Νέο ρεκόρ τέλεσης πολιτικών γάμων από το Δήμο Γεροσκήπου το 2017

 

Οκτακόσιοι  εξήντα  πολιτικοί γάμοι τελέστηκαν στον Δήμο Γεροσκήπου το 2017 σε σύγκριση με οκτακόσιους  πενήντα τρεις που τέλεστηκαν το 2016,  σύμφωνα με την Μαρίνα Πολυβίου υπεύθυνη του Γραφείου τέλεσης πολιτικών γάμων στο Δήμο Γεροσκήπου.

Τα περισσότερα ζευγάρια, είπε στο ΚΥΠΕ η κ. Πολυβίου ήταν από το Ηνωμένο Βασίλειο , από τη Ρωσία, το Ισραήλ, το Λίβανο και διάφορες άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Παραδέχτηκε ωστόσο πως η ζήτηση από την Ρωσία ήταν ελαφρώς μειωμένη σε σύγκριση με τα  δεδομένα του 2016 και ελαφρώς αυξημένη η ζήτηση από το Ισραήλ.

Ερωτηθείσα σχετικά, η υπεύθυνη του Γραφείου τέλεσης πολιτικών γάμων στο Δήμο Γεροσκήπου εκτίμησε  πως το 2018 αναμένεται πολύ αυξημένη ζήτηση σε σχέση με το 2017   από νεαρά  ζευγάρια που επιθυμούν να τελέσουν  το γάμο τους, από το Ισραήλ και από το Ηνωμένο Βασίλειο ενώ ακόμη δεν έχουν ολοκληρωθεί οι ενδείξεις από την Ρωσία.

Η κ. Πολυβίου ανέφερε πως η αύξηση των γάμων από το Ισραήλ οφείλεται κυρίως στις καθημερινές απευθείας πτήσεις από και προς τον αερολιμένα Πάφου με το Ισραήλ που έχουν τροχιοδρομηθεί. 

Η κ. Πολυβίου ανέφερε πως πολιτικοί γάμοι τελούνται στον εξωτερικό χώρο της Κάτω Βρύση που έχουν διαμορφωθεί ειδικά  για την τέλεση πολιτικών γάμων, στις παραλίες των ξενοδοχείων ή στους κήπους των ξενοδοχείων αλλά και στην πανοραμική τοποθεσία της  Πέτρας του Ρωμιού .

Στο μεταξύ, σύμφωνα με την κ. Πολυβίου ,  το Γραφείο τέλεσης πολιτικών Γάμων του Δ. Γεροσκήπου θα εκπροσωπηθεί στην έκθεση IMTM στο Τελ Αβίβ στις  6-7 Φεβρουαρίου ενώ στο πλαίσιο της συμμετοχής θα γίνουν συναντήσεις με τουριστικούς πράκτορες και διοργανωτές γάμων, κατέληξε. 

 

ΚΥΠΕ
 

Δειτε Επισης

Έσπασαν το φράγμα των 7.000 τα παράπονα για τους δρόμους-Αποπερατώθηκε ένα στα τέσσερα προβλήματα
Παίρνει τις λιμουζίνες, δίνει μικρότερα ηλεκτρικά οχήματα στους αξιωματούχους η Κυβέρνηση-1.6 εκ. ευρώ το κόστος
Οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης του Τζόκερ
Δωρεάν μαθήματα σε ενήλικες προσφέρει η Σχολή Χαρακτικής Χαμπή
Πρόοδο στην προσπάθεια εμβάθυνσης της αγοράς κεφαλαιαγορών βλέπει ο Μισέλ
Υπ. Γεωργίας στην Σύνοδο Κοινοπολιτείας-«Συλλογική ευθύνη η προστασία ωκεανών»
Δήμος Λάρνακας: Σύντομα ο σχεδιασμός για Σχολή Θαλάσσιων Επιστημών ΤΕΠΑΚ
Δέσμευση Βουλής για προώθηση υγειονομικής περίθαλψης με επίκεντρο τον ασθενή
Δύσκολη συζήτηση των 27 στις Βρυξέλλες για ανταγωνιστικότητα λόγω κεφαλαιαγορών
Εκπέμπει SOS ο Διευθυντής του Νοσοκομείο Τροόδους-«Τριτοκοσμικές οι συνθήκες, αναγκαία η ανακαίνιση του»