Ψάχνεις για το επόμενο ταλέντο στην επιχείρησή σου; Θα το βρεις ΕΔΩ

Δώσε το παρόν σου στην έκθεση με τίτλο “Get a Job” που διοργανώνει η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Κύπρο και το δίκτυο EURES, τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου στα Κεντρικά κτίρια της Τράπεζας Κύπρου στην Αγία Παρασκευή, από τις 10:00-20:00.
 
Η έκθεση επιδιώκει να στηρίξει τους άνεργους πτυχιούχους αλλά και τους νεοεισερχόμενους στην αγορά εργασίας, ώστε να προγραμματίσουν τα μελλοντικά επαγγελματικά τους βήματα, προσφέροντάς τους γνώσεις και πληροφορίες για τις ευκαιρίες εργοδότησης και τις κενές θέσεις εργασίας που προσφέρονται σε Κύπρο κι εξωτερικό.

Η έκθεση “Get a Job” θα αποτελέσει εξαιρετική ευκαιρία για δικτύωση και ανάδειξη των ευκαιριών απασχόλησης που υφίστανται σήμερα στην αγορά εργασίας, αφού   θα συμμετέχουν επιχειρήσεις με έδρα την Κύπρο και την Ευρώπη, κέντρα EURES από κράτη-μέλη της Ε.Ε., καθώς και δημόσιοι αλλά και ημικρατικοί οργανισμοί που δραστηριοποιούνται στον τομέα της νεολαίας και της εργασίας. Παράλληλα με την Έκθεση θα πραγματοποιηθούν 2 εργαστήρια, τα οποία θα βοηθήσουν τα νέα ταλέντα να δημιουργήσουν ένα δυνατό βιογραφικό και θα τους προετοιμάσουν σωστά για την επερχόμενη συνέντευξη εργασίας.

Η έκθεση απευθύνεται σε άνεργους πτυχιούχους και νεοεισερχόμενους στην αγορά εργασίας, σε τελειόφοιτους πανεπιστημίων, κολλεγίων, τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, σε μεταπτυχιακούς φοιτητές και όσους άλλους αναζητούν εργασία.

Εάν λοιπόν η επιχείρησή σου έχει κενές θέσεις εργασίας ή η εταιρεία σου αναζητά νέα ταλέντα για εργοδότηση, τότε μην χάσεις την ευκαιρία να λάβεις μέρος στην έκθεση “Get a Job” και να επωφεληθείς από ένα δυναμικό πρόγραμμα προβολής.

Οργανωτής: Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Κύπρο

Συνδιοργανωτής: EURES
Ανάδοχος Φορέας: ΙΜΗ
Υποστηρικτής: Τράπεζα Κύπρου
Χορηγοί επικοινωνίας: REPORTER, IN Business, Gold
Είσοδος ελεύθερη. Για περισσότερες πληροφορίες αποταθείτε στην ΙΜΗ: τηλ: 22505555, φαξ: 22679820, email: events@imhbusiness.com, ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com
 

Δειτε Επισης

Είχε πάει για σέρβις το Dali πριν την πρόσκρουση στη γέφυρα-Στο φως ηχητικό ντοκουμέντο
Πρόεδρος: Σε 106 Δήμους και Κοινότητες ο Κοινωνικός Λειτουργός της Γειτονιάς, βήμα προς το κράτος πρόνοιας
Παρεμβαίνει το Υπουργείο Οικονομικών για να πληρωθούν οι υπάλληλοι του ΡΙΚ
Κτηνίατρος σχεδίαζε να κακοποιήσει σεξουαλικά το μωρό που θα αποκτούσε σε λίγες μέρες μέσω παρένθετης
Καταζητείται ο 55χρονος Θεόδωρου Θεοδώρου-Δεν παρουσιάστηκε στο Δικαστήριο (pic)
Εντός της εβδομάδας η αναχώρηση του δεύτερου πλοίου για τη Γάζα
LIVE: Επιτίθεται σε Εισαγγελία η πλευρά της οικογένειας του Θανάση-«Η στάση της ενίσχυσε την προσπάθεια συγκάλυψης»
Απαντά στα περί ξηλώματος των δημοσίων νοσοκομείων το Υπ. Υγείας-«Προωθούμε την αναβάθμιση τους»
Με τη συμμετοχή 400 ποδηαλτών/τριών αρχίζει την Παρασκευή το Cyprus Gran Fondo
Έκκληση ΟΣΑΚ για ενεργοποίηση ιατρικού προφίλ στο λογισμικό ΓεΣΥ