Αιτήσεις εκπαιδευτικών για υπηρεσία στα σχολεία του Ριζοκαρπάσου δέχεται η ΕΕΥ

Η Επιτροπή Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας με ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα, καλεί τους υποψήφιους εκπαιδευτικούς Μέσης Γενικής και Δημοτικής Εκπαίδευσης που ενδιαφέρονται για μετάθεση/διορισμό στα σχολεία του Ριζοκαρπάσου κατά την επόμενη σχολική χρονιά 2017/2018, να υποβάλουν αίτηση ιδιοχείρως, το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 19 Απριλίου 2017.

Όπως αναφέρεται, η αίτηση πρέπει να υποβληθεί στο Γραφείο της Επιτροπής Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας (Σύμπλεγμα Νέων Κυβερνητικών Γραφείων, οδός Μιχαλάκη Καραολή, 1408 Λευκωσία) ή με τηλεομοιότυπο στον αριθμό 22602789.

Αίτηση μπορούν να υποβάλουν μόνιμοι εκπαιδευτικοί, αλλά και εκπαιδευτικοί που είναι εγγεγραμμένοι στον πίνακα διοριστέων. Διευκρινίζεται ότι αίτηση θα πρέπει απαραίτητα να υποβάλουν και όσοι υπηρετούν ήδη στα σχολεία Ριζοκαρπάσου εάν ενδιαφέρονται να συνεχίσουν την υπηρεσία τους εκεί.

Η αίτηση πρέπει να υποβληθεί με ιδιόχειρη επιστολή, στην οποία να αναφέρονται τα προσωπικά στοιχεία του ενδιαφερόμενου (αρ. ταυτότητας, τηλεφώνων και διεύθυνση). Στην περίπτωση που ο ενδιαφερόμενος διαμένει μόνιμα ή προσωρινά στα κατεχόμενα χωριά του Ριζοκαρπάσου ή της Αγίας Τριάδας θα πρέπει να προσκομίσει σχετική βεβαίωση από τον αντίστοιχο κοινοτάρχη για τη διαμονή του. Περαιτέρω, όσοι αιτητές δηλώνουν συγγένεια με εγκλωβισμένο, ο οποίος εξακολουθεί να διαμένει στις κατεχόμενες περιοχές θα πρέπει να υποβάλουν βεβαίωση από την Υπηρεσία Ανθρωπιστικών Θεμάτων με την οποία να βεβαιώνεται η εν λόγω συγγένεια.

Στη συνέχεια παρατίθενται οι ειδικότητες στις οποίες δυνατόν να προκύψουν ανάγκες. Εντούτοις, διευκρινίζεται ότι, σε ορισμένες ειδικότητες ο διορισμός μπορεί να είναι για μερική απασχόληση ή και σε κάποιες από αυτές να μην προκύψουν τελικά καθόλου ανάγκες.


Ι. ΜΕΣΗ ΓΕΝΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Διευθυντές, Βοηθούς Διευθυντές Α’
Καθηγητές: Θρησκευτικών Φιλολογικών, Μαθηματικών, Φυσικής, Χημείας, Βιολογίας, Αγγλικών, Γαλλικών, Τουρκικών, Εμπορικών, Φυσικής Αγωγής, Μουσικής, Τέχνης, Συμβουλευτικής και Επαγγελματικής Αγωγής, Πληροφορικής/Επιστήμης Η.Υ, Τεχνολογίας, Οικιακής Οικονομίας
 
ΙΙ. ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Δάσκαλοι, Νηπιαγωγοί
 
Τέλος, αναφέρεται ότι η παρούσα ανακοίνωση καταχωρήθηκε και στην επίσημη ιστοσελίδα της Επιτροπής Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας, στη διεύθυνση

www.eey.gov.cy.

ΠΗΓΗ:ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Αισιοδοξία Κουμή για αντίστοιχες επιδόσεις στις τουριστικές αφίξεις με το 2023 παρά τις προκλήσεις
Ζητά από υποψήφιους δέσμευση για προώθηση των αιτημάτων της ΟΠΑΚ
Τροποποίηση κανονισμού ΕΕ για προστασία καταναλωτών, ζητά ο ΓΔ του Υπ. Ενέργειας
Μισοάδειο βλέπουν το ποτήρι μονογονιοί, πολύτεκνοι και συνταξιούχοι-Θέτουν σειρά αιτημάτων στο τραπέζι
Μιχαηλίδου: Έμφαση στην προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα των παιδιών
Στο 11,7% η διαφορά ακριβότερου από φθηνότερο καλάθι προϊόντων-Αυξήσεις σε λαχανικά, αλλαντικά και όσπρια
Η εκπαίδευση Νοσηλευτών επίκεντρο επιστολής προς υπ. Υγείας από αρμόδιους Συνδέσμους
Η θέση ΥΠΑΝ για τις καταγγελίες για σχολεία-«Μεμονωμένα περιστατικά, κοινωνικό φαινόμενο η βία»
Αλματώδης αύξηση της τιμής του πετρελαίου λόγω των εντάσεων στη Μέση Ανατολή
Στους 26 βαθμούς η θερμοκρασία με σκόνη στην ατμόσφαιρα