Δυνατοί άνεμοι και κρύο - Μέχρι και -4 θα δείξει ο υδράργυρος

 
Βαροµετρικό χαµηλό επηρεάζει την περιοχή, ενώ ασθενής ψηλή πίεση αναµένεται από αύριο. Σήµερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος και σχετικά ψυχρός, παρόλο που αρχικά θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βόρειοι, ισχυροί µέχρι πολύ ισχυροί, 5 µε 6 µποφόρ και παροδικά τοπικά µέχρι σφοδροί, 7 µποφόρ, αλλά από το απόγευµα σταδιακά θα εξασθενήσουν. Η θάλασσα θα είναι στα δυτικά και βόρεια παράλια, κυµατώδης µέχρι πολύ κυµατώδης και στα νότια και ανατολικά παράλια, ταραγµένη µέχρι κυµατώδης. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 13 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 14 στα παράλια και στον 1 βαθµό στα ψηλότερα ορεινά, όπου αναµένεται να επικρατεί παγετός.
 
Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βόρειοι και αργότερα τοπικά µέχρι βορειοανατολικοί, ασθενείς και παροδικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι στα δυτικά και βόρεια παράλια, ταραγµένη και στα νότια και ανατολικά παράλια λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 5 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 6 στα παράλια και στους µείον 4 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου θα επικρατεί παγετός.
 
Το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ από το απόγευµα θα παρατηρούνται αυξηµένες ψηλές νεφώσεις. Την Κυριακή θα παρατηρούνται κατά διαστήµατα αυξηµένες ψηλές νεφώσεις. Την ∆ευτέρα ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και κατά διαστήµατα συννεφιασµένος και αναµένονται τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες, κυρίως µετά το µεσηµέρι. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους αναµένεται χιόνι ή χιονόνερο. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει το Σάββατο αισθητή άνοδο, ενώ από την Κυριακή αναµένεται σταδιακά µικρή πτώση.
 

Δειτε Επισης

Εν ψυχρώ δολοφονία στη μέση του δρόμου στη Θεσσαλονίκη-Τρεις οι δράστες, η γυναίκα πάτησε τη σκανδάλη
ΒΙΝΤΕΟ: Εκατοστάρι για άλλη μια χρονιά στην πρώτη Ανάσταση από τον Πάτερ Ηράκλη στο Παραλίμνι
Τα Πασχαλινά έθιμα της Κύπρου-«Το κάψιμο του Ιούδα από τα σημαντικότερα»
ΒΙΝΤΕΟ: «Ανάστα ο Θεός»-Σείστηκαν οι εκκλησίες στο άκουσμα της Πρώτης Αναστάσεως
Πάσχα με ανέμους και βροχές στο καιρικό μενού
Αναμένουν απαντήσεις από την πειθαρχική έρευνα για την απόδραση κρατούμενου στις Κεντρικές Φυλακές
Το αίσθημα ασφάλειας, η αντιμετώπιση του οργανωμένου εγκλήματος και η πάταξη της αππωμάρας
Με τοπικιστικά κριτήρια οι εκλογές στην Αμμόχωστο-Η πολυκοσμία στο Παραλίμνι και η μάχη του κατεχόμενου δήμου
Hθοποιός στην Τουρκία αγόρασε το σχολείο που πήγε μικρός και το διέλυσε για να εκδικηθεί τους καθηγητές
ΒΙΝΤΕΟ: Πλήθος πιστών στην ξεχωριστή περιφορά του Επιταφίου μέσα στη θάλασσα στη Νάξο