Βολές Κινήματος Ενάντια στις Εκποιήσεις σε Κουλλά

Το Κίνημα Ενάντια στις Εκποιήσεις απορρίπτει αναφορές του βουλευτή του ΔΗΣΥ Ονούφριου Κουλλά και επικρίνει την κυβέρνηση ότι προσπαθεί να καταργήσει το δικαίωμα στη στέγη.
 
Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση του Κινήματος, ο κ. Κουλλάς, στην εκπομπή ‘Από Μέρα Σε Μέρα’ στις 11/07/18, δήλωσε ότι «πίσω από το Κίνημα Ενάντια Στις Εκποιήσεις κρύβεται ‘κάτι‘ υπονοώντας το ΑΚΕΛ» και ότι αιτιολόγησε αυτή τη θέση δηλώνοντας ότι «το Κίνημα χρησιμοποιεί την ιδία ρητορική με αυτή συγκεκριμένου κόμματος δακτυλοδείχνοντας και πάλιν το ΑΚΕΛ».
 
«Το Κίνημα μας δεν πρόκειται να αυτοπαγιδευθεί αμυνόμενο έναντι της χυδαιότητας και αλαζονείας του κ. Κουλλά» αναφέρεται στην ανακοίνωση και τονίζεται πως το Κίνημα αποτελείται από ακτιβιστές εθελοντές από διάφορες πολιτικές ή και ιδεολογικές καταβολές.
 
Αναφέρεται ακόμα ότι τις θέσεις του Κινήματος υποστηρίζουν το ΑΚΕΛ, το Κίνημα των Οικολόγων, το Κ.Σ. ΕΔΕΚ, η ανεξάρτητη βουλευτής Άννα Θεολόγου, διάφορες επαγγελματικές, συνδικαλιστικές οργανώσεις και διάφορες ομάδες και συμμαχίες ακτιβιστών.
 
Το Κίνημα σημειώνει στην ανακοίνωσή του ότι υπερασπίζεται «το ανθρώπινο και αναφαίρετο δικαίωμα στη στέγη, δικαίωμα που η σημερινή κυβέρνηση στηριζόμενη κύρια  - αλλά και όχι μόνον - από το κόμμα του κ. Κουλλά, προσπαθεί με κάθε μέσο να καταργήσει στο όνομα τραπεζικών και επιχειρηματικών συμφερόντων».
 
Προσθέτει πως θεωρεί τόσο τον κ. Κουλλά όσο και το κόμμα που εκπροσωπεί «σαν πολύ εχθρικές προς τα λαϊκά συμφέροντα δυνάμεις» και «αρνείται οποιεσδήποτε σχέσεις ή συνδιαλλαγές με αυτές τις εχθρικές δυνάμεις σε αντίθεση με άλλους συνδέσμους που διατηρούν στενότατες και εγκάρδιες σχέσεις μαζί τους».

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ και αναφερόμενος στη συμμετοχή του στη συγκεκριμένη εκπομπή, ο κ. Κουλλά αναφέρθηκε στην εκπρόσωπο του Συνδέσμου που συμμετείχε σε πάνελ πριν από τον ίδιο και όπως είπε, υπό το μανδύα ενός ανεξάρτητου συνδέσμου έδειχνε ότι εκπροσωπεί το ΑΚΕΛ.

«Δεν γνώριζα καν την κυρία και ποιο σύνδεσμο εκπροσωπούσε. Παρακολουθώντας την εκπομπή μου έδωσε την εντύπωση ότι η συγκεκριμένη εκπρόσωπος του Συνδέσμου εξόφθαλμα ήταν ωσάν να μιλούσε εκ μέρους του ΑΚΕΛ», ανέφερε. Πρόσθεσε ότι `τρεις και τέσσερις φορές στην όλη συζήτηση διερρήγνυε  τα ιμάτιά της` ότι δεν πέρασαν οι τροπολογίες του ΑΚΕΛ στην ολομέλεια της Βουλής.

Ο ΔΗΣΥ, πρόσθεσε, όπως και άλλες πολιτικές δυνάμεις συμπεριφέρθηκαν στο επίμαχο ζήτημα με υπευθυνότητα για να σώσουν τις καταθέσεις και να διασφαλίσουν την χρηματοπιστωτική σταθερότητα και την αναπτυξιακή δυναμική της οικονομίας.

Δειτε Επισης

Ο Μητροπολίτης Πάφου δώρισε λάδι και πουργούρι για πολύτεκνες οικογένειες για το Πάσχα
Η ΕΚΥΣΥ ζητεί τα κριτήρια που ίσχυαν πριν την τραπεζική κρίση για πασχαλινό επίδομα
Τις προκλήσεις για Κύπρο ως μικρή αγορά για φάρμακα εξήγησε στις Βρυξέλλες ο Δαμιανός
Τις πανευρωπαϊκές κάρτες αναπηρίας και στάθμευσης ενέκρινε το ΕΚ
Άρον-άρον στην Ολομέλεια ο προϋπολογισμός του ΤΕΠΑΚ-«Παράνομα οι πληρωμές Μαρτίου»
Ανάθεση βελτίωσης οδού Τσερίου ύψους €9,8 εκ. από Δήμο Στροβόλου
Την Πολιτιστική Πρωτεύουσα Ευρώπης 2023 διεκδικεί ο νέος Δήμος Κουρίου
Αποφυγή κυκλοφορίας σε ανοικτούς χώρους λόγω σκόνης συνιστoύν οι αρμόδιοι
Αίτηση από τέταρτη εταιρεία στα κατεχόμενα για χαλλούμι ΠΟΠ
Σύσκεψη για την «επιτροπή ακίνητης περιουσίας» υπό τον Τατάρ στα κατεχόμενα