2 θέσεων. Ή σκέψου μια παρέα τριών φίλων να θέλουν να πάνε μια βόλτα με τις συντρόφους τους και να πρέπει να πάρουν την «γενναία» απόφαση για το αν θα πάνε με ένα ή περισσότερα αυτοκίνητα. Δύσκολο εγχείρημα, αλλά όχι ακατόρθωτο.
 
Και δεν είναι μόνο η εκδρομή. Η επιλογή ενός μοντέλου, που θα βολέψει τόσο στις οικογενειακές εξορμήσεις, αλλά και στις καθημερινές διαδρομές, οι οποίες είναι εξίσου απαιτητητικές δεν είναι παίξε γέλασε. Χρειάζεται προσεκτική έρευνα ώστε να μην βρεθεί κάποιος στην άβολη θέση να πληρώσει ακριβά για ένα αυτοκίνητο και έπειτα να διαπιστώσει όταν το χρειαστεί ότι περισσεύουν ένα-δύο παιδιά και δυο-τρεις βαλίτσες.
 
Ευτυχώς, όμως, η λύση υπάρχει και είναι προφανής. Πάρτε βαθιά ανάσα, βάλτε τη ζώνη σας, χαλαρώστε και θα το καταλάβετε αμέσως. Βρίσκεστε στο τιμόνι ενός Honda CR-V, του SUV με τις περισσότερες πωλήσεις στον κόσμο. Η Honda έκανε το καλύτερο SUV ακόμα καλύτερο, κάνοντας το ακόμη πιο ευρύχωρο, ακόμη πιο πρακτικό και ακόμη πιο ασφαλές.
 
Πέραν της ανανεωμένης σχεδίασης, το νέο CR-V έρχεται με την επιλογή να παραγγελθεί ακόμα και 7θέσεο, ώστε να χωρά όλη την οικογένεια και τις αποσκευές της. H Ηοnda πρόσθεσε στις επιλογές και τρίτη σειρά καθισμάτων, προσφέροντας δύο κρυφά καθίσματα, κατάλληλα για μικρά και… μεγάλα παιδιά, που ανοίγουν με ένα άγγιγμα. Την πρακτικότητα και την άνεση των διαδρομών ευνοεί και η δυνατότητα μετακίνησης των καθισμάτων της 2ης σειράς κατά 15 εκατοστά, ενώ ο χώρος αποσκευών είναι ακόμα πιο εύκολος στη φόρτωση χάρη στην αύξηση των διαστάσεών του. Τελικά, το Honda CR-V μπορεί να χωρέσει και όλα τα παιδιά με τις αποσκευές τους, ενώ θα μείνει και επιπλέον χώρος!
 
Ο καλός οδηγός και ειδικά αυτός που μεταφέρει σε μακρινές ή κοντινές αποστάσεις την οικογένεια και τους φίλους του βάζει πάντα σε προτεραιότητα την ασφάλεια με το CR-V να έρχεται πλήρως εξοπλισμένο με μια σειρά από συστήματα υποβοήθησης, που βοηθούν και ενισχύουν το καθένα με τον τρόπο του την ασφαλή και σταθερή οδήγηση, όπως το σύστημα EDDB που βοηθά στο πιο αποτεεσματικό, ομαλό φρενάρισμα και το σύστημα Agile Handling Assist, το οποίο προβλέπει και αντιλαμβάνεται τις κινήσεις του οδηγού και την κατάσταση του δρόμου.
 
Για να μπορέσει ένα αυτοκίνητο να χωρέσει επτά επιβάτες και 561 λίτρα αποσκευών συν το αμάξωμα, πρέπει να είναι τουλάχιστον δυναμικό. Ο νέος κινητήρας VTEC turbo 1.5 lt, αποδεικνύεται εξαιρετικός και απόλυτα «συνεργάσιμος» με τον οδηγό και μπορεί να κάνει άψογα τη δουλειά του χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Στα πολύ θετικά του είναι και η φιλικότητα του στο περιβάλλον, καθώς εκπέμπει ελάχιστους ρύπους για αυτοκίνητο της κατηγορίας του.
 
 Με μοντέρνο και σπορ σχεδιασμό το νέο Honda CR-V προσφέρει ένα υπερπλήρες πακέτο που μπορούν να ανταποκριθεί επάξια στις απαιτήσεις της μεγάλης οικογένειας και της καλής παρέας! Η Honda, πάντοτε με την αξιοπιστία της Demstar, προσφέρει 7 χρόνια εγγύηση και καλεί ακόμα και τους πιο δύσπιστους να δοκιμάσουν και να εξασφαλίσουν το πιο ευρύχωρο οικογενειακό SUV της αγοράς.
 
 

Δειτε Επισης

Τις προκλήσεις για Κύπρο ως μικρή αγορά για φάρμακα εξήγησε στις Βρυξέλλες ο Δαμιανός
Διέταξε έρευνα για την πυρκαγιά η Παναγιώτου-Πιθανή αιτία η καταστροφή φωτοβολίδων
Την Παρασκευή η διαδικασία αίτησης των μοναχών για ακύρωση δέσμευσης περιουσιακών στοιχείων
Τις πανευρωπαϊκές κάρτες αναπηρίας και στάθμευσης ενέκρινε το ΕΚ
Άρον-άρον στην Ολομέλεια ο προϋπολογισμός του ΤΕΠΑΚ-«Παράνομα οι πληρωμές Μαρτίου»
Με πακέτο προτάσεων Νόμου που ετοίμασε ο Ελεγκτής, θέλει να δώσει λύση στο θέμα των πολλαπλών συντάξεων η αντιπολίτευση
Οι επιστημονικές εξετάσεις δίνουν απαντήσεις για τον θάνατο της οκτάχρονης Καισσαριανής
Ανάθεση βελτίωσης οδού Τσερίου ύψους €9,8 εκ. από Δήμο Στροβόλου
Δεν θα συμμετάσχουν στις Ευρωεκλογές οι Σπαρτιάτες-Μπλόκο από τον Άρειο Πάγο
Καταχωρείται μέχρι την Παρασκευή η αίτηση για παύση Ελεγκτή-Ανοίγουν παλιά μέτωπα, ετοιμοπόλεμες οι δύο πλευρές