Παράταση προθεσμίας αιτήσεων για υποτροφίες ΟΝΚ για το πρόγραμμα Φοιτητές σε Δράση

Έπειτα από το έντονο ενδιαφέρον που επέδειξαν οι φοιτητές για διεκδίκηση υποτροφιών στα πλαίσια του προγράμματος «Φοιτητές σε Δράση», ο Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου (ΟΝΕΚ) αποφάσισε να παρατείνει την προθεσμία υποβολής αιτήσεων μέχρι τις 10 Οκτωβρίου 2017.
 
Σκοπός της συγκεκριμένης ενέργειας του ΟΝΕΚ είναι η παροχή χρηματοδότησης σε φοιτητές, για εκπόνηση έρευνας στο πλαίσια των σπουδών τους. Η έρευνα μπορεί να είναι Πτυχιακή Εργασία Προπτυχιακού Επιπέδου, Διπλωματική Εργασία Επιπέδου Μάστερ ή Διατριβή Διδακτορικού ή Μεταδιδακτορικού Επιπέδου, ενώ το θέμα της θα πρέπει να σχετίζεται με μια από τις θεματικές της Εθνικής Στρατηγικής για τη Νεολαία.
 
Δυνατότητα υποβολής αιτήσεων έχουν φοιτητές προπτυχιακού, μεταπτυχιακού, διδακτορικού ή μεταδιδακτορικού επιπέδου σε αναγνωρισμένα Πανεπιστήμια και Σχολές Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης στην Κύπρο ή το εξωτερικό. Επιπρόσθετα, όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να είναι πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας μέχρι 35 ετών.
 
Όσον αφορά στο ύψος των υποτροφιών, το ανώτατο ποσό για Πτυχιακή Εργασία Προπτυχιακού Επιπέδου ανέρχεται στα €1000, για Διπλωματική Εργασία Επιπέδου Μάστερ στις €3000 και για Διατριβή Διδακτορικού η Μεταδιδακτορικού Επιπέδου στις €5000.
 
Αιτήσεις μπορούν να υποβληθούν μέχρι 10 Οκτωβρίου 2017 και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου info@onek.org.cy ή να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα 22402602, 22402617, 25443079.
 

Δειτε Επισης

Αναβρασμός στα αμερικανικά πανεπιστήμια με εκατοντάδες συλλήψεις-Τεταμένες κινητοποιήσεις κατά του πολέμου στη Γάζα
Πράσινο Βουλής για νέες κατηγορίες δανείων από τον Κεντρικό Φορέα Ισότιμης Κατανομής Βαρών
Πρόστιμο σε παρουσιάστρια της ρωσικής τηλεόρασης που επέκρινε την επίθεση στην Ουκρανία-Είχε οργανώσει γυμνό πάρτι
Εγκρίθηκαν τροποποιητικοί νόμοι για ρυθμίσεις στην καταβολή διαφόρων επιδομάτων
Πεδίο μάχης η Βενετία για το εισιτήριο των 5 ευρώ-Αντιδρούν οι κάτοικοι, συγκρούστηκαν με την αστυνομία
Ψηφίστηκε πρόταση νόμου για δημοσίευση έκθεσης ελέγχων αγοράς από Υπ. Ενέργειας
Ένταλμα σύλληψης για τον Γκάρι Κασπάροφ από τη Ρωσία-Τον κατηγορούν για τρομοκρατία
Η Σουηδία στέλνει τάγμα στη Λετονία στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ
Πέρασαν από την Ολομέλεια οι νέοι κανονισμοί των Δημοτικών-Ικανοποίηση ΥΠΑΝ, όσα αλλάζουν
Οι ΗΠΑ κατηγορούν την Κίνα για υποστήριξη της Ρωσίας στον πόλεμο κατά της Ουκρανίας-«Παρέχετε όπλα, δεν είστε ουδέτεροι»