Τετάρτη 16 Ιαν, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

Με θερμοκρασίες Ιουλίου από αύριο

  16/05/2018 12:59
Με θερμοκρασίες Ιουλίου από αύριο

Με θερμοκρασίες Ιουλίου από αύριο

  16/05/2018 12:59
Την ανηφόρα έχει αρχίσει να πέρνει για τα καλά ο υδράργυρος, αφού μετά από ένα δροσερό διάλυμα, επιστρέψαμε σήμερα σε θερμοκρασίες κοντά στους 34, ενώ για αύριο η μετωρολογική υπολογίζει ο υδράργυρος στην πρωτεύουσα να δείξει 36.
 
Αναλυτικά, ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Το απόγευµα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 18 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 20 στα παράλια και στους 15 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, αρχικά ασθενείς 3 µποφόρ για να καταστούν σταδιακά µέτριοι, 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 36 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 30 παράλια και στους 28 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή άνοδο την Παρασκευή και θα κυµανθεί στα ίδια επίπεδα το Σαββατοκύριακο.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας