Παραδόθηκε στο ίδρυμα «Άγιος Νεκτάριος» επιταγή από τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ και τη Γαλακτοβιομηχανία Α/ΦΟΙ ΠΕΤΡΟΥ

Με ιδιαίτερη χαρά οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ και η Γαλακτοβιομηχανία Α/ΦΟΙ ΠΕΤΡΟΥ παρέδωσαν το χρηματικό ποσό, το οποίο συγκέντρωσαν κατά τη διάρκεια κοινής τους ενέργειας. Η ενέργεια αυτή, που εγκαινιάστηκε ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας της Γιαγιάς και πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της εκστρατείας Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «η γιαγιά μας η καλή», είχε ως στόχο την ενίσχυση του έργου του φιλανθρωπικού ιδρύματος «Άγιος Νεκτάριος». Το ίδρυμα διατηρεί στέγη ηλικιωμένων γυναικών και παράλληλα στηρίζει άπορες οικογένειες, νέους και παιδιά.
 
Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία αφορούσε την αγορά γαλακτοκομικών προϊόντων της σειράς «Η ΓΙΑΓΙΑ» από τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ. Πιο συγκεκριμένα, με κάθε αγορά γιαουρτιού οι καταναλωτές συνεισέφεραν €0,10 στο ίδρυμα και για κάθε κιλό χαλλουμιού ή αναρής συνεισέφεραν €0,50. Χάρη στην ευαισθητοποίηση του κοινού συγκεντρώθηκε το ποσό των €5.000, το οποίο θα διατεθεί για τις ανάγκες του «Αγίου Νεκταρίου».
 
Την επιταγή παρέδωσαν η Assistant Marketing Manager των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ Νατάσα Κωνσταντινίδου και ο Εμπορικός Διευθυντής της Γαλακτοβιομηχανίας Α/ΦΟΙ ΠΕΤΡΟΥ Μιχάλης Πέτρου. Οι εκπρόσωποι των δύο εταιρειών δήλωσαν ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα της ενέργειάς τους και υπογράμμισαν τη σημασία της ενίσχυσης τέτοιου είδους ιδρυμάτων.
 
Η κ. Κωνσταντινίδου τόνισε ότι η συμβολή του κοινού είναι ενθαρρυντική. «Χάρη στην ανταπόκριση του καταναλωτικού κοινού, παραδίδουμε σήμερα αυτό το ποσό σε ένα ίδρυμα του οποίου το κοινωνικό έργο αποτελεί παράδειγμα. Η τρίτη ηλικία είναι μια ευάλωτη ομάδα που χρειάζεται ξεχωριστή φροντίδα. Το γεγονός ότι συμβάλλουμε σ’ αυτό μας χαροποιεί ιδιαιτέρως», πρόσθεσε.
 
Στις ανάγκες των ηλικιωμένων αναφέρθηκε και ο κ. Πέτρου, ο οποίος συγκεκριμένα είπε: «Οι ηλικιωμένοι αξίζουν μια ήρεμη και αξιοπρεπή ζωή, όπως όλοι μας. Οι δράσεις της εκστρατείας “η γιαγιά μας η καλή” φαίνεται ότι περνούν τα μηνύματά τους και για εμάς αυτό είναι το σημαντικότερο».
 
Την επιταγή παρέλαβε ο ταμίας του ιδρύματος «Άγιος Νεκτάριος» Χαράλαμπος Πελετιέ, εκφράζοντας τις ειλικρινείς του ευχαριστίες και συγχαίροντας τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ και τη Γαλακτοβιομηχανία Α/ΦΟΙ ΠΕΤΡΟΥ για την ευαισθησία τους και για την έμπρακτη στήριξή τους στην τρίτη ηλικία.
 

Δειτε Επισης

Δίωρη στάση εργασίας από τους χαμηλόμισθους της ΙΣΟΤΗΤΑΣ-Φωνές για στασιμότητα στην ανέλιξη
Δεν υποχωρεί η σκόνη, παραμένει η θερμή αέρια μάζα-Στους 26 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία
Ακούει εισηγήσεις και καθορίζει τα επόμενα βήματα για την κοινωνική ένταξη μεταναστών ο ΥΠΕΣ
Διφορούμενες οι αντιδράσεις για τα μέτρα-Φόβοι για νέα φυγή στα κατεχόμενα για καύσιμα
Υπουργός Υγείας: Προσδοκία στήριξης από διεθνή κοινότητα για λύση στο Κυπριακό
Kατάργηση φορολόγησης εισοδήματος στο φιλοδώρημα υπαλλήλων με σύμβαση στη Δημόσια Υπηρεσία
Ενέκρινε τον προϋπολογισμό της Αρχής Ψηφιακής Ασφάλειας η Ολομέλεια
Ανησυχία Βουλευτών για μείωση του αποθεματικού του Ταμείου ΑΠΕ και ΕΞΕ
Αναμένει υλοποίηση έργων και προειδοποιεί η Συντ. Γονέων Σχολείων του Ύψωνα
Ξεδίπλωσε το πλάνο του για τα πρόστιμα ο Βαφεάδης-Στο τραπέζι η μείωση κατά 50% του εξώδικου υπό προϋποθέσεις