Τι υποστήριξε η νύφη που φωτογραφήθηκε με τον σύζυγο της έξω από την Αγία Θέκλα

Δεν καταλαγιάζει ο απόηχος μετά τις προκλητικές γαμήλιες φωτογραφίες που τράβηξε ζευγάρι αλλοδαπών έξω από το εξωκλήσι της Αγίας Θέκλας στην Αγία Νάπα.
 
Αυτή τη φορά οι αντιδράσεις ήλθαν από τη Μητρόπολη Κωνστάντιας και Αμμοχώστου που με ανακοίνωση της δημοσιοποίησε τα αυστηρά μέτρα που προτίθεται να λάβει για να μην επαναληφθεί το ίδιο φαινόμενο.
 
Η Μητρόπολη ανακοίνωσε την απόφαση της να απαγορεύσει τη λήψη φωτογραφιών γάμου έξω από εξωκλήσια την ίδια ώρα που κατήγγειλε το περιστατικό στον Γενικό Εισαγγελέα Κώστα Κληρίδη από τον οποίο ζητά να λάβει μέτρα.
 
Η επιστολή για την απαγόρευση λήψης φωτογραφιών γάμου έξω από εξωκλήσια κοινοποιήθηκε στους τέσσερις δημάρχους της Επαρχίας τους οποίους, ο Μητροπολίτης Βασίλειος προειδοποιεί πως από τούδε και στου εξής θα λαμβάνονται δραστικά μέτρα για αποφυγή παρόμοιων περιστατικών.
 
Στο πλευρό του Μητροπολίτη για τα μέτρα πάντως τάχθηκε ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας Γιάννης Καρούσιος που αναμένεται να κινηθεί νομικά εναντίων του ζευγαριού.
 
Μιλώντας σε βρετανικά ΜΜΕ η πρωταγωνίστρια της φωτογραφίας Σαμάνθα Σίμονς υποστήριξε πως η ιδέα για τη φωτογραφία ήταν δική της αφού το θεώρησε αρκετά αστεία.
 
«Δεν είναι μια φωτογραφία που θα θέλεις να δείξεις στα παιδιά κα στα εγγόνια σου αλλά είναι μια αστεία ιδέα. Η μητέρα και η γιαγιά μου πάντως είδαν την φωτογραφία και ξεκαρδίστηκαν στα γελοία» υποστήριξε.
 

Δειτε Επισης

Χειροπέδες σε 31χρονο για τη βομβιστική επίθεση σε γνωστό μπαρ στον Πρωταρά
ΒΙΝΤΕΟ: Παγκόσμιος συναγερμός-Προχώρησε σε αντίποινα το Ισραήλ, πύραυλοι έπληξαν εγκατάσταση στο Ιράν
Έσπασαν το φράγμα των 7.000 τα παράπονα για τους δρόμους-Αποπερατώθηκε ένα στα τέσσερα προβλήματα
Σπέρνει στην Ευρώπη για να θερίσει στο Κυπριακό ο Χριστοδουλίδης
Εμπρηστές και αστυνόμοι: Πώς εξελίσσεται το παιχνίδι...
Παίρνει τις λιμουζίνες, δίνει μικρότερα ηλεκτρικά οχήματα στους αξιωματούχους η Κυβέρνηση-1.6 εκ. ευρώ το κόστος
Οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης του Τζόκερ
Ισραηλινά ΜΜΕ: Μέσω Κύπρου μεταφέρθηκαν αμερικανικοί πύραυλοι από το Κατάρ στο Ισραήλ
Δωρεάν μαθήματα σε ενήλικες προσφέρει η Σχολή Χαρακτικής Χαμπή
Αυξημένη τροχαία κίνηση στον αυτοκινητόδρομο λόγω τροχαίου