Cartaroo: Το πρώτο διαδικτυακό Mall της Κύπρου

Cartaroo, το νέο Start-up από το Λονδίνο που υπόσχεται να αλλάξει τα δεδομένα της Κυπριακής αγοράς, στον τομέα της διαδικτυακής αγοράς προϊόντων, από μία ιδέα που ξεκίνησε από μία ομάδα αποφοίτων του Imperial College London και έρχεται να προσφέρει μια νέα προσέγγιση στις διαδικτυακές αγορές.
 
Πρόκειται για την IDEATEQ, μια εταιρεία που συνδυάζει την χρηματοοικονομική τεχνολογία (fintech) και διαδικτυακές αγορές (e-commerce), φθάνει στην Κύπρο με στόχο την ταχεία μετάβαση της Κυπριακής αγοράς στον ψηφιακό κόσμο, μέσω νέων και καινοτόμων τεχνολογιών.
 
 Το Cartaroo αποτελεί το πρώτο διαδικτυακό Mall της Κύπρου. Μέσω αυτού, ο χρήστης έχει πρόσβαση σε ένα μεγάλο αριθμό κυπριακών καταστημάτων και μπορεί να προβεί στην άμεση αγορά προϊόντων ενώ προσφέρει κατ’ οίκον παράδοση εντός 24-48 ωρών ανάλογα με τις προτιμήσεις του χρήστη.
 
Η διαδικασία αγοράς είναι απλή, εύχρηστη και οι πληρωμές γίνονται μέσω της JCC και PayPal, που εγγυώνται την απόλυτη ασφάλεια στις διαδικτυακές συναλλαγές.
 
Σερφάροντας στο https://www.cartaroo.com.cy ο χρήστης μπορεί να βρει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων, η οποία αυξάνεται ημερησίως λόγω της καθημερινής ενσωμάτωσης νέων καταστημάτων. Τα καταστήματα εξασφαλίζουν την πώληση των προϊόντων τους μέσω του Cartaroo επικοινωνώντας στο sellwithus@cartaroo.com.cy ή τηλεφωνώντας στο 99 2168 61.
 
Στο cartaroo σήμερα μπορούμε να βρούμε προϊόντα αθλητικής διατροφής, ένδυσης κι εξοπλισμού, μέχρι συσκευές GPS και ποδήλατα από γνωστά καταστήματα όπως το AWOL Adventure without Limits, με γνωστά προϊόντα όπως Garmin, Suunto και SiS Nutrition.
 
Προσφέρονται επίσης συμπληρώματα διατροφής από το BFIT Nutrition, όπως και επίσης ασυναγώνιστες προσφορές συνδρομής γυμναστηρίου από το Sport-Line Fitness Centre. Επιπρόσθετα, μπορούμε να βρούμε μια μεγάλη γκάμα από οργανικά προϊόντα, μέχρι και οργανικά καλλυντικά, από το κατάστημα Organico.
 
 Η γκάμα προϊόντων όμως δεν σταματά εκεί αφού μπορούμε επίσης να βρούμε προϊόντα για το σπίτι όπως φωτιστικά όλων των ειδών στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς, από την A.Kyriakoudes Electrical. Επιπρόσθετα, η εταιρεία DOMESTICA LTD που δραστηριοποιείτε στην Κυπριακή αγορά από το 1957, προσφέρει αναγνωρισμένες συσκευές με παραδειγματική τεχνική υποστήριξη. Μέρος της γκάμας προϊόντων είναι η εταιρεία Hoover, η οποία πρωτοστατεί και πρωτοπορεί στον χώρο των ηλεκτρικών σκουπών, για οικιακή και επαγγελματική χρήση.
 
Η σταδιακή ενσωμάτωση των καταστημάτων δεν σταματά, με καταστήματα όπως o Costas Theodorou να διαθέτει αποσκευές και αξεσουάρ με το κύρος της Samsonite και American Tourister. Επίσης, τα βιβλιοπωλεία Αγρότης, θα διαθέτουν μέσω του Cartaroo την μεγαλύτερη γκάμα γραφικής ύλης, με γνωστά προϊόντα όπως Faber Castell, UHU, Big και άλλα, σε ασυναγώνιστες τιμές. Επιπρόσθετα, σταδιακά θα μπορούμε να βρούμε και προϊόντα Tommee Tippee από την Tommee Tippee Cyprus, όπως ρουχισμό και αξεσουάρ Kawasaki και Spyder από την L. Soteriou LTD.
 
Στο διαδικτυακό κατάστημα σύντομα θα προσφέρονται προϊόντα προσωπικής υγιεινής αλλά και μεγάλη γκάμα από γυναικεία κοσμήματα και σειρά επώνυμων ρολογιών.
 
Τα προϊόντα που διατίθενται συνεχώς αυξάνονται και αναβαθμίζονται. Υπολογίζοντας επίσης ότι η παράδοση προϊόντων θα είναι εντός 24-48 ωρών, το Cartaroo έρχεται να ταρακουνήσει την αγορά και να γίνει η απόλυτη επιλογή για τις διαδικτυακές αγορές μας στην Κύπρο.
 
(Sponsored article)

Δειτε Επισης

Ο Μητροπολίτης Πάφου δώρισε λάδι και πουργούρι για πολύτεκνες οικογένειες για το Πάσχα
Η ΕΚΥΣΥ ζητεί τα κριτήρια που ίσχυαν πριν την τραπεζική κρίση για πασχαλινό επίδομα
Τις προκλήσεις για Κύπρο ως μικρή αγορά για φάρμακα εξήγησε στις Βρυξέλλες ο Δαμιανός
Τις πανευρωπαϊκές κάρτες αναπηρίας και στάθμευσης ενέκρινε το ΕΚ
Άρον-άρον στην Ολομέλεια ο προϋπολογισμός του ΤΕΠΑΚ-«Παράνομα οι πληρωμές Μαρτίου»
Ανάθεση βελτίωσης οδού Τσερίου ύψους €9,8 εκ. από Δήμο Στροβόλου
Την Πολιτιστική Πρωτεύουσα Ευρώπης 2023 διεκδικεί ο νέος Δήμος Κουρίου
Αποφυγή κυκλοφορίας σε ανοικτούς χώρους λόγω σκόνης συνιστoύν οι αρμόδιοι
Αίτηση από τέταρτη εταιρεία στα κατεχόμενα για χαλλούμι ΠΟΠ
Σύσκεψη για την «επιτροπή ακίνητης περιουσίας» υπό τον Τατάρ στα κατεχόμενα