Η Διακυβέρνηση της Κίνας II» στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου

Ο Πρέσβης της Κίνας στην Κύπρο κ. Huang Xingyuanθα είναι ο κεντρικός ομιλητής σε εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου του Προέδρου της Κίνας κ. Xi Jinping με τίτλο «Xi Jinping: The Governance of China II». Ο Πρέσβης θα αναφερθεί εκτενώς στη συμβολή του βιβλίου στην κατανόηση της κινεζικής πραγματικότητας, των στρατηγικών στόχων της, καθώς και των προκλήσεων διακυβέρνησής της. Ομιλητές θα είναι επίσης ο Πρύτανης του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, Καθηγητής Κώστας Γουλιάμος και ο επ. Καθηγητής Ευριπίδης Στυλιανίδης της Νομικής Σχολής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου και πρώην Υπουργός Παιδείας της Ελλάδας. Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Δημήτρης Συλλούρης.

 

Την εκδήλωση συνδιοργανώνουν το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου και ο Πρέσβης της Κίνας στην Κύπρο και θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο Βήτα (Auditorium Beta) του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, την Τετάρτη, 13 Ιουνίου στις 17:00.

 

Υπό την ηγεσία του Xi Jinping, η Κίνα επαναπροσδιόρισε αποτελεσματικά την πορεία για την βιώσιμη ανάπτυξη, την παραγωγή τεχνολογιών αιχμής, την συνεργασία των λαών, τη διοικητική μεταρρύθμιση και εκσυγχρονισμό. Το βιβλίο «XiJinping: Η διακυβέρνηση της Κίνας Τόμος ΙΙ» συμβάλλει στην κατανόηση των αρχών της διακυβέρνησης στο εσωτερικό της ηγεσίας, τους στόχους της κινεζικής πολιτικής, τόσο εντός όσο και διεθνώς και της πορείας του Κινεζικού λαού στο δρόμο της ανάπτυξης. Το βιβλίο δίνει απαντήσεις σε όσους επιθυμούν να έχουν μια καθαρή εικόνα για τονXi Jinping και πώς ο ίδιος βλέπει τον κόσμο και τον ρόλο της Κίνας στο διεθνές γίγνεσθαι.

Δειτε Επισης

Εγκρίθηκε από τη Βουλή σχέδιο ψηφίσματος για δικαίωμα στο καθαρό περιβάλλον
Πράσινο Βουλής για νέες κατηγορίες δανείων από τον Κεντρικό Φορέα Ισότιμης Κατανομής Βαρών
Εγκρίθηκαν τροποποιητικοί νόμοι για ρυθμίσεις στην καταβολή διαφόρων επιδομάτων
Ψηφίστηκε πρόταση νόμου για δημοσίευση έκθεσης ελέγχων αγοράς από Υπ. Ενέργειας
Πέρασαν από την Ολομέλεια οι νέοι κανονισμοί των Δημοτικών-Ικανοποίηση ΥΠΑΝ, όσα αλλάζουν
Πράσινο Βουλής για χρονική παράταση χρηματοδότησης ελλειμμάτων ΟΚΥπΥ
Θλίψη Υφ. Πολιτισμού για τον θάνατο του Πέτρου Στυλιανού
Θετική η Επ. Υγείας για επέκταση κρατικής χορηγίας ΟΚΥπΥ
Υπεψηφίστηκε ομόφωνα ο προϋπολογισμός του ΤΕΠΑΚ-Δυσφορία Βουλής για καθυστέρηση
Δέσμευση Βουλής για εξεύρεση βιώσιμων πολιτικών για καλύτερες συνθήκες εργασίας