Δευτέρα 15 Ιουλ, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

Στην Κύπρο για τριήμερη επίσκεψη η Ομάδα Συντηρητικών Φίλων της Κύπρου του Ηνωμένου Βασιλείου

  14/09/2018 13:42
Στην Κύπρο για τριήμερη επίσκεψη η Ομάδα Συντηρητικών Φίλων της Κύπρου του Ηνωμένου Βασιλείου

Στην Κύπρο για τριήμερη επίσκεψη η Ομάδα Συντηρητικών Φίλων της Κύπρου του Ηνωμένου Βασιλείου

  14/09/2018 13:42
Πολυμελής αντιπροσωπεία της Ομάδας Συντηρητικών Φίλων της Κύπρου του Ηνωμένου Βασιλείου φθάνει την Κυριακή, 16 Σεπτεμβρίου, στην Κύπρο για τριήμερη επίσκεψη, κατά την οποία θα έχει επαφές στη Βουλή των Αντιπροσώπων, ενώ θα συναντηθεί και με τον Ε/κ διαπραγματευτή.
 
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Βουλής, κατά την παραμονή της στην Κύπρο, η αντιπροσωπεία θα γίνει δεκτή από τον Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων Δημήτρη Συλλούρη και θα έχει χωριστές συναντήσεις με τον Πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού Αβέρωφ Νεοφύτου, με  τον Πρόεδρο Γιώργο Λιλλήκα και Μέλη της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εξωτερικών και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και με την Υφυπουργό Ναυτιλίας Νατάσα Πηλείδου.
 
Θα παρακαθίσει, εξάλλου, σε γεύμα εργασίας με τον Ελληνοκύπριο διαπραγματευτή για το Κυπριακό, Πρέσβη Ανδρέα Μαυρογιάννη και θα έχει συνάντηση με υψηλόβαθμα στελέχη του Υπουργείου Εξωτερικών, με επικεφαλής τον Πολιτικό Διευθυντή, Πρέσβη Γιώργο Σιακαλλή.
 
Η αντιπροσωπεία θα έχει, τέλος, συνάντηση με τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου Μιχάλη Μιχαήλ και τον Γενικό Διευθυντή Γιώργο Καμπανελλά του Κυπριακού Οργανισμού Προώθησης Επενδύσεων (CIPA) και θα επισκεφθεί το Ερευνητικό Κέντρο «ΚΟΙΟΣ» του Πανεπιστημίου Κύπρου και το Κέντρο Συντονισμού Επιχειρήσεων Διάσωσης, στη Λάρνακα.

Η αντιπροσωπεία αποτελείται από τους βουλευτές δρα Matthew Offord (επικεφαλής), Sir Graham Brady, Paul Scully, Martin Vickers και Sheryll Murray. Τους βουλευτές πλαισιώνουν ο πρώην βουλευτής, David Burrowes, ο πρώην Δήμαρχος Λονδίνου, Sir Michael Bear και ο Πρόεδρος Jason Charalambous και τα Μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ομάδας Maria Zavrou, André Christodoulou και Stella Dinenis και Doros Partasides, Tony Yerolemou και Antonis Savvides.  
 
Στην αντιπροσωπεία μετέχουν επίσης ο κοινοβουλευτικός συνεργάτης της βουλευτού Theresa Villiers, Daniel Aldred και οι κοινοβουλευτικοί συνεργάτες του κ. Vickers και της κας Murray, Ann Vickers και Bob Davidson.
 
Πηγή:ΚΥΠΕ
 
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας