Ο Μιχαήλ Άγγελος χρειάζεται τη στήριξη όλων μας- Μεταβαίνει στη Γερμανία για θεραπεία

Δεκαέξι μήνες μετά τη γέννησή του ο μικρός Μιχαήλ Άγγελος από τη Λάρνακα καλείται να δώσει μια πολύ δύσκολη μάχη. Ο μικρός, διαγνώστηκε πριν από μια βδομάδα με όγκο στην θωρακική μοίρα και πάσχει από οψομυοκλωνικό σύνδρομο.
 
Η Παιδοογκολογική Κλινική του Μακάρειου Νοσοκομείου έδωσε την έγκρισή της για την άμεση μετάβαση του παιδιού σε νοσοκομείο της Γερμανίας για εξειδικευμένη θεραπεία. Μιλώντας στο Ρεπόρτερ ο διευθυντής του Παιδοογκολογικού Δρ. Λοϊζου επιβεβαίωσε ότι η επέμβαση δεν μπορεί να γίνει στην Κύπρο και το παιδί πρέπει να μεταβεί στο εξωτερικό.
Η οικογένειά του παιδιού αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα γι'αυτό και ζητά τη στήριξη του κόσμου ευελπιστώντας ότι αυτές τις δύσκολες στιγμές θα ευαισθητοποιηθεί και θα βοηθήσει, όπως μπορεί ο καθένας.
Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε το Ρεπόρτερ με τη μητέρα του παιδιού Άντρια Ιακώβου, η ίδια μας είπε ότι έμαθαν τα δυσάρεστα μόλις πριν από μερικές ημέρες. "Ενημερωθήκαμε για την κατάσταση της υγείας του Μιχαήλ Άγγελου πριν από μια βδομάδα. Όλα έγιναν τόσο ξαφνικά. Ο Μιχαήλ Άγγελος είναι το πρώτο μας παιδί. Την Τετάρτη φεύγουμε για Γερμανία, για την διενέργεια εξειδικευμένης χειρουργικής επέμβασης που δεν μπορεί να γίνει στην Κύπρο. Θέλουμε να πιστεύουμε πως όλα θα πάνε καλά", εξηγεί. 
 
Τα ενδονοσοκομειακά έξοδα του παιδιού θα καλυφθούν από το Υπουργείο Υγείας. Ωστόσο όλα τα υπόλοιπα έξοδα καλείται να τα καλύψει η οικογένεια. "Ζητάμε τη βοήθεια του κόσμου. Δεν ξέρουμε πόσο καιρό θα χρειαστεί να μείνουμε στη Γερμανία. Τη Δευτέρα θα γνωρίζουμε περισσότερα. Την Πέμπτη θα γίνει η εισαγωγή του μωρού στο νοσοκομείο, θα γίνουν νέες αναλύσεις, βιοψία και έχουμε δρόμο μέχρι την εγχείρηση. Θα κρατάμε ενήμερο τον κόσμο που θέλει να μάθει για την κατάσταση της υγείας του Μιχαήλ Άγγελου μέσα από τη σελίδα που δημιουργήσαμε στο facebook Μια προσευχή για τον Μιχαήλ Άγγελο.
Όποιος μπορεί και θέλει να βοηθήσει μπορεί να κάνει την εισφορά τουστον πιο κάτω λογαριασμό στη Ελληνική τράπεζα 
Iban number
CY30 0050 0362 0003 6210 7080 8101 
Άντρια Ιακώβου
 
CY28 0020 0195 0000 3570 1693 0011
TRAPEZA KYPROU
CHARALAMPOUS MINAS

Για όποιον ενδιαφέρεται υπάρχουν και κουπόνια που κυκλοφορούν από συγγενείς και φίλους της οικογένειας στην περιοχή Λάρνακας. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ. 
 
 

Δειτε Επισης

Διαμαρτυρία φοιτητών ΤΕΠΑΚ για μεταφορά μαθημάτων στην Πάφο
Παραβίαση ενωσιακού δικαίου για εργοδότηση ναυαγοσωστών καταγγέλλει η Ισότητα
Aπαγόρευση χρήσης βεγγαλικών και ρίψης πυροτεχνημάτων ζητά το Terra Cypria
Δημόσια διαβούλευση για νομοσχέδιο που ρυθμίζει τις πρωτοβουλίες πολιτών
Παράπονα στην Eπ. Προστασίας για τη νομιμότητα λειτουργείας κλειστών κυκλωμάτων σε ιδιωτικά νηπιαγωγεία
Διαβεβαιώσεις Αρχής Ηλεκτρονικής Υγεία-«Εντατική εργασία για Α’ φάση Εθνικού Σημείου Επαφής»
Σκαρφαλώνει στους 37 βαθμούς η θερμοκρασία-Δεν υποχωρεί η σκόνη
Πώς τοποθετούνται οι συνταξιούχοι για το πασχαλινό επίδομα-«Ούτε οι μισοί δεν θα το πάρουν»
Δίνει μάχη με το χρόνο το ΥΠΑΝ για αντιμετώπιση της παραβατικότητας στα σχολεία-Οι δύο δράσεις στα σκαριά
Ο Μητροπολίτης Πάφου δώρισε λάδι και πουργούρι για πολύτεκνες οικογένειες για το Πάσχα