Τετάρτη 20 Ιουν, 2018 | Επικοινωνία
trans gif

Άρχισαν τα έργα βελτίωσης στους δρόμους της Λάρνακας

  17/07/2017 13:16
Άρχισαν τα έργα βελτίωσης στους δρόμους της Λάρνακας

Άρχισαν τα έργα βελτίωσης στους δρόμους της Λάρνακας

  17/07/2017 13:16
Άρχισαν τα έργα βελτίωσης στους δρόμους της Λάρνακας Άρχισαν σήμερα οι εργασίες συντήρησης των δρόμων της Λάρνακας, με σημείο έναρξης των εργασιών την οδό Μακένζι, παρά τα κέντρα αναψυχής και θα συνεχιστούν και σε άλλες οδούς της πόλης.
 
Ο Δήμος Λάρνακας, ανέφερε ο Δήμαρχος Ανδρέας Βύρας, αξιολογώντας την υφιστάμενη κατάσταση των δρόμων αλλά και την κακή κατάσταση του οδοστρώματος τους, επέλεξε σε πρώτη φάση τη συντήρηση συλλεκτήριων δρόμων κυρίως, στους οποίους έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες του Συμβούλιου Αποχετεύσεων Λάρνακας (Σ.Α.Λ.) και έχει λήξει και η 18μηνη περίοδος συντήρησής τους από τους εργολάβους του Σ.Α.Λ.
 
Πρόκειται, συνέχισε ο Δήμαρχος Λάρνακας, για  ένα πρόβλημα που το βρίσκουμε παντού και επηρεάζει την καθημερινότητά μας. Γίνεται σχεδιασμός και για τους υπόλοιπους δρόμους, κατέληξε ο Ανδρέας Βύρας, αλλά  και για τη νέα προσφορά στην οποία θα βγούμε, γύρω στα €3.500,000 όταν βέβαια φτάσουμε στο τέλος  της όλης διαδικασίας.
 
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Λάρνακας, το κόστος της πρώτης φάσης της συντήρησης των δρόμων της Λάρνακας, θα ανέλθει στο ποσό του €1,200,000, ενώ το €1,000,000 θα καλυφθεί από τον Προϋπολογισμό του Δήμου Λάρνακας και οι €200,000 από χορηγίες.
 
Σε πρώτη φάση θα συντηρηθούν οι ακόλουθοι δρόμοι εντός του 2017: Αγίου Γεωργίου Μακρή, Αννίβα Φράνσις, Αριστοφάνους, Αρχιμήδους, Δαρβίνου, Ηπείρου, Θαλή Μιλήσιου, Καλύμνου, Λεωφ. Αιγύπτου, Λεωφ. 1ης Απριλίου, Λεωφ. Ελευθερίας, Λεωφ. Θεσσαλονίκης, Λεωφ. Κωνσταντίνου Παλαιολόγου, Νεύτωνος, Νίκου Γ. Δημητρίου, Χίου, Κιλκίς, Λεωφ. Αρχιεπισκόπου Κυπριανού και Ζακύνθου και οι δρόμοι των πρώην Τ/Κ Συνοικιών της Λάρνακας: Μποζ Νταγ, Ουμ Χαράμ, Σαίξπηρ, Γεωργίου & Μαρίας Τυρίμου, Μακένζι, Πόντου, Γιάννη Λεύκη, Ζιγία Γκιοκάλπ και Λυκαβηττού.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας