Συνεχίζει τις επαφές του στη Γαλλία ο Αβέρωφ Νεοφύτου

Ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού Αβέρωφ Νεοφύτου ολοκλήρωσε τις επαφές του στο Υπουργείο Εξωτερικών της Γαλλίας, όπου μεταξύ άλλων συναντήθηκε με τον επικεφαλής της Διεύθυνσης Ευρωπαϊκής Ένωσης του γαλλικού ΥΠΕΞ Jean-Claude Tribollet καθώς και με τον αναπληρωτή  της Διεύθυνσης Ηνωμένων Εθνών & Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του γαλλικού Υπουργείου Εξωτερικών Jean-Marc Sere-Charlet. Ο κ. Νεοφύτου συναντήθηκε επίσης και με τον Γάλλο Γερουσιαστή Simon Sutour, ενώ σήμερα το απόγευμα συναντήθηκε  με τον γερουσιαστή Jean Bizet.
 
Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΔΗΣΥ αύριο, ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού θα παρευρεθεί στο Φόρουμ «Economic Ideas Forum», όπου προσκεκλημένοι είναι  Ευρωπαίοι ηγέτες, Επίτροποι της ΕΕ, μέλη της Ευρωβουλής, οικονομολόγοι και ακαδημαϊκοί διεθνούς κύρους.
 
Ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, στα πλαίσια του Φόρουμ, θα πραγματοποιήσει επαφές και συναντήσεις, μεταξύ άλλων, με τον Αντιπρόεδρο της Κομισιόν Επίτροπο Jyrki Katainen, τη Γενική Γραμματέα του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος της Γερμανίας CDU Annegrete Kramp-Karrenbauer, τον Πρόεδρο του Γαλλικού κόμματος των ρεπουμπλικάνων Laurent Wauquiez, τον Πρόεδρο του Ευρωπαικού Λαικού Κόμματος (ΕΛΚ) Joseph Daul, καθώς και με τον Γενικό Γραμματέα του ΕΛΚ Antonio Lopez.
 
Ο κ. Νεοφύτου, στα πλαίσια του Φόρουμ το οποίο διοργανώνεται από το Ινστιτούτο «Wilfried Martens Centre», θα είναι ομιλητής και θα συμμετάσχει σε συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με θέμα «Το όραμα για την ευρωζώνη, σε μια εποχή μεταρρυθμίσεων της ΕΕ».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ
 

Δειτε Επισης

Αρνητική εξέλιξη η απόφαση για Κόσοβο-«Δυσκολεύει τα δικά μας επιχειρήματα και βοηθά το ψευδοκράτος»
Καμία αναφορά στις επιθέσεις του Ισραήλ από τον πρόεδρο του Ιράν
Ξεκαθαρίζει για πυραύλους στο Ισραήλ μέσω Κύπρου η Κυβέρνηση-«Δεν δόθηκε ποτέ τέτοια άδεια»
Προετοιμάζεται για την επόμενη επίσκεψη Ολγκίν η Λευκωσία-«Αταλάντευτη προσήλωση στις προσπάθειες»
ΕΚΤΑΚΤΟ: Aπέδρασε κρατούμενος από τις Κεντρικές Φυλακές
Πληρώνει τελικά επιπλέον τόκους €4.220.000 με απόφαση Δικαστηρίου η ΚΔ για ακίνητο στη Λάρνακα
ΠΙΝΑΚΕΣ: Πόσες ενστάσεις εγκρίθηκαν στις περιοχές που έβαλε στο μικροσκόπιό του το ΥΠΕΣ
Στο 11,7% η διαφορά ακριβότερου από φθηνότερο καλάθι προϊόντων-Αυξήσεις σε λαχανικά, αλλαντικά και όσπρια
Ενδείξεις πως κόμματα και υποψήφιοι βρίσκονται πίσω από τις ψευδείς εγγραφές στους καταλόγους
Ισραήλ στο Ιράν: Επιλέξαμε να μη χτυπήσουμε πυρηνικές εγκαταστάσεις, θα μπορούσε να είναι χειρότερα