Τετάρτη 8 Απρ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Πλήρως εξυπηρετήθηκαν οι ασθενείς της Καρδιολογικής Κλινικής του ΓΝ Πάφου

  16/05/2018 17:56
Πλήρως εξυπηρετήθηκαν οι ασθενείς της Καρδιολογικής Κλινικής του ΓΝ Πάφου

Πλήρως εξυπηρετήθηκαν οι ασθενείς της Καρδιολογικής Κλινικής του ΓΝ Πάφου

  16/05/2018 17:56
Πλήρως εξυπηρετήθηκαν σήμερα οι ασθενείς στην Καρδιολογική Κλινική του ΓΝ Πάφου, σύμφωνα με τον Διευθυντή της Καρδιολογικής Κλινικής Δρ. Ιωσήφ Μουτήρης.
 
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του κ. Μουτήρη, η Καρδιολογική κλινική του ΓΝ Πάφου εξυπηρέτησε όλους τους ασθενείς που είχαν εγγραφεί σήμερα για εξέταση.
 
Μετά την πρωινή επίσκεψη στους 23 νοσηλευόμενους ασθενείς, εξετάστηκαν 65 ασθενείς, στα ιατρεία και στα εργαστήρια, που είχαν προγραμματισμένο ραντεβού, 4 ασθενείς που προσήλθαν έκτακτα για προεγχειρητικό έλεγχο και διενεργήθηκαν επίσης και δύο επεμβάσεις για τοποθέτηση βηματοδότη.
 
Από τα προγραμματισμένα ραντεβού δεν προσήλθαν 6 ασθενείς, είπε ο κ. Mουτήρης προφανώς διότι θεώρησαν πως δεν θα εξυπηρετηθούν.
 
Πρόσθεσε μάλιστα πως “η σημερινή δύσκολη μέρα για τα δημόσια νοσοκομεία, πέρασε” και ο “ κόσμος, οι ασθενείς, βρέθηκαν αντιμέτωποι με μία αχρείαστη δίωρη στάση εργασίας γιατρών, που προκήρυξε η ΠαΣυΚΙ”.
 
Ακολούθως ευχαρίστησε τους συναδέλφους του, καρδιολόγους, και την ειδικευόμενη γιατρό της Κλινικής, που με συνέπεια εξυπηρέτησαν τους ασθενείς, με τρόπο που να μην παρατηρηθεί ταλαιπωρία.
 
Στο μεταξύ κανονικά εξυπηρετήθηκαν και οι ασθενείς που επισκέφτηκαν το Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου σύμφωνα με την Διευθύντρια του Τμήματος Νεοφύτα Χρυσάνθου.
 
Μιλώντας στο ΚΥΠΕ, η κ. Χρυσάνθου ανέφερε πως εξέτασε δύσκολα περιστατικά χωρίς να παρατηρηθεί το παραμικρό πρόβλημα .
 
Η  ίδια δεν κατήλθε σε απεργία εκτιμώντας πως η χρονική στιγμή για την απεργία είναι λανθασμένη.
 
Εξέφρασε  επίσης την αντίθεση της με τον τρόπο που χειρίστηκαν τους συναδέλφους της στο Νοσοκομείο Λάρνακας.
 
Η κ. Χρυσάνθου πρόσθεσε δε, πως οι ασθενείς δεν ευθύνονται σε τίποτα για τα προβλήματα που μαζεύτηκαν στην Δημόσια Υγεία.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας