Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών στον παραλιακό Λεμεσού

Συνεχίζονται κανονικά οι κατασκευαστικές εργασίες στα πλαίσια του Πολεοδομικού Έργου για τη βελτίωση του δρόμου που συνδέει τη Λεωφόρο Φραγκλίνου Ρούσβελτ με τον παραλιακό δρόμο Λεμεσού, από τη συμβολή του παραλιακού δρόμου με την οδό Κουμανδαρίας μέχρι την εκκλησία Αγίου Αντωνίου, αναφέρει σημερινή ανακοίνωση.
 
Από τη Δευτέρα 22/5/2017,  θα αρχίσει η εκτέλεση εργασιών της επόμενης φάσης που αφορά το τμήμα της οδού Σιαφή από τη συμβολή της με την είσοδο/έξοδο προς Ανάπτυξη Παλιού Λιμανιού/Μαρίνα Λεμεσού μέχρι τη συμβολή της με την οδό Αγίας Θέκλης.
 
Κατά το στάδιο των κατασκευαστικών εργασιών, το υπό αναφορά τμήμα της οδού Σιαφή θα είναι κλειστό και θα εφαρμοσθούν τρεις τροχαίες διευθετήσεις και συγκεκριμένα, η τροχαία κυκλοφορία θα εκτραπεί στην οδό Αγίας Θέκλης, η οποία θα μετατραπεί προσωρινά σε δρόμο αμφίδρομης διακίνησης, το  τμήμα της οδού Σιαφή νότια του κυκλικού κόμβου Παλιού Λιμανιού θα χρησιμοποιηθεί μόνο για είσοδο προς προς παλιό λιμάνι και μαρίνα Λεμεσού και τέλος, θα δημιουργηθεί προσωρινός κυκλικός κόμβος στη συμβολή της οδού Σιαφή, με την είσοδο προς παλιό λιμάνι και μαρίνα Λεμεσού για σκοπούς επαναστροφής των οχημάτων που διακινούνται στο εσωτερικό οδικό δίκτυο της μαρίνας Λεμεσού, με βόρεια κατεύθυνση.
 
Οι κατασκευαστικές εργασίες της φάσης αυτής προβλέπεται να διαρκέσουν τρεις μήνες και παράλληλα θα συνεχίσουν οι εργασίες κατασκευής διπλού ορθογωνικού οχετού στον ποταμό Γαρύλλη.
 
Το Τμήμα Δημοσίων Έργων, το Τμήμα Πολεοδομίας και Οικήσεως και ο Δήμος Λεμεσού, απολογούνται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλούν το κοινό να επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.
 
Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy, στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους.

Δειτε Επισης

Στο 11,7% η διαφορά ακριβότερου από φθηνότερο καλάθι προϊόντων-Αυξήσεις σε λαχανικά, αλλαντικά και όσπρια
Η εκπαίδευση Νοσηλευτών επίκεντρο επιστολής προς υπ. Υγείας από αρμόδιους Συνδέσμους
Η θέση ΥΠΑΝ για τις καταγγελίες για σχολεία-«Μεμονωμένα περιστατικά, κοινωνικό φαινόμενο η βία»
Αλματώδης αύξηση της τιμής του πετρελαίου λόγω των εντάσεων στη Μέση Ανατολή
Στους 26 βαθμούς η θερμοκρασία με σκόνη στην ατμόσφαιρα
Έσπασαν το φράγμα των 7.000 τα παράπονα για τους δρόμους-Αποπερατώθηκε ένα στα τέσσερα προβλήματα
Οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης του Τζόκερ
Δωρεάν μαθήματα σε ενήλικες προσφέρει η Σχολή Χαρακτικής Χαμπή
Πρόοδο στην προσπάθεια εμβάθυνσης της αγοράς κεφαλαιαγορών βλέπει ο Μισέλ
Υπ. Γεωργίας στην Σύνοδο Κοινοπολιτείας-«Συλλογική ευθύνη η προστασία ωκεανών»