EnergyNews: Online ενημέρωση για θέματα Ενέργειας

Τις τελευταίες άδειες αναμένει η Total λίγες βδομάδες πριν την έναρξη των ερευνητικών γεωτρήσεων στο τεμάχιο 11 της κυπριακής ΑΟΖ. Την ίδια στιγμή άγνωστες παραμένουν οι αντιδράσεις της Τουρκίας, η οποία εδώ και καιρό προκαλεί είτε με δικές τις έρευνες είτε με στρατιωτικές NAVTEX. Η επόμενη μέρα της Τριμερούς Ελλάδας – Κύπρου – Ισραήλ στη Θεσσαλονίκη φαίνεται να διανοίγει νέες προοπτικές και συνέργειες στην περιοχή της Αν. Μεσογείου. Στο διεθνές επίπεδο οι προσπάθειες για σταθεροποίηση των τιμών του «μαύρου χρυσού» συνεχίζονται χωρίς ωστόσο να φαίνεται κάποια επιτυχία αφού η υπερπροσφορά συνεχίζεται. Για όλα αυτά τα ζητήματα καθώς και για τις προσπάθειες σε Ευρωπαϊκό και Διεθνές επίπεδο για αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής ενημερωθείτε στο Energy News.
 
Η Διαδυκτιακή Πύλη EnergyNews.com.cy παρακολουθεί και αναδεικνύει όλα τα θέματα της επικαιρότητας γύρω από το κεφάλαιο Ενέργεια όπως ο ηλεκτρισμός, η εξοικονόμηση ενέργειας, τα συμβατικά και μη καύσιμα, η συνεχής ανάπτυξη των φωτοβολταϊκών συστημάτων, τα αιολικά πάρκα, η γεωθερμία, η ανακύκλωση, το περιβάλλον.
 
Το EnergyNews.com.cy είναι το αποτέλεσμα συνεργασίας μεταξύ της Ομοσπονδίας Εργοδοτών και Βιομηχάνων και της ΙΜΗ. Στόχος μας είναι η ολοκληρωμένη, έγκυρη και αναλυτική ενημέρωση για όλα όσα απασχολούν φορείς, επιχειρήσεις, επαγγελματίες και καταναλωτές στην Κύπρο και Διεθνώς, που σχετίζονται με τον τομέα της ενέργειας.
 
Σ’ αυτή την προσπάθεια καθοριστικός και υποστηρικτικός είναι ο ρόλος της ΟΕΒ και των συνδέσμων της, που ασχολούνται με την ενέργεια, αφού παρέχει καθημερινή πληροφόρηση για όλα τα καίρια ζητήματα που έχουν να κάνουν με τους τομείς: Ηλεκτρισμός, Πετρέλαιο, Φυσικό Αέριο, Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, Εξοικονόμηση Ενέργειας, Περιβάλλον, Επιχειρήσεις, Σχέδια Χορηγήσεων κ.α.
 
Το EnergyNews.com.cy λειτουργεί αυτόνομα αλλά και μέσω των ιστοσελίδων REPORTER Online (www.reporter.com.cy/ ), InBusinessNews (www.inbusinessnews.com/ ) και Gold News (www.goldnews.com.cy/ ).


 

Δειτε Επισης

Ζητά από υποψήφιους δέσμευση για προώθηση των αιτημάτων της ΟΠΑΚ
Τροποποίηση κανονισμού ΕΕ για προστασία καταναλωτών, ζητά ο ΓΔ του Υπ. Ενέργειας
Μισοάδειο βλέπουν το ποτήρι μονογονιοί, πολύτεκνοι και συνταξιούχοι-Θέτουν σειρά αιτημάτων στο τραπέζι
Μιχαηλίδου: Έμφαση στην προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα των παιδιών
Στο 11,7% η διαφορά ακριβότερου από φθηνότερο καλάθι προϊόντων-Αυξήσεις σε λαχανικά, αλλαντικά και όσπρια
Η εκπαίδευση Νοσηλευτών επίκεντρο επιστολής προς υπ. Υγείας από αρμόδιους Συνδέσμους
Η θέση ΥΠΑΝ για τις καταγγελίες για σχολεία-«Μεμονωμένα περιστατικά, κοινωνικό φαινόμενο η βία»
Αλματώδης αύξηση της τιμής του πετρελαίου λόγω των εντάσεων στη Μέση Ανατολή
Στους 26 βαθμούς η θερμοκρασία με σκόνη στην ατμόσφαιρα
Έσπασαν το φράγμα των 7.000 τα παράπονα για τους δρόμους-Αποπερατώθηκε ένα στα τέσσερα προβλήματα