Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας αναγόρευσε σε Επίτιμο Διδάκτορα τον γ.δ. του Νοσοκομείου Hadassah

O διεθνούς φήμης καρδιολόγος Zeev Rotstein, γενικός διευθυντής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Hadassah της Ιερουσαλήμ, αναγορεύθηκε σε Επίτιμο Διδάκτορα από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου St. George, που προσφέρεται από το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας στην Κύπρο. Ο καθ. Rotstein τιμήθηκε για τις γνώσεις του καθώς και την άριστη συνεργασία του με σημαντικά άτομα στον ιατρικό τομέα στην Κύπρο.
 
Σύμφωνα με ανακοίνωση, ο καθ. Rotstein τιμήθηκε, επίσης, για τη συνεισφορά του στη δημιουργία της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας. Παρέλαβε το τιμητικό του δίπλωμα κατά τη διάρκεια της τελετής αποφοίτησης του 2017 του Πανεπιστημίου. Η παρουσίαση που έγινε κατά την τελετή για τον καθηγητή Rotstein, στάθηκε ιδιαίτερα την εξαίρετη του συνεισφορά προς την ιατρική έρευνα, την εκπαίδευση και την σχέση με τους ασθενείς.
 
Οπως αναφέρεται, το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Hadassah (www.hadassah-med.com) των Ιεροσολύμων είναι ένα από τα σημαντικότερα νοσοκομειακά κέντρα αλλά και κέντρα ιατρικής έρευνας, της Μεσογείου και της Μέσης Ανατολής. Παρέχει περίθαλψη και θεραπεία σε περισσότερο από ένα εκατομμύριο ανθρώπους, από όλο τον κόσμο, κάθε χρόνο. Μεγάλος αριθμός ασθενών από την Κύπρο και την Ελλάδα επισκέπτονται το Hadassah για διάγνωση ή για θεραπείες, πολλές από τις οποίες προσφέρονται αποκλειστικά από το νοσοκομείο αυτό.
 
 
Ο ιατρικός οργανισμός iMER (www.imer.biz), σημειώνεται, είναι το διεθνές γραφείο ασθενών του Νοσοκομείου Hadassah. Η iMER, με γραφεία στην Κύπρο, Αυστρία, Γερμανία, Ισραήλ, Ρωσία, Ουκρανία, Αζερμπαϊτζάν και Γεωργία, σε συνεργασία με το Hadassah, προσφέρει υπηρεσίες αξιολόγησης της κατάστασης ενός ασθενούς, ετοιμασίας ιατρικού πλάνου και παραπομπής στο ανάλογο τμήμα του Hadassah.
 

Δειτε Επισης

Υπουργός Υγείας: Προσδοκία στήριξης από διεθνή κοινότητα για λύση στο Κυπριακό
Kατάργηση φορολόγησης εισοδήματος στο φιλοδώρημα υπαλλήλων με σύμβαση στη Δημόσια Υπηρεσία
Ενέκρινε τον προϋπολογισμό της Αρχής Ψηφιακής Ασφάλειας η Ολομέλεια
Ανησυχία Βουλευτών για μείωση του αποθεματικού του Ταμείου ΑΠΕ και ΕΞΕ
Αναμένει υλοποίηση έργων και προειδοποιεί η Συντ. Γονέων Σχολείων του Ύψωνα
Ξεδίπλωσε το πλάνο του για τα πρόστιμα ο Βαφεάδης-Στο τραπέζι η μείωση κατά 50% του εξώδικου υπό προϋποθέσεις
Μη διενέργεια ελέγχου σε όλες τις περιπτώσεις εσόδων της ΓΔ Ανάπτυξης διαπιστώνει η Ελεγκτική
BINTEO: Μαθητής συγκινεί... Ξυρίζει το κεφάλι του για να συμπαρασταθεί σε καρκινοπαθή καθηγήτρια
Αναμένει ανακοινώσεις από Υπουργεία για τα ενοίκια σε βιοτεχνικές ζώνες η Επ. Εσωτερικών
Aύξηση κατά 5,5% των υπό κυπριακή σημαία πλοίων ανακοίνωσε η Υφ. Ναυτιλίας