Εκνευρίστηκε λειτουργός γιατί μητέρα θήλαζε το παιδί της - «Εγώ δεν μπορώ έτσι σκέδιο»

Ένα θέμα που απασχόλησε πολύ την κοινή γνώμη φαίνετε ακόμη να έχει αντίθετους κάποιους πολίτες  αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση δημόσιους λειτουργούς, οι οποίοι οδηγούνται ίσως σε ακραίες συμπεριφορές. Ο λόγος για το δικαίωμα του δημόσιου θηλασμού στις μητέρες…
Νέα μητέρα κατήγγειλε στην εφημερίδα «Πολίτης», πως ενώ βρισκόταν στο Τμήμα Κοινωνικών Ασφαλίσεων , δέχτηκε λεκτική επίθεση από δημόσιο λειτουργό επειδή θέλησε να θηλάσει το 17 μηνών κοριτσάκι της.

Η εφημερίδα εξασφάλισε επιστολή της παιδιάτρου και προέδρου του Συνδέσμου Μητρικού Θηλασμού «Δώρο Ζωής»  Ειρήνη Παφίτη Δημητρίου με την οποία καταδικάζεται η συμπεριφορά των υπαλλήλων των Τμημάτων Κοινωνικών Ασφαλίσεων, οι οποίοι παρεμπόδισαν την μητέρα να θηλάσει και της επιτέθηκαν λεκτικά.

Στην επιστολή η οποία κοινοποιείται και στη Βουλή παρατίθενται τα όσα έζησε η μητέρα.

Όπως προκύπτει η μητέρα επισκέφθηκε τις ΚΑ και εξηγεί πως συγκεκριμένη λειτουργός επέδειξε απρεπή συμπεριφορά και σε προηγούμενο κύριο «έπεσα σ αυτή τη λειτουργό. Όταν κάθισα στο γραφείο της και εφόσον έδωσα τα απαραίτητα έγγραφα η κόρη μου έκλαιγε και έκανα κίνηση για να τη θηλάσω . Βλέποντας το αυτό η λειτουργός μου είπε «μα δεν μπορώ να σου βρω δουλειά ενώ θηλάζεις». Σκάλωσα και της λέω γιατί τι χρειάζεται να κάνω ; …»
και μου είπε «εγώ δεν μπορώ έτσι σκέδιο, πήγαινε θήλασέ την και έλα μετά». Της λέω «γιατί, τι ακριβώς πρέπει να κάνω και δεν μπορώ να το κάνω ενώ θηλάζω; Θα σας απαντώ στις ερωτήσεις σας κανονικά».

Το επεισόδιο έληξε όταν η  λειτουργός στην είσοδο συνομίλησε με την υπεύθυνη και την ρώτησε αν προτιμούσε να εξυπηρετηθεί από άλλη λειτουργό.
 

Δειτε Επισης

Πέθανε και ο τελευταίος λαγός που είχε απελευθερωθεί με πομπό-Τους έφαγαν άλλα ζώα
Στην ΕΠΑ καταγγέλλει την Κυβέρνηση η συντεχνία ΙΣΟΤΗΤΑ για κατάχρηση με την ΠΑΣΥΔΥ
Μ. Παναγιώτου: Με φιλόδοξους στόχους συμμετέχουμε στο Συμβούλιο υπουργών Γεωργίας της ΕΕ
Αδυναμίες, παραλείψεις και παράνομες χορηγίες από το Υπ. Παιδείας εντοπίζει σε έκθεση της η Ελεγκτική
Το Πολιτιστικό Κέντρο Κουρδιστάν «Θεόφιλος» καταδικάζει έφοδο σε κουρδικά ΜΜΕ στο Βέλγιο
Ανησυχία ΠΑΣΥΚΙ για τα οικονομικά ελλείμματα ΟΚΥπΥ
Τόσα θα κοστίσει το Πασχαλινό τραπέζι-Οι αυξομειώσεις σε κρέατα, φλαούνες και λαχανικά
Παραμένει η σκόνη στην ατμόσφαιρα-Στους 33 βαθμούς η θερμοκρασία
Πίστωση χρόνου από δασκάλους σε ΥΠΑΝ για τους αντικαταστάτες-Υπό παρακολούθηση η Μιχαηλίδου
Απεβίωσε ο αγωνιστής της ΕΟΚΑ Κυριάκος Νικολέττης