Διαβάστε τα πιο γλυκά γράμματα που έστειλαν παιδιά στον Άγιο Βασίλη

Χιλιάδες παιδικά γράμματα κατέκλυσαν για άλλη μια χρονιά, τα Ταχυδρομεία Κύπρου.

Γράμματα γεμάτα όμορφα λόγια και ευχές, από αγνές παιδικές ψυχούλες που πιστεύουν στον Άγιο Βασίλη...

Τα παιδιά, γράφουν στον αγαπημένο τους Άγιο γεμάτα ενθουσιασμό ζητώντας του το Χριστουγεννιάτικο δώρο τους. 
 
Εμείς, σας παρουσιάζουμε κάποια απ' αυτά που ξεχωρίσαμε.
 

Με την ευκαιρία των γιορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, τα Κυπριακά Ταχυδρομεία, εφάρμοσαν και φέτος την παράδοση να μεταφέρουν την αλληλογραφία των παιδιών στον ΄Αγιο Βασίλη, με την υπηρεσία “Santa2me”.

Η Υπηρεσία Santa2me επιτρέπει στους γονείς να συντάξουν, ηλεκτρονικά, την επιστολή του Άγιου Βασίλη προς τα παιδιά τους, η οποία αναφέρεται προσωπικά στα δώρα που θα παραλάβουν από τον Άγιο Βασίλη τα Χριστούγεννα ή την Πρωτοχρονιά. Τα Κυπριακά Ταχυδρομεία εκτυπώνουν την επιστολή σε ειδικό γιορτινό επιστολόχαρτο και φάκελο και ταχυδρομείται στα παιδιά. 

 
 
 

Μόνο τα καταμετρημένα γράμματα, ξεπερνούν τις 6 χιλιάδες  ενώ κι άλλοι  σάκοι με γράμματα περιμένουν να διαβαστούν όπως μας ενημέρωσαν οι λειτουργοί κατά την επίσκεψή μας στα Κεντρικά Γραφεία των Ταχυδρομείων, οι οποίοι ανέλαβαν όχι μόνο να τα διαβάσουν αλλά και να απαντήσουν σ'αυτά.

"Τα γράμματα αναμένουμε ότι θα ξεπεράσουν τις 10 χιλιάδες. Όσα γράμματα έχουν διεύθυνση, τους απαντάμε πάντοτε. Δυστυχώς όμως, όπως κάθε χρόνο, υπάρχουν και αρκετά που δεν έχουν διεύθυνση" λέει η Μαρία Ηρακλέους, Ανώτερη Ταχυδρομική Λειτουργός. 

"Τα παιδιά ζητούν διάφορα δώρα, κούκλες και κινητά τηλέφωνα, διάφορα παιχνίδια ". Οι επιθυμίες τους όμως δεν περιορίζονται σε υλικά αγαθά. Υπάρχουν παιδιά που ζητούν να σταματήσουν οι πόλεμοι, η φτώχεια, να υπάρχει αγάπη, ειρήνη και υγεία στον κόσμο". τονίζει.

"Παρόλο που ζούμε σε μια καταναλωτική κοινωνία, τα παιδιά δεν έχουν τον αίσθημα του πλεονασμού. Δηλαδή πριν ζητήσουν κάτι στον Άγιο Βασίλη γράφουν 'αν μπορείς', 'αν θέλεις', 'αν είναι εύκολο', δηλαδή δεν απαιτούν πράγματα". Αποστολείς είναι παιδιά του νηπιαγωγείου αλλά και του δημοτικού κυρίως. Λαμβάνουμε γράμματα και στα ελληνικά αλλά και στα αγγλικά".

Πολλά παιδιά έσπευσαν να διαβεβαιώσουν τον Άγιο Βασίλη ότι ήταν φρόνιμα όλη τη χρονιά και στο σπίτι και στο σχολείο. Είναι όμως και εκείνα που με ειλικρίνεια παραδέχονται ότι δεν ήταν και τόσο φρόνιμα γι' αυτό και αφήνουν στην κρίση του Άγιου Βασίλη αν αξίζουν το δώρο του.  

Τα Κυπριακά Ταχυδρομεία, επειδή είναι δύσκολο να απαντήσουν στο κάθε παιδί ξεχωριστά, αποστέλνουν σε κάθε παιδί, μια επιστολή όπως αυτή.

Η πλατφόρμα “Santa2me” είναι προσβάσιμη διαδικτυακά (www.santa2me.com) ούτως ώστε οι επιστολές που θα παραληφθούν να απαντηθούν και διανεμηθούν στους παραλήπτες το αργότερο μέχρι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

  

 

Δειτε Επισης

Ξεδίπλωσε το πλάνο του για τα πρόστιμα ο Βαφεάδης-Στο τραπέζι η μείωση κατά 50% του εξώδικου υπό προϋποθέσεις
Μη διενέργεια ελέγχου σε όλες τις περιπτώσεις εσόδων της ΓΔ Ανάπτυξης διαπιστώνει η Ελεγκτική
BINTEO: Μαθητής συγκινεί... Ξυρίζει το κεφάλι του για να συμπαρασταθεί σε καρκινοπαθή καθηγήτρια
Αναμένει ανακοινώσεις από Υπουργεία για τα ενοίκια σε βιοτεχνικές ζώνες η Επ. Εσωτερικών
Aύξηση κατά 5,5% των υπό κυπριακή σημαία πλοίων ανακοίνωσε η Υφ. Ναυτιλίας
Ζήτησαν άμεσες λύσεις στη νοσηλεία και φροντίδα ασθενών με μεταμόσχευση ήπατος στην Επ. Υγείας
Παρεμβαίνει το Υπουργείο Οικονομικών για να πληρωθούν οι υπάλληλοι του ΡΙΚ
Αυτά είναι τα πέντε μέτρα της Κυβέρνησης για την ακρίβεια-Οριζόντια επιδότηση για ρεύμα, εφάπαξ για καύσιμα
Απαντά στα περί ξηλώματος των δημοσίων νοσοκομείων το Υπ. Υγείας-«Προωθούμε την αναβάθμιση τους»
Με τη συμμετοχή 400 ποδηαλτών/τριών αρχίζει την Παρασκευή το Cyprus Gran Fondo