EnergyNews: Online ενημέρωση για θέματα Ενέργειας

Για άλλη μια φορά οι τουρκικές προκλήσεις στην κυπριακή ΑΟΖ με την έκδοση NAVTEX και την κάθοδο ερευνητικών σκαφών βρίσκονται στο επίκεντρο της επικαιρότητας. Οι παρατηρήσεις των ενδιαφερομένων που υποβλήθηκαν για το άνοιγμα της αγοράς ηλεκτρισμού στην Κύπρο. Οι προσπάθειες των πετρελαιοπαραγωγών χωρών για συγκράτηση των τιμών πετρελαίου συνεχίζονται. Η διείσδυση των ΑΠΕ σε διεθνές επίπεδο και οι διεργασίες που καταβάλλονται σε πολιτικό και όχι μόνο επίπεδο για την κλιματική αλλαγή. Ενημέρωση γι αυτά και άλλα θέματα της επικαιρότητας γύρω από τον τομέα Ενέργεια όπως ο ηλεκτρισμός, η εξοικονόμηση ενέργειας, τα συμβατικά και μη καύσιμα, τα φωτοβολταϊκά, τα αιολικά πάρκα, η γεωθερμία, η ανακύκλωση, το περιβάλλον στο EnergyNews.com.cy.
 
Η Διαδυκτιακή Πύλη EnergyNews.com.cy είναι το αποτέλεσμα συνεργασίας μεταξύ της Ομοσπονδίας Εργοδοτών και Βιομηχάνων και της ΙΜΗ. Στόχος μας είναι η ολοκληρωμένη, έγκυρη και αναλυτική ενημέρωση για όλα όσα απασχολούν φορείς, επιχειρήσεις, επαγγελματίες και καταναλωτές στην Κύπρο και Διεθνώς, που συσχετίζονται με τον τομέα της ενέργειας.
 
Σ’ αυτή την προσπάθεια καθοριστικός και υποστηρικτικός είναι ο ρόλος της ΟΕΒ και των συνδέσμων της, που ασχολούνται με την ενέργεια, αφού παρέχει καθημερινή πληροφόρηση για όλα τα καίρια ζητήματα που έχουν να κάνουν με τους τομείς: Ηλεκτρισμός, Πετρέλαιο, Φυσικό Αέριο, Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, Εξοικονόμηση Ενέργειας, Περιβάλλον, Επιχειρήσεις, Σχέδια Χορηγήσεων.
 
Το EnergyNews.com.cy λειτουργεί αυτόνομα αλλά και μέσω των ιστοσελίδων ΡΕΠΟΡΤΕΡ Online (www.reporter.com.cy/ ), InBusinessNews (www.inbusinessnews.com/ ) και Gold News (www.goldnews.com.cy/ ).


 

Δειτε Επισης

LIVE: Σε εξέλιξη η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις εκλογές Τοπικής Αυτοδιοίκησης
Ένταλμα σύλληψης εναντίον ενός προσώπου-Προκάλεσε τη φωτιά μετά από ρίψη πυροτεχνημάτων
Οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ στο αντίθετο ρεύμα στον αυτοκινητόδρομο
Πιθανόν από ρίψη πυροτεχνημάτων προκλήθηκε η φωτιά σε δύσβατη περιοχή στην Πάφο
ΗΠΑ για τον ανθρωπιστικό διάδρομο-«Σε ετοιμότητα τα σκάφη να ξεκινήσουν όταν δοθεί η εντολή»
ΟΗΕ: Ο θαλάσσιος διάδρομος μέσω της Κύπρου βοήθησε, αλλά δεν αρκεί για την παράδοση μέσω ξηράς
Σκαρφαλώνει στους 37 βαθμούς η θερμοκρασία-Δεν υποχωρεί η σκόνη
Χειροπέδες σε 18χρονο που εντοπίστηκε ένα κιλό κάνναβης στην κατοχή του (pics)
«Όταν δεν υπάρχει ένα σύστημα που θα φοβάται ο πολίτης να διαπράξει ένα έγκλημα, γιατί να μην το κάνει;»
Δημοσκόπηση IMR: Προβάδισμα Γιάννη Αρμεύτη στον Δήμο Λεμεσού