Youth Empowered: Εμπνεύσου, Διεκδίκησε, Πέτυχε

Λευκωσία, 16 Οκτωβρίου 2017 – Με βασικό μήνυμα «Εμπνεύσου, Διεκδίκησε, Πέτυχε», η Α/φοί Λανίτη και η Coca-Cola διοργανώνουν στην Κύπρο το Youth Empowered, ένα πρόγραμμα για την ενίσχυση της απασχολησιμότητας των νέων, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από 5-7 Δεκεμβρίου, στην Πύλη Αμμοχώστου, στη Λευκωσία.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε άτομα ηλικίας 18-30 ετών που βρίσκονται εκτός αγοράς εργασίας, παρέχοντάς τους δωρεάν δεξιότητες, επαγγελματική καθοδήγηση και δυνατότητες δικτύωσης ώστε να διεκδικήσουν ουσιαστικές ευκαιρίες απασχόλησης.

Συγκεκριμένα, μέσα από ένα ευρύ δίκτυο συνεργασιών με ειδικούς στην αγορά εργασίας, φορείς και επιχειρήσεις, που προσφέρουν τεχνογνωσία και δικτύωση, το Youth Empowered, φιλοδοξεί να δώσει σε περίπου 3,000 νέους στην Κύπρο ως το 2020, τα εφόδια που χρειάζονται για να ξεπεράσουν τις προκλήσεις της εποχής και, να ενταχθούν στην αγορά εργασίας και να επιτύχουν μια θετική αλλαγή στη ζωή τους. Το Youth Empowered προσφέρει:

  • Εκπαίδευση στις βασικές προσωπικές και επαγγελματικές δεξιότητες, απαραίτητες για τη σημερινή αγορά εργασίας (δημιουργία βιογραφικού, προετοιμασία για συνέντευξη, αλληλεπίδραση και δικτύωση, διαχείριση χρόνου κλπ)
  • Επαγγελματική καθοδήγηση από μέντορες και έμπειρα στελέχη της Α/φοί Λανίτη, της Coca-Cola και των Συνεργατών τους
  • Δυνατότητες δικτύωσης με εταιρείες και ανθρώπους που μπορούν να προσφέρουν ευκαιρίες απασχόλησης.

Στόχος της Α/φοί Λανίτη και της Coca-Cola είναι να δημιουργηθεί ένα μεγάλο δίκτυο γνώσης, ανθρώπων και επαφών που προσφέρει στους νέους την ευκαιρία που αναζητούν και τη δύναμη να χτίσουν το μέλλον τους. Οι συμμετέχοντες θα μάθουν για τα επαγγέλματα του μέλλοντος, τις ικανότητες και δεξιότητες που ζητούν οι εργοδότες σήμερα, πώς να συντάσσουν business plans και να αναγνωρίζουν τα δυνατά και αδύνατα σημεία τους.

Το Πρόγραμμα τελεί υπό την αιγίδα της Υπουργού Εργασίας και του Δήμου Λευκωσίας, και με σημαντικούς συνεργάτες, οι οποίοι ενώνουν εθελοντικά δυνάμεις όπως τους  ΑΝΤ1, IN Business , Delema, PWC, StudentLife, Gen Cyprus, PopUp Nicosia, HeartCyprus, CYTA, Gloria Jeans, Cyprus Marketing Youth Society και Μ&P θα προσφερθούν στους συμμετέχοντες τεχνογνωσία, συμβουλές και ευκαιρίες δικτύωσης.

«Η νέα γενιά είναι το μέλλον του τόπου μας και πρέπει όλοι να τους δώσουμε περισσότερες ευκαιρίες ανάπτυξης και απασχόλησης. Ως εταιρεία, σταθερά εδώ και χρόνια στηρίζουμε την εκπαίδευση, την κατάρτιση και την εξέλιξη των νέων της χώρας μας. Με το Youth Empowered, κάνουμε ένα μεγάλο βήμα μπροστά, μέσα από μια συμμετοχική προσπάθεια για να βοηθήσουμε τους νέους να ξεπεράσουν τις προκλήσεις της εποχής και να ενταχθούν στην αγορά εργασίας», δήλωσε η Κάλια Πατσιά, Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας της Α/φοί Λανίτη.

Μάθετε περισσότερα για το πρόγραμμα εδώ και στο Facebook.
 
Σχετικά με το Σύστημα της Coca-Cola στην Κύπρο

Αφοί Λανίτη

Η εταιρεία Α/φοί Λανίτη δραστηριοποιείται εδώ και 74 χρόνια στην κυπριακή αγορά και αποτελεί τη μεγαλύτερη εταιρεία στην κατηγορία των μη αλκοολούχων ποτών. Αποτελεί μέλος του πολυεθνικού Ομίλου Coca-Cola HBC, του δεύτερου μεγαλύτερου εμφιαλωτή, παγκοσμίως, προϊόντων της εταιρείας The Coca-Cola Company, αλλά και αναψυκτικών προϊόντων εν γένει, με διεθνή παρουσία σε 28 χώρες, όπου εξυπηρετεί περισσότερους από 581 εκατομμύρια ανθρώπους. Η Αφοί Λανίτη μέσω των εγκαταστάσεων της στην Κύπρο που περιλαμβάνουν γραμμές παραγωγής και μονάδες διανομής, παράγει, διανέμει και εμπορεύεται προϊόντα της The Coca-Cola Company (Coca-Cola, Fanta, Sprite, Powerade, Nestea, τον έτοιμο προς πόση καφέ illycafe, και τα mixers Schweppes) καθώς και δικά της προϊόντα, που περιλαμβάνουν τις σειρές χυμών και γάλακτος Λανίτης και το φυσικό νερό πηγής ΚΥΚΚΟΣ, ενώ διανέμει το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, τα ενεργειακά ποτά Monster και τα γαλακτοκομικά προϊόντα ΦΑΓΕ και Pittas.

Μάθετε περισσότερα στο website cy.coca-colahellenic.com και στο Facebook στο www.facebook.com/LanitisBros

The Coca-Cola Company

Η The Coca-Cola Company είναι η μεγαλύτερη εταιρεία μη αλκοολούχων ποτών στον κόσμο, με περισσότερα από 500 εμπορικά σήματα, ενώ βρίσκεται ανάμεσα στους 10 κορυφαίους εργοδότες παγκοσμίως. Μέσω του μεγαλύτερου συστήματος διανομής, καταναλωτές σε περισσότερες από 200 χώρες απολαμβάνουν τα προϊόντα της περισσότερες από 1,9 δισ. φορές την ημέρα, μέσα από ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο προϊόντων. Παράλληλα, διατηρώντας τη δέσμευσή της για διαμόρφωση βιώσιμων κοινωνιών, η The Coca-Cola Company επικεντρώνεται σε πρωτοβουλίες που μειώνουν το περιβαλλοντικό της αποτύπωμα, υποστηρίζουν τον ενεργό και υγιεινό τρόπο ζωής και ενισχύουν την οικονομική ανάπτυξη των κοινωνιών στις οποίες δραστηριοποιείται. Η The Coca-Cola Company δραστηριοποιείται σε όλο τον κόσμο ως «Σύστημα», σε συνεργασία με τους κατά τόπους εμφιαλωτές της (300 εμφιαλωτές παγκοσμίως), οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για την παραγωγή / εμφιάλωση, καθώς και για την πώληση / φυσική διανομή των προϊόντων της.  Στην Κύπρο, εμφιαλωτής της The Coca-Cola Company είναι η Α/φοί Λανίτη που, μαζί με την Coca-Cola, αποτελούν το «Σύστημα» της Coca-Cola.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Τhe Coca-Cola Company, επισκεφτείτε το Coca-Cola Journey www.coca-colacompany.com, ακολουθήστε μας στο Twitter στο twitter.com/CocaColaCo, επισκεφθείτε το www.coca-colablog.com, ή βρείτε μας στο Linkedin, στο www.linkedin.com/company/the-coca-cola-company

Δειτε Επισης

Δίωρη στάση εργασίας από τους χαμηλόμισθους της ΙΣΟΤΗΤΑΣ-Φωνές για στασιμότητα στην ανέλιξη
Δεν υποχωρεί η σκόνη, παραμένει η θερμή αέρια μάζα-Στους 26 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία
Ακούει εισηγήσεις και καθορίζει τα επόμενα βήματα για την κοινωνική ένταξη μεταναστών ο ΥΠΕΣ
Διφορούμενες οι αντιδράσεις για τα μέτρα-Φόβοι για νέα φυγή στα κατεχόμενα για καύσιμα
Υπουργός Υγείας: Προσδοκία στήριξης από διεθνή κοινότητα για λύση στο Κυπριακό
Kατάργηση φορολόγησης εισοδήματος στο φιλοδώρημα υπαλλήλων με σύμβαση στη Δημόσια Υπηρεσία
Ενέκρινε τον προϋπολογισμό της Αρχής Ψηφιακής Ασφάλειας η Ολομέλεια
Ανησυχία Βουλευτών για μείωση του αποθεματικού του Ταμείου ΑΠΕ και ΕΞΕ
Αναμένει υλοποίηση έργων και προειδοποιεί η Συντ. Γονέων Σχολείων του Ύψωνα
Ξεδίπλωσε το πλάνο του για τα πρόστιμα ο Βαφεάδης-Στο τραπέζι η μείωση κατά 50% του εξώδικου υπό προϋποθέσεις