Το Κυπρο-ρωσικό Φεστιβάλ πλησιάζει!

Το Κυπρο-ρωσικό Φεστιβάλ πλησιάζει! Φέτος η Λεμεσός υποδέχεται ξανά τη μεγαλύτερη κυπρο-ρωσική εκδήλωση που γίνεται εδώ και δέκα χρόνια στο νησί μας. Στις 10 και 11 Ιουνίου στο Δημοτικό Κήπο Λεμεσού πάνω από 12.000 άνθρωποι ανεξαρτήτως ηλικίας και εθνικότητας, θα έχουν την ευκαιρία να γνωριστούν καλύτερα μεταξύ τους και να περάσουν όμορφα το σαββατοκύριακο τους.

Κάθε χρόνο ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας καλωσορίζει προσωπικά  τους επισκέπτες του Φεστιβάλ, τονίζοντας τη σημασία που έχει η εκδήλωση αυτή  για την ενδυνάμωση της φιλίας και της στενής σχέσης των δύο λαών, Κύπρου και Ρωσίας.

Αυτό το Φεστιβάλ τα προσφέρει όλα. Πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα και ποικίλες δραστηριότητες. Για περίπου οκτώ συνεχόμενες ώρες την ημέρα, περισσότεροι απο 1.500 καλλιτέχνες όπως ηθοποιοί, τραγουδιστές, χορευτές ψυχαγωγούν όλους τους καλεσμένουν παρουσιάζοντας τα ξεχωριστά ταλέντα τους στη σκηνή. Αυτή τη χρονιά, η σκηνή θα καλοσωρίσει το νεαρό κύπριο καλλιτέχνη, Χοβίγκ ο οποίος θα τραγουδίσει ζωντανά το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει στη φετινή γιουροβίζιον στο Κίεβο. Ακόμη, το δημοφιλές συγκρότημα Βέγκας έρχεται από Ελλάδα για να παρουσιάσει μόνο για μας ένα εκπληκτικό πρόγραμμα.

Επιπλέον, στο Φεστιβάλ οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τη μεγάλη έκθεση τέχνης, ζωγραφικής και χειροτεχνίας ενώ οι κυπριακές εταιρίες μπορούν να δηλώσουν τη δική τους συμμετοχή για την προώθηση των προιόντων τους.

Φυσικά ανάμεσα στους επισκέπτες του Φεστιβάλ είναι και οι μικροί μας φίλοι. Τα παιδιά θα νιώθουν ότι βρίσκονται σε ένα μεγάλο "λούνα παρκ", με πολλά αλογάκια, τρενάκια, τραμπολίνο, αυτοκινητάκια και πολλά άλλα διασκεδαστικά παιχνίδια. Το σίγουρο είναι ότι δεν πρόκειται να βαρεθούν. Οι γονείς ενώ τα παιδιά τους παίζουν μπορούν να καθίσουν στα εστιατόρια εκεί και να απολαύσουν το γεύμα τους με τους φίλους τους ή ακόμη να λάβουν μέρος σε διαγωνισμούς σπορ για μέγαλους.

Φέτος είναι η δωδέκατη χρονιά που πραγματοποιείται το Κυπρο-ρωσικό Φεστιβάλ με διοργανωτές τη ρωσική εφημερίδα ΒΕΣΤΝΙΚ ΚΙΠΡΑ, τη Ρωσική πρεσβεία και το Δήμο Λεμεσού οι οποίοι μας υπόσχονται ένα ακόμη εντυπωσιακό, διασκεδαστικό και ξεχωριστό Φεστιβάλ.

Δείτε βίντεο από το περσινό Φεστιβάλ:

Δείτε το πρόγραμμα του φεστιβάλ

Για περισσότερες λεπτομέρειες, φωτογραφίες, βίντεο, άρθρα, συνεντέυξεις για το Φεστιβάλ επικοινωνήστε με την ομάδα της ΒΕΣΤΝΙΚ ΚΙΠΡΑ: Υπεύθυνη Τύπου Nicoletta Manoli (nicolmanoli@gmail.com) ή project manager Marina Michaelidou (mm@vkcyprus.com). Επίσης, μπορείτε να τηλεφωνείτε στο 25 590530.

Δειτε Επισης

Η διακήρυξη της ΣΕΚ ενόψει της Πρωτομαγιάς-Μισθοί, ασφάλεια και αξιοπρέπεια στο επίκεντρο
Στις κοινές προκλήσεις των MED9 στη γεωργία αναφέρθηκε η Υπουργός Γεωργίας
Αναθεωρημένη Μελέτη Χωροθέτησης για υδατοκαλλιεργητές σε Μονή-Βασιλικό ζητά η ΕΥ
Η δράση ΝΖ4Υ επεκτείνεται σε όλα τα σχολεία Μέσης εκπαίδευσης
Κοινή εκδήλωση για Εργατική Πρωτομαγιά από ΠΕΟ και τ/κ συντεχνίες
Πέθανε και ο τελευταίος λαγός που είχε απελευθερωθεί με πομπό-Τους έφαγαν άλλα ζώα
Στην ΕΠΑ καταγγέλλει την Κυβέρνηση η συντεχνία ΙΣΟΤΗΤΑ για κατάχρηση με την ΠΑΣΥΔΥ
Μ. Παναγιώτου: Με φιλόδοξους στόχους συμμετέχουμε στο Συμβούλιο υπουργών Γεωργίας της ΕΕ
Άρχισαν προετοιμασία για τα πακέτα αγάπης οι σούπερ γιαγιάδες της Ε.ΚΥ.ΣΥ.-Χρειάζονται στήριξη
Αδυναμίες, παραλείψεις και παράνομες χορηγίες από το Υπ. Παιδείας εντοπίζει σε έκθεση της η Ελεγκτική