Επιμένει για τις... παπαριές ο αντιπρόεδρος της ΟΕΛΜΕΚ

Την δική του εκδοχή για το περιστατικό που έλαβε χώρα κατά την πρωινή κοινή συνεδρία των κοινοβουλευτικών Επιτροπών Εργασίας και παιδείας της Βουλής, και κατά το οποίο σε ανάρτησή του στο facebook χαρακτήρισε ως… παπαριές τα όσα έλεγε κατά τη διάρκεια της συνεδρίας ο Γενικός Ελεγκτής Οδυσσέας Μιχαηλίδης, δίνει με νέες τοποθετήσεις του στο facebook ο αντιπρόεδρος της ΟΕΛΜΕΚ Παντελής Νικολαΐδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Η ανάρτηση περί παπαριών που έφερε την αποβολή του αντιπροέδρου της ΟΕΛΜΕΚ

Υπενθυμίζεται πως η ανάρτηση του κ. Νικολαΐδη, η οποία περιήλθε στην αντίληψη του Οδυσσέα Μιχαηλίδη και την οποία ο Γενικός Ελεγκτής ανέγνωσε ενώπιον της Επιτροπής, προκάλεσε την αποβολή του από την αίθουσα από τον Δημήτρη Συλλούρη. 
 
Λίγο αργότερα, ο αντιπρόεδρος της ΟΕΛΜΕΚ απέσυρε από την ανάρτηση την επίμαχη αναφορά του, ενώ σημειώνεται πως ο πρόεδρος της ΟΕΛΜΕΚ Γιάννος Σωκράτους διαχώρισε της θέση της οργάνωσης και ξεκαθάρισε πως δεν την εκφράζουν ύβρεις και χαρακτηρισμοί.
 
Ο Παντελής Νικολαΐδης, απαντώντας σε σχόλιο στη σελίδα του στο facebook γιατί τροποποίησε την αρχική του ανάρτηση, έγραψε:  
 
«Ο κ. Συλλούρης ο λόγος που μου είπε να περάσω έξω "σας παρακαλώ κ. Νικολαϊδη να περάσετε έξω" ήταν το ότι χρησιμοποιούσα fc στην αίθουσα που δεν ήμουν και μοναδικός και απάντησα: Ευχαριστώ κ. πρόεδρε...Για το ουσιαστικό που έχει γίνει το παραθέτω σε διπλανή ανάρτηση. Εξάλλου δεν ήμουν μέλος της συνεδρίας και να αποβληθώ».
 
Μάλιστα, ο αντιπρόεδρος της ΟΕΛΜΕΚ, προχώρησε σε νέα ανάρτηση με τίτλο «ΕΛΕΓΚΤΙΚΕΣ» ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ,  όπου καταλήγει ως έξης:
 
«…Όμως ουδεμία απάντηση έχουμε λάβει και το μόνο που κατ' εξακολούθηση έχει γίνει είναι ο πλεονασμός σε παπαροειδή ασυναρτησολογία. (οι λέξεις απευθύνονται αυστηρά σε όσους κατέχουν στοιχειωδώς την Ελληνική γλώσσα και βρίσκονται τουλάχιστο στο μέσο αντιληπτικό δείκτη)».
 


Προχώρησε επίσης σε ανάρτηση βιντέου του πολιτικού επιστήμονα και συγγραφέα Κώστα Ζουράρη, συνοδευόμενο από την πιο κάτω λεζάντα:
 
«Έτσι για να μάθουμε και λίγα απλά Ελληνικά για τους εν Κύπρω αγράμματους και οσφυοκάμπτες...Απλή και δωρεάν ενημέρωση. Ειδικά αφιερωμένη στο fub club του Ελεγκτή».
 
Αξίζει να σημειωθεί πως στις αναρτήσεις του κ. Νικολαΐδη, δεκάδες είναι τα σχόλια(σ.σ. συναδέλφων του κρινόμενα από το περιεχόμενό τους), οι οποίοι εκφράζουν τη διαφωνία τους με τους χαρακτηρισμούς εκ μέρους του αντιπροέδρου της ΟΕΛΜΕΚ.

 

Δειτε Επισης

Οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης του Τζόκερ
Δωρεάν μαθήματα σε ενήλικες προσφέρει η Σχολή Χαρακτικής Χαμπή
Πρόοδο στην προσπάθεια εμβάθυνσης της αγοράς κεφαλαιαγορών βλέπει ο Μισέλ
Υπ. Γεωργίας στην Σύνοδο Κοινοπολιτείας-«Συλλογική ευθύνη η προστασία ωκεανών»
Δήμος Λάρνακας: Σύντομα ο σχεδιασμός για Σχολή Θαλάσσιων Επιστημών ΤΕΠΑΚ
Δέσμευση Βουλής για προώθηση υγειονομικής περίθαλψης με επίκεντρο τον ασθενή
Δύσκολη συζήτηση των 27 στις Βρυξέλλες για ανταγωνιστικότητα λόγω κεφαλαιαγορών
Εκπέμπει SOS ο Διευθυντής του Νοσοκομείο Τροόδους-«Τριτοκοσμικές οι συνθήκες, αναγκαία η ανακαίνιση του»
Εξουσιοδότησαν ΣΕΚ-ΠΕΟ να προσπαθήσουν για σύμβαση οι απεργοί στις εταιρείες ηλεκτρολογικών
Πώς απαντά η Υπ. Ασθενοφόρων για το περιστατικό με τη λιπόθυμη μαθήτρια-«Δεν ήταν επείγον»