Καλοκαιρία ως το Σάββατο - Ανεβαίνει κι άλλο η θερμοκρασία

Ασθενής ψηλή πίεση καλύπτει την περιοχή. Σήµερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που κατά διαστήµατα θα παρατηρούνται λίγες νεφώσεις στην ανώτερη ατµόσφαιρα. Οι άνεµοι θα πνέουν το πρωί βορειοανατολικοί ως ανατολικοί και τοπικά µεταβλητοί, γενικά ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ αλλά παροδικά µέτριοι, 4 Μποφόρ. Μετά το µεσηµέρι, στα δυτικά και βόρεια παράλια, θα καταστούν κυρίως βορειοδυτικοί, της ίδιας έντασης. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 27 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 24 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 25 στα υπόλοιπα παράλια και στους 18 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ και παροδικά στα βόρεια και ανατολικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη και στα ανατολικά παράλια παροδικά λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 13 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 14 στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 11 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους 9 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Την Πέµπτη, την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Από αργά το απόγευµα της Πέµπτης στην ατµόσφαιρα δυνατό κατά διαστήµατα να παρατηρείται αραιή σκόνη. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά άνοδο κατά το τριήµερο, ιδιαίτερα στο εσωτερικό και στα ορεινά.

Δειτε Επισης

Βράβευσε τοπικές αρχές, επιχειρήσεις, οργανισμούς για πράσινες δράσεις ο Πρόεδρος
Το Κόμμα για τα Ζώα χαιρετίζει απόφαση Υπουργείου Γεωργίας για πυροτεχνήματα
Στο 83,3% η θνησιμότητα λαγών που απελευθερώθηκαν-Προβληματισμένη η Υπηρεσία Θήρας
Υψηλά επίπεδα άγχους και στρες για οικονομικά τους εμφανίζουν οι Κύπριοι
Η Υπουργός Γεωργίας ξεκίνησε συναντήσεις με παραγωγούς, αγρότες και ψαράδες
Συστηματικές αδυναμίες και παραλείψεις στη διαχείριση Natura εντοπίζει η Ελεγκτική Υπηρεσία
Εγκαινιάστηκε ο αρχαιολογικός χώρος της Πύλης Πάφου στη Λευκωσία
Στην οικοδομική βιομηχανία τα περισσότερα εργατικά ατυχήματα
Βήμα προς την ενίσχυση του κράτους δικαίου η σύσταση Φορέα Καταπολέμησης της Απάτης
Πέντε υποτροφίες σε Κύπριους για σπουδές ανακοίνωσε η Πρεσβεία Μαρόκου