Πέμπτη 17 Ιαν, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

Στην μέγγενη μετά τις παραιτήσεις το Νοσοκομείο Λάρνακας

  16/05/2018 13:02
Στην μέγγενη μετά τις παραιτήσεις το Νοσοκομείο Λάρνακας

Στην μέγγενη μετά τις παραιτήσεις το Νοσοκομείο Λάρνακας

  16/05/2018 13:02
Επιδείνωση της ήδη δύσκολης κατάστασης με τις ώρες αναμονής που χρειάζεται να υπομένουν οι ασθενείς, αναμένεται στο τμήμα Πρώτων Βοηθειών του Νοσοκομείου Λάρνακας μετά και την απόφαση δύο γιατρών να παραιτηθούν.  

Δεν αποκλείεται μάλιστα εντός την ημέρας, όπως ανέφεραν μεταξύ τους σήμερα γιατροί μέλη της ΠΑΣΥΚΙ κατά την διάρκεια της δίωρης στάσης εργασίας ,  να υπάρξει και τρίτη παραίτηση από το τμήμα πρώτων βοηθειών του νοσοκομείου Λάρνακας, κάτι που θα βάλει επί της ουσίας στην μέγγενη ολόκληρο το σύστημα του ΤΑΕΠ Λάρνακας.

Με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή την στιγμή και αν δεν βρεθεί κάποια άλλη λύση, δεν αποκλείεται η βάρδια σήμερα να βγει, αναφέρουν πληροφορίες από το τμήμα με ένα μόλις γιατρό,  γεγονός που θα καταστήσει σχεδόν αδύνατη την εξυπηρέτηση του ήδη μεγάλου αριθμού ασθενών που   επισκέπτονται το συγκεκριμένο τμήμα.

Να σημειωθεί πως ήδη σε επίπεδο ιατρών το τμήμα πρώτων βοηθειών του νοσοκομείου Λάρνακας λειτουργούσε σχεδόν στα όρια του καθώς δεν ήταν όλοι οι γιατροί του τμήματος σε «μάχιμη κατάσταση», κάποιοι απουσίαζαν είτε λόγω αδειών ασθενείας είτε κανονικών αδειών.
 
Από πλευράς Υπουργείου αναμένται να ληφθούν όλα τα μέτρα, ακόμη και μετακινήσεις γιατρών από άλλα νοσοκομεία έτσι ώστε να μην σταματήσει η εξυπηρέτηση ασθενών που επισκέπτονται τις πρώτες βοήθειες του Γενικόύ Νοσοκομείου Λάρνακας. 
 
 
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας