Με αίθριο καιρό ο Δεκαπενταύγουστος

Εποχική χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.  Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά, νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί ασθενείς 3  μποφόρ,  για να καταστούν σταδιακά μέχρι το μεσημέρι νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί,  μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4  με 5 μποφόρ και παροδικά στα προσήνεμα μέχρι πολύ ισχυροί 5  με 6  μποφόρ.  Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και παροδικά το απόγευμα στα προσήνεμα παράλια μέχρι ταραγμένη.  Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 38  βαθμούς στο εσωτερικό,  γύρω στους 34  στα παράλια και στους 31 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.  
 
Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.  Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί γενικά ασθενείς, 3  μποφόρ,  και παροδικά αρχικά μέχρι μέτριοι, 4  μποφόρ.  Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη για να καταστεί σταδιακά στα ανατολικά και νότια παράλια ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.  Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 24  βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 20  στα ψηλότερα ορεινά.  
 
Την Τετάρτη,  την Πέμπτη και την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ενώ την Πέμπτη και την Παρασκευή,  από το μεσημέρι και μετά, θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά μικρή πτώση.  

Δειτε Επισης

Υψηλά επίπεδα άγχους και στρες για οικονομικά τους εμφανίζουν οι Κύπριοι
Η Υπουργός Γεωργίας ξεκίνησε συναντήσεις με παραγωγούς, αγρότες και ψαράδες
Συστηματικές αδυναμίες και παραλείψεις στη διαχείριση Natura εντοπίζει η Ελεγκτική Υπηρεσία
Εγκαινιάστηκε ο αρχαιολογικός χώρος της Πύλης Πάφου στη Λευκωσία
Στην οικοδομική βιομηχανία τα περισσότερα εργατικά ατυχήματα
Βήμα προς την ενίσχυση του κράτους δικαίου η σύσταση Φορέα Καταπολέμησης της Απάτης
Πέντε υποτροφίες σε Κύπριους για σπουδές ανακοίνωσε η Πρεσβεία Μαρόκου
Προς μείωση το φαινόμενο σκόνης τις επόμενες ημέρες
Σε βελτιστοποίηση δρομολογίων ασθενοφόρων με τεχνητή νοημοσύνη στοχεύει έργο του ΤΕΠΑΚ
Πάνω από μέσο όρο ΕΕ η απασχόληση στην Κύπρο-Τρίτη σε υπερειδίκευση εργαζομένων